"SAĞLIK ÇALIŞANLARININ YANINDAYIZ"

Düzce Valisi Cevdet Atay ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, pandemi sürecinin kahramanları doktorlar ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Mesajlarda, insan hayatını her şeyin üstünde tutan sağlık çalışanlarına duyulan minnet üzerinde duruldu.

"SAĞLIK ÇALIŞANLARININ YANINDAYIZ"

Düzce Valisi Cevdet Atay ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, pandemi sürecinin kahramanları doktorlar ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı. Mesajlarda, insan hayatını her şeyin üstünde tutan sağlık çalışanlarına duyulan minnet üzerinde duruldu.

14 Mart 2021 Pazar 11:13
"SAĞLIK ÇALIŞANLARININ YANINDAYIZ"

Düzce protokolü, 14 Mart Tıp Bayramı’nda sağlık çalışanlarını unutmadı. Düzce Valisi Cevdet Atay, kutlama mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Her meslek kutsaldır ve saygıyı sonuna kadar hak eder. Hekimliğin özünde insana karşılıksız hizmet, şifaya aracılık etme, fedakârlık vardır. Bu nedenle hekimlik mesleğine özel bir anlam yüklenmiştir. Ülkelerin, milletlerin gelişmişliklerinin en önemli göstergelerinden birisi elbette ki sağlıktır. Son yıllarda ülkemiz sağlık alanında elde ettiği başarılarla takdir toplamakta, ayrıca birçok ülkeye de örnek gösterilmektedir. İlimizde, üniversite, kamu, aile hekimlerimiz ve 112 acil serviste çalışan dev bir sağlık ailemiz var.  Ülkemizin her köşesinde insan hayatının kutsallığından ödün vermeden sonsuz sabır ve üstün bir gayretle çalışan insanların kendini çaresiz hissettiği, yardıma muhtaç olduğu zamanlarda imdadına yetişen, canımızı ve sevdiklerimizi emanet ettiğimiz, yaşamlarını hayat kurtarmaya vakfetmiş, gayeleri insanı yaşatmak olan hekimlerimiz her türlü övgüye layıktır. Bu düşüncelerle mesleklerini icra ederken şehit düşen sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere, sağlıklı bir gelecek için çalışan ahirete irtihal etmiş sağlık çalışanlarını şükranla yad ediyor, Allah'tan rahmet diliyorum. Bir nefeslik sıhhatin bile değerinin ölçülemeyeceğinin bilinciyle zaman ve mekan mefhumu gözetmeksizin   özveri ile mesleğini icra eden tüm sağlık çalışanlarına huzurlu, güvenli ve sağlıklı günler diliyor, 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum.”

"Sağlık çalışanlarının yanındayız"

Sağlık çalışanları için "Pandemi Sürecinin Kahramanları" olarak nitelendiren Başkan Özlü açıklamasında; "İnsan sağlığının korunması için zorlu koşullarda fedakârca çalışan, insan hayatını her şeyin üstünde tutan, günlerce ailelerinden ayrı kalan sağlık çalışanlarına minnettarız. Özellikle pandemi sürecinde sağlık personelinin değerini bir kez daha anladık." ifadelerini kullandı.

Belediye olarak sağlık çalışanlarının her zaman yanında olduklarını ifade eden Başkan Özlü; şunları kaydetti: "Ülkemizde ve şehrimizde sağlık alanında önemli yatırımlar ve çalışmalar yapılmış, yapılmaya da devam etmektedir. Biz de Düzce Belediyesi olarak elimizden geldiğince sağlık çalışanlarının hayatlarını kolaylaştırmak adına çeşitli projeler üretiyoruz. Toplu taşıma araçlarından sağlık çalışanlarımızın ücretsiz yararlanmalarını sağladık. Yakın zamanda sağlık çalışanlarımız ile ilgili üzerinde çalıştığımız yeni projelerimizi açıklayacağız."  

"Şiddet son bulsun"

Sağlıkta şiddetin son bulmasını dileyen Başkan Özlü; mesajını şöyle noktaladı: "Zaman zaman üzüntü ile takip ettiğimiz sağlıkta şiddet haberlerinin bir an önce son bulmasını da diliyorum. Değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlarken, tarih boyunca insanımızın sağlığına hizmet eden, şehit düşen ve ebediyete intikal eden sağlık çalışanlarına Cenab-ı Hak'tan rahmet diliyorum."

Son Güncelleme: 14.03.2021 11:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.