1) Türk siyasetinde oğullar,kızlar,yani aile efradından ikinci kişi hiçbir zaman başarılı olamamıştır.Buna Aydın Menderes Erdal İnönü Nilüfer Bayar Ahmet Özal Tuğrul Türkeş Şeval Türkeş Fatih Erbakan Metin Feyzioğlu ve diğerleri örnektir ( Bu durumu bilen Demirel Baykal Çiller gibi isimler akrabalarını çocuklarını aile efradını siyasi hayattan uzak tutmuşlardır )

2) Bu durum dünyadada böyledir Avrupa ve Dünyanın bir çok ülkesinde bir ailenin ikinci bir isminin siyasette başarılı olduğu örneği yoktur.

3) İstisnalar vardır ; ABD Başkanı Bush ve Oğlu Azerbaycan Aliyev ve Oğlu Türkmenistan Saparmuratov ve Oğlu Suriyede Esed ve Oğlu gibi ancak bunlar ya bir lobi ve karanlık güç desteği yada seçim hilesi gibi anti demokratik yollarla iş başında olmuşlardır.

4) Muhsin Yazıcıoğlu dünya görüşüyle duruşuyla maneviyatıyla art ve alt hesaplar peşinde olmayışıyla başlı başına bir karizmadır O’na denk bir siyasi hareket ve kişi yoktur.

5) Sağlığında olduğu gibi vefatından 9 yıl değil 29 yıl da geçse “Gök kubbenin altındaki tek dürüstlük abidesi ve fikir Adamıdır.”

6) Mevcutlar arasında Muhsin Yazıcıoğlu’na tekabül edecek O’nu karşılayabilecek O’nu topuğuna erişebilecek bir parti ve siyasetçi bulunmamaktadır. Bu yalan dalavere talan düzeni içinde Muhsin Yazıcıoğlu’nun benzerini görmek imkanı yoktur.

7) O’nun adını veya Soyadını mevcut partilerden biri ile yaşatabileceğini Muhsin Yazıcıoğlu’nun görüşlerini mevcut partilerden birinde hayata geçirebileceğini düşünmek yanlıştır.

8)Saygıdeğer Hanımefendi ve Sevgili Furkan’dan istirhamımız odur ki “ Hayatında leke görmemiş Muhsin Yazıcıoğlu “isminin hemen tamamı lekeli partilerden biri ile anılmasına izin ve meydan vermesinler. Hayatta “Aşılmaz karizmatik bir Dava Adamı” olarak kalmak bu bozuk düzenin Siyasetçisi olmaktan yeğdir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84