Güzel memleketimiz Düzceli olmanın haklı gururunu yaşarken, kulislerde duyduğum bazı bilgiler beni ziyadesiyle rahatsız ediyor. FETÖ ile sürecin en başından bu yana sayın Cumhurbaşkanımızın çizdiği yolda mücadele eden bir Düzceli olarak siyasetin içinden kötü kokular burnuma geliyor. Siz kıymetli okurlarımla bazılarını paylaşmak istiyorum.

Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla bazı belediye başkanları FETÖ’ye verdikleri desteklerden ötürü görevden alındı. 2019’da yapılacak var oluşla yok oluş çizgisindeki seçim öncesi metal yorgunluk oluşturan teşkilatlarda revizyon sağlandı. Fakat Düzce kadar stratejik önemde bir ilde sadece belediye başkanı Mehmet Keleş’in görevden alınması yetmiyor. Onun oluşturduğu kripto yapılar yada çıkarcı yapılar yönetimden ayıklanmalı. Yoksa 2019 Düzce için hüsran olacaktır. Düzce kamuoyu boşa konuşmaz. Eğer kamuoyunda ayyuka çıkan birşey varsa bilinmelidir ki Düzceli bu işten rahatsız. Düzcelileri rahatsız eden işte o iddialar:

DÜZCE’YE YAKIŞMAZ

AK Parti Düzce Yönetim Kurulu Üyesi ve İl Başkan Yardımcısı Sedat Özdemir, İl Başkanı Hikmet Keskin’in bilgisi ile FETÖ sanıklarının bizzat avukatlığını yapıyormuş. Tahliye olmalarını sağlamak için ciddi çaba içindeymiş. Bizim davamız para ile ölçülebilecek bir dava değil. Ayrıca FETÖ’den tutuklu sanıkların cezaevinden tahliyelerinde başta Sedat Özdemir olmak üzere AK Partili il yönetim kurulu üyeleri sanıkların Adliye önünden ve cezaevi önünden alınıp evlerine kadar eşlik ediyorlarmış.

Sanıklardan bazıları şunlarmış:

1-Tahsin Sezer: Avukatı Sedat Özdemir

2-Şükrü Ersöz (Eski Başhekim): Avukatı Sedat Özdemir

3-Cihan Varol (İşadamı): Avukatı Sedat Özdemir

4-Serhat Cora (Düzce Emniyeti KOM Şube Müdürü Adli Kontrolle serbest)

Avukatı Sedat Özdemir

5-Hasan Celal Işık:

Avukatı Sedat Özdemir

Hatta fotolarla ispatlı iddialara göre, İşadamı Cihan Varol’un tahliyesinden sonra işyerinde İl Başkanı Hikmet Keskin, avukat Sedat Özdemir ve Ak partili il yönetim kurulu üyeleri tarafından ziyaret edilmiş. Burunlara yetinilmeyip AK Partinin İl Başkanlığı’nın sosyal paylaşım sitesinde bu fotoğraflar yayınlanıp kaldırılmış. Bunlar bilinenler başka FETÖ sanıklarının da davalarına bakan Sedat Özdemir’in tüm bunları AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin’nin bilgisi ve oluru dahilinde yapıyormuş.

KAMUOYU ÇALKALANIYOR

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin’in Düzce de mobilya sektöründe faaliyet gösteren bir şirkete kredi konusunda yardımcı olmuş. Şirketin gayrimenkulünü teyzesinin oğlu Ahmet Dertli’nin üzerine Topçuoğlu Mobilyanın Düzce’de bulunan 5 milyon liralık değerindeki mülkünü aldığı halen bu mülkte Ahmet Dertli’nin kiracısı olduğu kamuoyunda konuşulan konular arasında. Kıbrıs vatandaşı olan Ahmet Dertli, para trafiğini yürüttüğü, lojistik firması sahibi olup Ankara Kazanda bir fabrikada Hikmet Keskin adına ortaklık yaptığı da kamuoyunda çalkalanıyor. Hikmet Keskin Ak Parti İl Başkanı olduğu süreçte çekleri yazılan müflis bir halde iken il başkanı olduktan sonra bir yıl içinde iki işyeri açtı. Kantin ihalelerinden, illegal ticari işbirliklerine kadar geniş bir metal yorgunluktan halk rahatsız. İl Başkanı Keskin ve yönetim kurulu üyelerinin bu iddialarla kamuoyunun dilinde anılması davaya büyük zarar veriyor.

CUMHUR’UN YOLUNA GİRMELİYİZ

Diyelim ki halkın dilindeki bu iddialar kıskaca bir yalan. Temennim de budur. Ama kamuoyunda bunların dillendirilmesi davaya ve partiye zarar vermektedir. İl başkanı ve yönetimine tavsiye niteliğindeki bu yazımda davaya sahip çıkmalarını ve acilen görevi bırakmalarını öneriyorum. Parti gereğini yapmadan yüzünüzün akıyla görevi devredin. Bu Kara yükle 2019’da çalışamazsınız. Halkta karşılığı olmayanlar asla gönül fethedemez. Parti yönetimimizden de bu iddiaların araştırılmasını talep ediyorum. Acil müdehale ile parti Yönetiminde değişim dönüşüm sağlanıp sayın Cumhurbaşkanımızın yoluna, çizgisine yönelmeyiz vesselam....

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Düzcenin Sesi!!!!! 2017-12-14 15:46:17

Günümüzde insanlar algılarıyla hareket ediyor.Hiç kimse oyunu verirken mahkeme kararı aramıyor yaygın algı doğrultusunda hareket ediyor.Malesef Düzce'deki algı da Sayın Yazarın ifade ettiği gibi .Eksiği var fazlası yok.Ben şahsen bu cesaretinden dolayı yazarı kutluyorum.İfade edildiği gibi yazılanların hepisi 7'den 70'e Düzce'de herkesin ağzında.Ben bu yazılanların hepisini şu anda parti yönetiminde üst kademede görevde bulunan Ak Partili bir yöneticiden dinledim.Ben şahsen Sayın Cumhurbaşkanımıza acıyorum.Bu yazıya konu olan kişiler Allah aşkına Beyfendiyi temsil edebilirmi???Sayın Cumhurbaşkanımız hiç kimsenin geçim aracı değildir.Yetkiliiler kimse bunların işbirlikçilerini ve sırtlarını kimlere dayadıklarını bulsunlar ve gereğini yapsınlar.

banner86

banner84