TOBBAŞTAN SONRA GÖZLER DÜZCEYE ÇEVRİLDİ.

İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Kadir Tobbaşın Fetöcü Damattan dolayı istifa etmesi gözleri Düzce’ye çevirdi.

TOBBAŞTAN SONRA GÖZLER DÜZCEYE ÇEVRİLDİ.

İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Kadir Tobbaşın Fetöcü Damattan dolayı istifa etmesi gözleri Düzce’ye çevirdi.

22 Eylül 2017 Cuma 19:14
TOBBAŞTAN SONRA GÖZLER DÜZCEYE ÇEVRİLDİ.

Ak partide başlayan temizlik harekâtı Kadir Topbaşın başını yedi. Damat Ömer Faruk Kavurmacının fetö soruşturmasından tutuklanması ile gündeme gelen Topbaş bugün istifasını açıkladı.

Kaderi kısmen Tobbaşla örtüşen Düzce belediye Başkanı Mehmet Keleşin damadı Emre Kurtta geçtiğimiz günlerde hakkında soruşturma açılmış ve fetö soruşturması kapsamında tutuklanmıştı.

Son günlerde Düzce belediyesine gelen Ak partinin üst düzey yöneticileri Düzce deki gelişmeleri yakından takip etmeye başladılar.

Düzcede Belediye hizmetleri ve Mehmet Keleşle ilgili yapılan Anketlerde memnuniyet oranının % 30 lara kadar düştüğü iddiaları ve Damadın Fetö soruşturmasından tutuklanması bu ziyaretlerin arkasında Sıra Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleşe geldi yorumlarına sebep oldu.

Peki şimdi ne olacak.

Kulislere yansıyan iddialara göre Kadir Tobbaşa verilen süre Mehmet Keleşe de verildi. Yapılan ziyaret ve incelemelerde Mehmet Keleşinde topun ağzında olduğu ve istifanın eli kulağında olduğu yönünde değerlendirme yapıldığı iddiaları Düzce kamuoyuna bomba gibi düştü.

Son Güncelleme: 24.09.2017 00:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Yıldız 2017-09-24 11:31:29

İnşAllah. Temennimiz öyle. Düzce'de başkan olacak başka kimse kalmamış gibi tepeden indirme başkan yaptılar da o Düzce'ye ne yaptı. Sıkışınca tramvay yapmaya başladı.