CAYMAZ 14 MART TIP BAYRAMINI KUTLADI

DEVA Partisi İl Başkanı Murat Caymaz, Koronavirüs salgını ile en ön safta mücadele eden sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını, yayımladığı mesaj ile kutladı.

CAYMAZ 14 MART TIP BAYRAMINI KUTLADI

DEVA Partisi İl Başkanı Murat Caymaz, Koronavirüs salgını ile en ön safta mücadele eden sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını, yayımladığı mesaj ile kutladı.

14 Mart 2021 Pazar 11:28
CAYMAZ 14 MART TIP BAYRAMINI KUTLADI

14 Mart Tıp Bayramı bu yıl yine pandemi gölgesinde kutlanıyor. Salgın ile kendi canlarını hiçe sayarak en ön safta mücadele eden sağlık çalışanları, gösterdikleri üstün gayretle her kesimin takdirini topluyor.

DEVA Partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz, 14 Mart Tıp Bayramı ile ilgili yayımladığı mesajda, sağlık çalışanlarının bayramını kutladı. Tıp mesleğinin kutsal bir meslek olduğunun altını çizen Caymaz, yayımladığı mesajında, şu görüşlere yer verdi:

“Tıp mesleği bir fedakârlık mesleğidir. Onurlu ve vazgeçilmez bir meslektir. Tarihin en başından beri böyle olmuş ve böyle olmaya da devam edecektir. Dünya’nın her bölgesinde, her ikliminde, her şartta, yaz kış, gece gündüz, sıcak soğuk demeden; barışta ve savaşta, her türlü tehlikeyi göğüsleyerek, hiçbir din, dil, ırk, milliyet, düşman, dost farkı gözetmeden hizmet eden, evrensel olarak nitelendirilen kutsal mesleklerden biridir. Dünyayı tehdit eden küresel korona virüsü salgınında, fert ve toplumun sağlığını korumak, herkesin derdine çare olmak için koşan hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız, bu kutsal görevi büyük bir özveri ve meslek aşkıyla yerine getirmektedirler. Bu kutsal mücadelenin her alanında görev yapan hizmetli personelden, Profesör hekimine kadar tüm sağlık ordumuzun, gece gündüz demeden görevini emekle, sevgiyle, bilgiyle, şefkatle ve çok büyük özveri ile yerine getiren tüm sağlık çalışanlarımızın “14 Mart Tıp Bayramını” kutluyor, başarılı hizmetlerinin devamını diliyorum. Pandemi ile mücadele ederken aramızdan ayrılan, görev şehidi sağlık çalışanlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyor, ailelerine sabırlar diliyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.