Ak Parti'den Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajları

Adalet ve Kalkınma Partisi Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve Milletcekilleri Fahri Çakır ile Ayşe Keşir, yeni eğitim ve öğretim yılı ile ilgili mesaj yayınladılar.

Ak Parti'den Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajları

Adalet ve Kalkınma Partisi Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve Milletcekilleri Fahri Çakır ile Ayşe Keşir, yeni eğitim ve öğretim yılı ile ilgili mesaj yayınladılar.

17 Eylül 2018 Pazartesi 14:18
Ak Parti'den Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Mesajları

2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı bugün itibari ile başladı. Ders zilinin çalması ile ilgili mesajlar yayınlayan Düzce Ak Parti Başkanı ve Milletvekilleri, dilek ve temennilerini aktardı.

Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı için mesaj yayınlayan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin: “ Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde tek umut kaynağı gençler ve çocuklardır. Bu ülkenin geleceği olan çocuklarımızı milli ve manevi değerlerine bağlı, çağın sahip olduğu bilimsel ve teknolojik gelişmelerin içinde yer alan bireyler olarak yetişmesi için olan çabalarımız artarak devam edecektir. Gençlerimizin cehalet bataklığına saplanmasını isteyen kişilere en büyük cevap; okumuş bireyler olarak milletini yükselten çocuklarımız ve gençlerimizle olacaktır.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle sizleri selamlarken, 2018–2019 eğitim-öğretim yılının çocuklarımıza, gençlerimize, öğretmenlerimize, ailelere, ülkemize hayırlı olmasını diler, tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize eğitim yolculuklarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Açıklamasına Erdoğan'ın sözleri ile başlayan Ak Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir: "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade ettiği gibi: 'Eğitim, toprakta tohum, buğdayda başak, hamurda mayadır.' Bu anlayıştan hareketle, yarınlarımızın teminatı olan biricik evlatlarımızı, milli ve manevi değerlere bağlı, vatanını ve milletini seven, iyi bir insan ve iyi bir vatandaş olarak yetiştirmek hepimizin en büyük isteği ve hedefidir.

Bu doğrultuda ülke genelinde ve Düzce özelinde yaz tatili boyunca okullarımızda devam eden çalışmalar kapsamında fiziki altyapıda sağlanan gelişmenin yanı sıra öğretmen açığının giderilmesi başta olmak üzere, eğitim yatırımları artırılarak, araç gereç, teçhizat ve donanım noktasında da mesafe alınmıştır.

'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.' anlayışıyla çıktığımız bu yolda hedefimiz, ilimizdeki eğitim düzeyini en üst düzeye çıkarmaktır. Bu düşüncelerle 2018-2019 Eğitim ve öğretim yılının sağlıklı ve başarılı geçmesini temenni ediyor, sevgili öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlik gibi kutsal bir mesleğe gönül vermiş tüm eğitimcilerimize ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Dilek ve Temennilerini dile getiren Ak Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır: " Yeni bir eğitim-öğretim yılında ülke genelinde milyonlarca öğrencimiz ders başı yapacak olmanın heyecanını yaşamaktadır. Çocuklarımız ve gençlerimizi yarınlara hazırlayacak olan eğitim öğretim yılının tüm eğitim birimlerimiz ve öğrencilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle 2018-2019 eğitim-öğretim yılında tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize başarılar ve kolaylıklar dilerim" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.