Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu şöyle diyor " Büyük Birlik partisi birileri bize gelsin teklif versinde dünya menfaati sağlayalım diye kurulmadı " Mevcut iktidar küresel güçlerin ve besledikleri terör örgütlerinin aldatması sonucu gaflete düşmüş bundan istifade etmek isteyen düşmanlarımız yetiştirmiş oldukları hainlerle birlikte darbe kakışmasına yeltenerek ülkemizin yönetimine el koyup hürriyetimizi elimizden almak istemişlersede Kahraman Türk Milleti buna müsaade etmemiştir.
Darbe girişimi başarısız olan Küresel güçler kendi ülkelerinde besledikleri terörist ve sempatizanları gerekse Irak ve Suriyedeki terör örgütlerine açıktan verilen silah mühimmat ve lojistik destekle adeta Türkiyeye savaş açmıştırlar. Hükümet kendini aldatan devlet içine sızmış çeteleri temizlemek terör örgütleri ile daha etkin mücadele etmek için MHP'nin de içinde bulunduğu yasalar hazırlamış referandumla birlikte halkın oylamasına sunmuştur.

Bu aşamada kamuoyu araştırmalarında başabaş giden evet / hayır oylaması tehlikeye girmesin diye daha düne kadar paralellikle suçlanan BBP ve Genel Başkanı Mustafa Destici Devletin bekası için köşke çağrılmış 90 dakikalık görüşme sonucunda ikna olmuşki MKYK da görüşülüp ikna turlarına çıkmış her türlü itiraz ve hakarete rağmen evet demiştir.
Hükümetin yanlış politikaları ülkeyi beka sorunuyla başbaşa bırakmışken daha düne kadar fetö'cü lükle şuçladığı Desticiyi bu ülkenin bu duruma gelmesinde hiçbir sorumluluğu olmayan BBP'yi yanına almışken resim ve afişlerde C.B. Başbakan, Bahçeli ve Destici olması gerekirken bu hükümet döneminde Şehit edilen dosyası akamete uğratılan Kazadan kaza çıkarmayın diyen Binali Yıldırımın elim bir kaza diyen Bahçelinin resminin yanına Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlunun resmini kullanmaları gayrı ciddilik aziz hatırasına saygısızlık olarak görüyorum.
BBP il Başkanları ve yönetimi Genel Merkezin Evet kararına uyar illerinde bu doğrultuda kendi imkanlarıyla araç giydirip ülkemizin bekası halkımızın bilinçlenmesi için kendimize has propaganda yapabiliriz.

Lakin ülkenin bu duruma gelmesinde Liderimizin şehit edilmesinde dosyasının kapatılmasında hala aktif gözle görülür şekilde suçluların üzerine gidilmemesinde faaliyet göstermeyen Hükümetten AKP il başkanlarından ve Belediyelerinden araç temin eden araçlarını giydiren maddi destek alanlar ve referandumdan sonra iktidar partisinden dünya menfaati sağlamak zihniyetiyle davrananlar BBP'ye ve Muhsin Yazıcıoğlunun ideallerine davasına ve hatırasına en büyük ihaneti yapmış olur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84