Kendisine Meydan Okunan, NEREDE BU DEVLET

Kendisine Meydan Okunan, NEREDE BU DEVLET

27 Eylül 2018 Perşembe 19:37
Kendisine Meydan Okunan, NEREDE BU DEVLET

Ülkede FETÖ operasyonları devam ederken Düzce'de adeta devlete meydan okunan bir gelişme yaşandı.

Düzce'de, Celal Furuncu 2018 isimli, 1 Ağustosta kurulan şirket aynı ay içinde Düzce Merkez Bölgesi Kamyon ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ile akaryakıt istasyonu inşaatı sözleşmesi yaptı. Kurumsal olan Kooperatif bu işi yaptırmak için ihale ve duyuru yapmadan 1 Ağustos'ta kurulan şirketin tescilinden itibaren aynı ay içinde davet usulü sözleşme yapılıyor.

Adete bu işi yapmak ve almak için kurulan şirket kuruluşundan 15 gün içinde Kooperatifle yaptığı sözleşmede saha betonu hariç 1.850 liraya ihaleyi alırken sözleşme gereğince 620.biNblira ön ödeme aldı.

VARAN 1-Konuyla ilgili açıklama yapan Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Orhan Yılmaz” Düzce’de bu işi yapacak bir firma bulamadık. İşi yaptırmak için  uğraşıyorum. İşi Furuncu  A.Ş. firmasına verdik. Şirket sahibinin fetöden yargılanması tutuklanması onun suçlu olduğu anlamına gelmiyor. Yargılama bitmediği sürece suçsuzdur. Ayrıca bu insanlara iş vermeyelim mi. Bu insanlar bu toplumda öcü mü.. Bu kişi Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlununda istasyonunu yapmış. Ne kadar fetöcü varsa Allah belasını versin.” dedi.

VARAN 2 Celal Furuncu Firmasını kuran muhasebe bürosu ise başka bir muamma. Konu ile iliği Kayyum olan Ak parti il Başkan yardımcısı ve yönetim kurulu üyesi Cihat Çeliğin yanında çalışan ortak iş yaptığı iddia edilen muhasebe bürosu tarafından kurulduğu iddiasına Cihat Çelik” Biz ilgili firma kurucusunun bir yıl önce mahkeme tarafından mallarına konulan tedbire kayyum olarak itiraz ettik. Şirketin muhasebecisi ve kurma işlemini yürüten Can A. Benimle bir ilişiği olmayan biridir. Şirketi ben kurmadım muhasebesini yapmıyorum. Bu siyasi bir komplo gibi bir yaklaşımdır” dedi.

VARAN 3 Kayyum Nihat Çeliğin irtibatım yok dediği muhasebe bürosunu arayan haber merkezimiz ile muhasebe bürosu yetkilisi ile geçen telefon konuşmasında

Yetkili: ” Muhasebe büromuz yetkilisi Can. A şu an yok. Kendisi dışarıda biz yardımcı olalım.

Haber Merkezi; Peki muhasebede bir sorunumuz var. Bu konuyla ilgili yetkili Cihat Beymi…

Yetkili; Evet Yetkili  Cihat bey. Muhasebe bürosuyla ilgili konuyu Cihat Beyle görüşebilirsiniz.

Şirketin Kurulduğu Vergi dairesine beyanda bulunulduğu muhasebe bürosunun yetkilisi Kayyum Cihat Çelik iddiaları ise olaya farklı bir boyut kazandırdı.

VARAN 4- Toplam maliyetinin kdv Dahil 1850. Milyar olan istasyonun yapılan ön ödemesinin dışında kalan işler ise Tüm yeşil alanlar toprak doldurulacak peyzaj yapılmayacak. Yıkama sistemi yapılmayacak. Beton zemin yapılmayacak. Abonelik harçları ve sözleşme damga vergisi sözleşme dışı giderler olarak anlaşmaya varıldı.

Belediye Nasıl Ruhsat verdi.

Düzce Belediyesi Mücavir alanlarında bulunan istasyon inşaatı olarak Belediye Nakliyeciler Kooperatifine inşaat yapma ruhsatı verdiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Belediyenin şirketin yaptığı inşaatla ilgili muhatabının Kooperatif olduğu vurgulandı.

Kurulduğu ay içinde ihalesiz davet usulü verilen işin sözleşmesine heber merkezimiz ulaştı.

İşte Celal Furuncu 2018 A.Ş  İle Düzce Nakliyeciler Kooperatifi arasında yapılan sözleşmenin detayları ve tescil olunan şirket.

Son Güncelleme: 27.09.2018 19:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ercan kartal 2018-09-27 22:55:10

sanamı soracaz ister ahmete ister mehmete yaptırılır koop.yönetimi öyle karar vermiş kimseyi ilgilendirmez.