SÜPRİZ YÜKSELEN İSİM

Bu sayının Yıldızlı Yükseleni MHP Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Özensel olurken Bayram Münasebetiyle Düşenler Limana gidenler ve anlaşılamayanlara yer verilmedi.

SÜPRİZ YÜKSELEN İSİM

Bu sayının Yıldızlı Yükseleni MHP Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Özensel olurken Bayram Münasebetiyle Düşenler Limana gidenler ve anlaşılamayanlara yer verilmedi.

25 Haziran 2017 Pazar 01:44
SÜPRİZ YÜKSELEN İSİM

YILDIZLI YÜKSELENLER

Bayrağı Yere düşürmeyen alperen.

Mustafa Özensel Akçakoca Mhp İlçe Başkanı;

Kolay ve zahmetsiz olana değil zor ve meşakkatli olana talip oldu. Onbeş yıla yakın zaman yönetiminde olduğu MHP ilçe teşkilatı kuru bir cengaverlik cehaletiyle istifa edince yönetimdeki tek isim olarak nefer gibi davasını sancağını bırakmadı. Referandumdan kurulamaz denilen teşkilatı kurdu çıkılamaz denilen yola çıktı. Başbuğuna tabi olup parti tabanını toplayıp Akçakoca’da Evet sonucuna dolaylı değil direkt doğrudan müdahil oldu. Mesele memleketse gerisi teferruat deyip ülküdaşlarına reislik başbuğuna vefa gösterdi. İktidara değil istikrara talip oldu. Yerel iktidardan gördüğü baskı ve yaptırımlara ülke adına millet adına takılmadan Yel kayadan ne alır alırsa tozunu alı dercesine milletin karar anında milli iradenin yanında oldu. Düzce siyasetinde küllerinden yanan enkazdan çıkan bir mücadele örneği gösterip on günlük teşkilatıyla beşbin hane gezdi. Kendisini kutluyor yıldızlı yükselenlerde birinci sırada değerlendiriyoruz.

DAVANIN RUHUYLA DERTLENEN DAVA ADAMI.

YAŞAR HOŞBAŞ

AK PARTİ AKÇAKOCA YÖNETİM KURULU ÜYESİ

Yaşar Hoşbaş Öksüz yetim büyük davanın tavizsiz neferi olarak davasına teslim olmuş bir gönül adamı. Radikal çıkışları ile davasına hizmet ederken makamı mevkii etkiyi yetkiyi hesaplamadan reisinden gelen talimatlara tabi olan militan ruhlu bir görüşün sevdalısı. İhh dan İmamhatipliler insiyatifi olan önder gönüllülerinin Akçakoca daki bayraktarı. Akçakoca İmam Hatip lisesi meselesinde evirmeden kıvırmadan çevirmeden nerde durması gerekiyorsa orda duran bir insiyatif sahibi. Gerek yerel iktidar gerekse parti içindeki Truva atlarına karşı takındığı tavırlarla reisine tabiiyetini davasına sadakatini sütü bozuk söylem ve yakıştırmalara karşı “Es kahpe rüzgar es surdan biz gedik aştık nerden esersen es” dercesine inandığı değerlere hizmet eden Ak partinin Akçakoca daki ağır toplarından biri. Kimliğine ve yaşamına” Humeyni Yaşar” şeklinde yapılan mayası bozuk hakaret ve eleştirileri hoş görecek kadar mesele etmeyen akıncı ruhlu dava adamı. Kendisini yıldızlı yükselenler ikinci sırada değerlendiriyoruz. Hayırlı olsun.

YÜKSELENLER

HERKESLER GİTTİ O KENDİNE RAĞMEN GİTMEDİ...

Özcan Budak Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü.

Kimler geldi kimler geçti Budak Müdür müdürlüğe atandıktan sonra. Ne valiler ne kaymakamları hoşladı uğurladı sayısını kendisi de bilmiyordur. Ne vekilleri ağırladı yolladı kartvizitlerini çöpe attı unuttu bile Budak Müdür. Gelene ağam dedi gidene paşam. Ama yıllardır Kültür Müdürlüğünün ağasıda paşası da kendisi oldu. Vekilleri dolaba siyasetçileri rafa koyup tıngır mıngır işine baktı. Sen güzelsin diyene sen herkesten güzelsin diyerek nabza göre şerbet verdi. Şerbeti kendisi içerken şerbetledikleri sabah çiği gibi yağdı kayboldu gitti. Eleştirilse de ilmini siyaseti yapıp zeytinyağı gibi suyun üstüne çıkmasını bildi. Kimine yaz oldu kimine kış kimine bahar. Sonbaharı yaklaşsa da Düzce de her anlamda Dört mevsimi yaşamasını iyi becerdi. Su oldu samanı altından aktı gitti rüzgar oldu her delikten girip çıkmasını öğretti. Yılların eskitemediği Budak Müdür kendisine rağmen iktidarda oldu muktedirde oldu. Şimdide yükselenler birinci sıraya geldi. Hayırlı olsun.

MÜLKİYENİN GELECEK VADEDEN YILDIZI

M.FURKAN SANCAKTUTAR

Yığılca Kaymakamı,

Memleket derdiyle dertlenmenin memleketin değerlerine değer katmanın somut adımlarını atarak Yığılca’nın makus talihini yenecek arıcılık sektörüne Bal köy projesi ile en duyarlı noktadan mülki idare hizmetine başladı. Mesleğe vekillikten asaleten Yığılca’da Başlayan Sancak Tutar Yığılca gibi bir beldede ne yapılması gerektiğini nerden başlanması gerekliliğine yaptığı tespitle başlarken Yedigöller yolu gibi hayati bir meseleninse inançlı takipçisi oldu. Mülkiyenin ilk basamağında gösterdiği irade rotaya koyduğu idare tarzıyla yılların vereceği tecrübeyi birikimi kazanmışçasına makama kendini hazırlayıp ne istediğini bilen ne istemediğinin farkında olmanın farkındalığını gösterdi. Soyadı gibi sancağı sorumluluk bilinciyle tuttu. Mesele memleketse gerisi teferruat deyip Yığılca’yı en dinamik noktalarından harekete geçirmek için gösterdiği çaba ve çalışmadan dolayı kendisini tebrik ediyor emeğinin tüm memlekete hayırlara vesile olasını dileyip yükselen ikinci sırada değerlendiriyoruz.

TARLADA İZİ VAR HARMANDA YÜZÜ OLACAK.

HİKMET KESKİN

AK PARTİ İL BAŞKANI

Hani hep bir dilek dua vardır son nefeste iman dileriz. Hikmet başkan üç seçimde gösterdiği performans ve çabayla sonradan olma değil anadan doğma siyasetçi olduğunu adeta pekiştirdi. Nimetin külfeti olur misali şimdi ektiklerini biçme zamanı geldi. Makam ve mevkilere gelenlerde etkili olanın yetkisiz yetkili olanın etkisiz denklemini bozan bir yapı ile teşkilatları motive ederek iri diri tutmasını bildi. Su uyudu düşmanları uyumadı Hikmet Başkanın. Lağımcılardan hava harekâtı kara harekatı dereken son günlerde havada karada denizde siyasi bir taarruz içinde buldu kendini. Birütüs lerden ihaneti hemşerilerinden de vefa beklerken umduğu dağlarda karları gördü. Siyasetin okulu yok misali çok iyi bildiği siyaseti “Edebi edepsizden öğrendim” misali siyasi arkadaş bildiği dostlarından öğrendi. Önünde dağ gibi koyulanı çakıl taşı gibi geçmesini, sel gibi geleni bahar yağmuru gibi aşmasını bildi. İl Başkanlığının en büyük favorisi. Bu kadar toz dumanın içinden kaportayı çizdirmeden çıktı. Yükselen üçüncü sırayı aldı Hayırlı olsun.

Bayram Münasebetiyle Düşenler Limana gidenler ve anlaşılamayanlar bölümlerini hazırlamadık.

Haber yorum ve Değerlendirme; Sadullah Ünsal

Son Güncelleme: 25.06.2017 02:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.