Düzce sporun yeni başkanının hedefi şampiyonluk.

Kayyuma atanmasına ramak kala Düzcespor başkanlığına talip olan iş adamı Cihad Algün “ Biz göreve talip olduysak hedefimiz şampiyonluk” dedi.

Düzce sporun yeni başkanının hedefi şampiyonluk.

Kayyuma atanmasına ramak kala Düzcespor başkanlığına talip olan iş adamı Cihad Algün “ Biz göreve talip olduysak hedefimiz şampiyonluk” dedi.

24 Haziran 2017 Cumartesi 00:07
Düzce sporun yeni başkanının hedefi şampiyonluk.

Malumat gazetesi ne konuşan Algün Düzce spora Belediye başkanı Mehmet Keleş in teşviki ile başkan olmak için yola çıktığını ifade ederek”Bu iş şaka ile karışık gerçeğe döndü. Belediye başkanımız teklif etti. Biz bugüne kadar elimizden geldiği kadar maddi manevi desteği yapmaya çalıştık. Düzce sporun başkansız kalması ortada kalmasına gönlümüz razı olmadı. Belediye başkanımızın teşviki ile göreve talip olduk “dedi.

ŞAMPİYON OACAKSAK GÖREVE HAZIRIM

İş dünyasında Düzce spora destek verdiğini bunu kamuoyu ile paylaşmadığını ifade eden Algün “ Ben Belediye başkanına biz şampiyon olacaksak göreve hazırım. Düzceliler olarak Belediye siyaset iş ve spor camiasının desteği ile şampiyon olmak için ne gerekiyorsa yapma konusunda ortak noktada yız. Yönetimi seçerken aynı hedeef ve vizyonda olan, iddialı olan, başarı hedefleyen,tecrübesi olan deneyimi olan şampiyonluğu tatmış yaşamış kişilerle çalışmak istiyoruz” dedi.

AMAÇ DÜZCELİ FUTBOLCULARLA HEDEFE ULAŞMAK

Kulüpte hocası ve teknik ekibiyle bütün olarak ortak akıl oluşturmayı hedefleri olduğuna işaret eden Algün” Özellikle Düzceli futbolcular bu işi yapmaya çalışıyoruz. Arzumuz Düzceli futbolcular olması arzumuzdur. Ancak daha yetenekli futbolcu ve antrenörlerle görüşmelerimiz var. Kısa zamanda bu konuda netice alacağız. Düzce spora etiket için başkan olmadım. Faydalı alacaksam takımı başarılı yapabileceksem şampiyon yapabileceksem diye bu işe girdik. Bugüne kadar yaptığımız işlerde olduğu gibi bu işte de en güzelini yapmak için yola çıktık” dedi

ANLIK ZAMANLI DEĞİL UZUN VADELİ BİR YOLA ÇIKTIK

Meseleye anlık bakmadığını kısa orta uzun vadede Düzce spora hizmet edeceğini ifade Eden Cihat Algün” Hedef şampiyonluk. Başarı var başarısızlık galibiyet mağlubiyet ve beraber kalmak var. Üç alternatifte hangisi olura olsun Düzceli olarak severek isteyerek yapacam. Memnuniyetsizlik olması halinde bayrağı bizden daha iyi yere taşıyacak bi ekibe destek olarak görevi sve seve bırakırız. Düzcelileri siyaseti mülki idarenin halkın bunu desteklemesi lazım. Başarı ve başarısızlıkta manevi destek istiyorum. Düzceli herkes Düzce spor için elini taşın altına koymalı. Bize göre doğru olan birileri için yanlış olabilir. Biz görüş ve eleştirilerin Düzce spor Camiasına katkı sağlayacak şekilde olmasını bekliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.