Saim Tut Düşerken Yusuf Ziya Orhan Yükseldi.

Haber merkezimizin Düzce kamuoyunda yaptığı değerlendirmede Yıldızlı Yükselen Faruk Türkseven olurken Ayşe Keşir Düşenlerde yerini aldı. Bakan Faruk Özlünün Danışmanı ve İş adamı Ali Çubukçu yıldızlı yükselirken Ali Tokcan Necla Erdoğan yükselenlerde yerini aldı. Kim neden yükseldi kim neden düştü.

Saim Tut Düşerken Yusuf Ziya Orhan Yükseldi.

Haber merkezimizin Düzce kamuoyunda yaptığı değerlendirmede Yıldızlı Yükselen Faruk Türkseven olurken Ayşe Keşir Düşenlerde yerini aldı. Bakan Faruk Özlünün Danışmanı ve İş adamı Ali Çubukçu yıldızlı yükselirken Ali Tokcan Necla Erdoğan yükselenlerde yerini aldı. Kim neden yükseldi kim neden düştü.

22 Eylül 2017 Cuma 17:45
Saim Tut Düşerken Yusuf Ziya Orhan Yükseldi.

YÜKSELENLER DÜŞENLER LİMANA GİDENLER

YILDIZLI YÜKSELENLER.

Faruk Türkseven İş adamı.

Herkes konuştu o hayata geçirdi. Siyasetten ticarete sivil toplum kuruluşundan ticarete kadar herkes memleketi için bir şey yaptım derya. Faruk Türkseven Düzce için maddi ve manevi anlamda büyük değerleri Düzce için feda etmiş bir vizyon. Düzce’den Yeksan isimli bir marka ile ülke nin her yanında uluslar arası dolaşımda Düzce simini Dünyaya tanıttı. Yaklaşık 300 kişilik çalışanı ile kurduğu firma ile Düzce’nin işine aşına katkı sağladı. Yaptığı 100 milyonluk yatırımla Düzce için oluşturduğu katkıyla Yeksanda farklı projeler imza attı. Şimdi ise Milli Yerli Düzceli sloganını dert edinerek ulusal marka olarak T7 isimli petrol dağıtım iştiraki ile ticaretin onda dokuzu cesarettir düsturunu hayata geçirip dev bir yatırıma imza attı. Düzceli milli yerli ama Türkiye genelinde ulusal sermayenin acımasız rekabetine “ Yel kayadan ne alır alırsa tozunu alır “ misali Türkün aklına gelen tilkinin aklına gelmez sözünü hatırlattı bize. Düzce’nin bu fedakar vefakar ve cüretkar evladını görmezden gelemedik kendisini yıldızlı yükselenler birinci sırada değerlendirdik. Hayırlı olsun .

Yusuf Ziya Orhan

Gazeteci Dr Faruk Özlünün Danışmanı.

Türkiye’nin önce size sonra bize diyen medya kuruluşu ihlas medyanın TGRT Ankara temsilciliğinden Sayın Dr Faruk Özlünün basın danışmanlığında ülkeye millete devlete hizmet sevdasına devam etti. Düzce ve Düzcelileri tanımamasına rağmen gerek asaletten gelen gerekse meslekten gelen kazanımlarını Yol arkadaşı Özlüyle birlikte Düzce’nin hizmetine sundu. Bakan Özlünün gözü kulağı sesi olup gerek yerel gerekse ulusal enformasyonda gösterdiği performansla kurduğu iletişimle bu iş bu kadar olur dedirtti. Düzce meselelerine çok kısa zamanda vakıf olup Düzceli gibi dertlerle dertlendi. Kurduğu iletişim köprüsüyle gerek yerel bazda gerekse ulusal bazda yönettiği algı iradesiyle görev ve sorumluluğun en güzel örneğini sergiledi. Yılların birikimi ile tecrübeyi birleştirip ortaya koyduğu performans gözümüzden kaçmadı. Kendisini yıldızlı yükselenler ikinci sırada değerlendirdik. Hizmetini kendisine Düzce’mize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Ali Çubukçu

İş Adamı Siyasetçi.

Hani derlerye yine yaptı yapacağını diye. Ali Çubukçu Karadeniz’in en iddialı Düzce’nin tek balık lokantası markası olan hamsi markasını Ankara bürokrasisine tanıtıp Akçakoca hamsi ismiyle yıllarca Ankara’da tanıtımıza büyük katkı sağlamıştı. Kentsel dönüşüm kapsamında işyerini Belediyeye terk eden Çubukçu Eski Tezel kampingin olduğu yerde İlla et ve hamsi butik otel yatırımı ile yaptığı yatırımla hizmet sektöründe amiral gemilik vizyonunu bir tık daha öteye taşıdı. Özellikle son günlerde Düzce’ye gelen bakan ve devlet protokolünün gerek konum gerekse hizmet algısı yönünden hamsi de ağırlanmaları yapılan çalışmanın haklı gurunu yaşattı emek verenlere. Ankara’dan sonra İstanbul Sarıyerde de Akçakoca hamsi ismiyle üçüncü işletmenin tadilat çalışmasına başlayan Çubukçu Düzce’nin bu iki metropol şehirde markasını ve tanıtımını yapmanın Düzcelilere haklı gururunu yaşattı. Düzce’nin Deniz kıyısındaki ciğeri Akçakoca’nın markası hamsiyle oluşturulan markanın mimarı Ali Çubukçuyu tebrik ediyor yıldızlı yükselenler üçüncü sırada değerlendirip başarılarının devamını diliyoruz.

YÜKSELENLER…

Necla Erdoğan

Siyasetçi Akademisyen Yönetim Danışmanı.

Düzce’ye gelin olarak 1996 yılında Doktor Hürriyet Erdoğan ile evlenmesiyle geldi. Sağlık Meslek lisesinden Almanya Münih Üniversitesinde İşletme muhasebesi okudu. Sağlık Kurumları işletmeciliği, İşletme Lisansını tamamlayıp Hacettepe Üniversitesi Üst Düzey Yöneticilik Yüksek lisansını bitirerek Düzcede işletmelerde yöneticilik yaptı.

Herşey Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Düzce’ye gelip Oyuncak Organize Sanayi bölgesi kuracağız demesiyle başladı. Türkiye’deki Oyuncak Sektörünün Rekabet gücü analizi ve ihtisas organize sanayi bölgesinin gerekliliği konu başlıklı Tezini hazırlamaya başladı. Türkiye’de bu konuda ilk akademik çalışması Türkiye Ekonomik Kurulunun Kıbrıs ta düzenlediği uluslararası toplantıya Düzce’den hazırladığı tezi sunmaya davet edildi. Düzce Belediyesinde Belediye meclis üyeliği yapan Erdoğan’ın Düzce’yi uluslararası toplantıda temsile layık görülmesi ve oyuncak sektöründe yaptığı ilk akademik çalışmadan ötürü kendisini yükselenlerde değerlendirdik. Düzce’mize ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Cemal AKSAN

İŞ ADAMI/ DÜZDER BAŞKANI.

 Her Memlekete Gerekli Sivil Toplum Gönüllüsü.

Her eve gereki derlerya o cinsten bir kişilik Cemal Aksan.Her memlekete lezım olan her memlekete hilali ahmer ruhuyla hizmet etme derdinde olanları özeti gibi.Düzce Kent konseyi geçlik meclisi başkanı olarak Düzceye hizmete başladı.Genç yaşta Düzceyi Güzelleştirme ve kalkındırma  Derneğinde başladı Düzcenin derdi ile detlenmeye.Ardından da Türkiye Odalar Borsalar Birliğinin genç girişimciler başkanı olarak Türkiyeye hizmet sevdasının derdine talip oldu.Siyasetle ilgilenmeyen Aydınları Bekleye Sonuç cahiller tarafından yöneteimeye mahküm olmaktır dedi ve çıktı yola.Ev sohbetlerinden kahve köşelerine Düzcenin Meselesini konuşmaktansa Düzcenin meselesine dahil olalım dedi ve Düzce Ticaret Sanayi Odasında daha etkin hizmet adına riyasete talip olduğunu kamuoyuna açıkalayarak düştü yollara.Kamuoyunun ve ticaret erbabının büüyk destek verdiği Aksan bir önceki seçimde Fahri Çakırla kalan rövanşını bu şeçimde neticelendirmek istiyor.Düzcenin son günlerde en çok konuşulan kişisini bizde görmezden gelemedik yükselenlerde yer verdik.

ALİ TOKCAN

EDEBİYATÇI İŞ ADAMI SİVİL AKTİVİST

İsmi ilk duyulmaya başlandığında Avrasya Feribotu eylemcisi Muhammed Tokcan’ın Kardeşi olarak bilindi anıldı. Düzce’de hayata geçen düzce flash internet sitesiyle ses oldu gürledi yağmur oldu yağdı. Öyle ses geldikçe yankıları Düzce’den Ankara’ya kadar aksetti. Enformasyon yaptığı konular ülke gündemine yer aldı. Özellikle Düzce Belediyesinden işlediği konular internet ortamında milyonlarca kişiye ulaştı. Ankara’da irade ve idare sahibi olan yetkililer Tokcan’ın gündeme taşıdığı hususlar üzerinden değerlendirmeler yaparak yerel siyasete yön vermeye başladılar. Düzce’deki yazılmayanı yazan konuşulmayanı konuşan Tokcan sessiz ama en etkili muhalefet olarak Düzce kamuoyunda muhalif ve etkili ses olarak Ulubatlı hasan misali bayrağı dikti. Tarlada izi olanın harmanda yüzü olur misali maddi manevi kazanımları hiçe sayarak Düzce’nin daha verimli kazanımlar elde etmesi için gösterdiği duruş gözlerden kaçmadı. Bizde kendisini yükselenlerde değerlendirdik.

DÜŞENLER

Saim Tut Eski Ak Parti İl Başkanı.

Dr Faruk Özlünün Danışmanı.

Ne oldun dememeli insan ne olacam demeli. Saim Tut Düzce’nin ticaretinde ve siyasetinde imzası olan Ak parti İl Başkanlığı yapmış dolu dolu Anadolu misali bu memleketin tozunu toprağını yaşamış bir isim. Kaderinde yaşanması gereken varmışki talihsiz yol kazaları ile Düzce siyasetinden ticaretinden soyutlanmıştı. Ankara’da gerek ulusal basın gerekse farklı aktivasyonlarla varlığını sürdürürken Düzce’nin evladına sahip çıkan Düzce Milletvekili Sayın Bakan Faruk Özlü tarafından bir vefa örneği olarak danışmanlık makamına getirildi. Bakan danışmanı vasfı ile anılıp bilinirken meczup Hasan Mezarcı’ya bulaşarak onun seviyesine düşüp kendisinden izin almadan nasıl Mesih açıklamasını yaparsın diye talihsiz bir paylaşım yaptı. Bakan danışmanı olmasaydı kimse tiye almazdı ama taşıdığı sıfatla Mahmut Tanalın soru önergesine takılıp Düzceliyi rezil etti. Sayın Bakanı zor duruma sokup şahsında camiaya ucu başı olmayan bir sorun labirentine soktu. Sürüye aç kurtları adeta çağırdı. Kendisini düşenlere yazdık. Bakalım bu talihsiz ve densiz açıklama gerek Düzceye gerekse ak parti camiasına ne bedeller ödetecek….

CÜNEYT YEMENİCİ

Akçakoca Belediye Başkanı.

Cami hocasının Cuma hutbesindeki hısım akrabaya yardım edin sözünü kavim milliyetçiliğine taşıyan Yemenici geçtiğimiz günlerde “Akçakoca’da olumsuz algı yapmaya çalışanların aklını alırım imasında bulunarak siyasete ve makama uymayan sözler ifade etti. Akçakoca turizmini değerlendirirken bir bardak çayı üç lira bi fincan kahvenin 8 lira olduğu eleştirilerine duymadım bilmedim görmedim siyasetini yürüttü. Göreve geldiği günden itibaren İlçe başkanının en ağır şekilde yerel medyada eleştirilip sövüldüğü sayfalarda kendisinin övülüp yüceltilmesi enformasyonunu kıs kıs susarak ballı kaymaklı yedi yuttu. Sosyal bilimler lisesi gelişmelerinde ikircikli tavrı ile Akçakoca’ya muhalefet mensuplarının şov yapmalarına adeta zemin hazırladı. Bugünlerde de iki yıl önceki atılan adımın iki yıl sonra geriye atatılası gelişmelerinin ne içinde oldu ne dışında oldu. Ak partinin ve reisinin imam hatipler hassasiyetini kavramayacak kadar Kabataş Erkek Lisesi ruhlu Cüneyt Yemeniciyi kendi tuttuğu dalı keser misali düşenlere yazdık. Bir musibet bin nasihat tan iyidir.

Ayşe KEŞİR

Düzce Milletvekili

Celal Erbayı arattı Düzcelilere. Himmetiz dede kime himmet ede misali Düzce için ses veriyor ama ele avuca gelecek bir hizmetini gören bilen duyan yok. Konya’nın gelini imtiyazı ile vekil listesine girip Düzce nüfusuna kayıtlı Düzce siyasetinin kavgalı bulanık ve çekişmeli havasında listelerde yerini aldı. Düzcelinin külfetini nimete dönüştürüp vekil seçildi. Beyören Köyündeki güreş sahasına verdiği sözü bir türlü yerine getiremedi. Fındık toplama pozu verip fındık fiyatını düşük görmesi ise tam bi şaka gibi algılandı. İktidar olup muktedir olunmayınca serzenişleri ile muhalefet vekili statüsünde bir talihsiz açıklama yaptı. Celal Erbay ve Ayşe Keşir Düzce siyasetinin alması gereken en büyük ders olarak iki musibet bin nasihat tan evladır sözünü hatırlattı bize. Nasrettin hocanın gördüğün göreceğin rahmet bu kadar misalini hayat bulacağını işaret ederek kendisini düşenlerde değerlendirdik.

Son Güncelleme: 22.09.2017 19:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84