Allahın Rahmeti Bereketi Üzerinize olsun.

Herşey öğrenmek ve öğrendiğini tecrübe etmekle başladı.

Malumat haber Düzce ve ilçelerinde sıra dışı tirajı ile hem siyasete hem ticarete hemse memleketin meselelerine çare olmaya karınca misali safını belli etmek için yola çıktı.

Çok büyük iddası yok. En büyük iddiası Vatandaşa Düzce’ye memlekete hizmet etmek.

Kimseye haddini bildirmek işini öğretmek için yayın yapmayacak malumat.

Haber ve yorumlarıyla kamu vicdanında Devlet idaresindeki iradeyi milletin hizmetinde kullanılması davasında dır Malumat.

Noktalardan dairenin oluştuğunun idrakinde karınca kararınca bu memlekete hayırlı hizmet edenlere hizmetkar olmanın derdindedir Malumat.

Herkesin evinin önünü temizlerse tüm şehir ve ülke tertemiz olurun bilincinde dir Malumat.

Kimine göre gereksiz kimine göre gerekli kimine göre boşluk dolduran bir neşriyat olacaktır malumat.

Kimsesizlerin kimi olmanın milletin sesi olmanın yazı ve haberleri ile hizmetin hizmetinde olmayı dert edindi malumat.

Her resmi olmayanı meşru olmadığı, Her meşru olanın resmi olmadığı yaşam sahasına etkili ve yetkili iradelerin önce millet anlayışına irade koymaları için yayın hayatına başladı malumat.

Herkesi memnun etmek isteyen kimseyi memnun edemez söylemini önce siz sonra biz edebiyle haddini bilerek dik durup diklenmeyecek bir duruşla enformasyona başlıyor Malumat.

Çiğnerim çiğnenirim hakkı tutar kaldırırım nasihatinin mesajını almış kula kul değil yaradana kul idrakiyle insana hizmetin faydalı olmanın kutsallığını ilke yaparak yayın hayatına başlıyor malumat.

Düzce ve ilçelerindeki bürokrasiye posta yolu ile halka ve esnafa elden dağıtım olmak üzere on bin baskı ile Düzce’nin en yüksek tirajlı gazetesi olmanın sorumluluğunu taşıyarak uzun ince bir yola çıktı Malumat.

Siz doğru olun doğrular sizi bulur sözüne inandı.

Çiğnerim çiğnenirim hakkı tutar kaldırırım ülküsüne gönül verdi.

Ezilip, üzülüp, kırılıp incilip ama inandığı değer haricinde eğilmemeyi olmazsa olamazlarının arasına not etti.

Devleti ebedi müddet adına haddini bilmeyi İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın nasihatini düstur olarak bayraklaştırıp yayın hayatına başladı.

Hayırlı olsun.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84