BEŞBİN HANE GEZİP EVET İSTEDİK

Mhp İlçe Başkanı Mustafa Özensel Akçakoca teşkilatı olarak seçime % 60 artışla katkı sağladıklarını söyledi.

BEŞBİN HANE GEZİP EVET İSTEDİK

Mhp İlçe Başkanı Mustafa Özensel Akçakoca teşkilatı olarak seçime % 60 artışla katkı sağladıklarını söyledi.

17 Nisan 2017 Pazartesi 22:26
BEŞBİN HANE GEZİP EVET İSTEDİK

                  Mhp İlçe Başkanı Mustafa Özelsen Basın Açıklaması Yaparak partisini 16 nisandaki referanduma Akçakoca bazında bir önceki seçime oranla % 60 katkı sağladığını belirtti. Özensel Yaptığı açıklamada" Saygıdeğer Akçakocalı hemşerilerim referandum sürecini çok şükür kazasız belasız tamamladık.Türk milleti olarak taşıdığımız sorumluluk ve bilinç ile sandıklara koştuk , yüksek bir katılım sağlayarak görevimizi ifa ettik.

                   Referandum sonucunda,vatandaşımızın evet-hayır tercihini saygıyla karşılamak durumundayız.2015 yılı yerel seçim sonuçları ile bugün mukayese edildiğinde karşımıza çıkan tabloyu sizlerle paylaşmak istiyorum.          

                   2015 yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi 5326 oy alarak  Akçakoca belediye başkanlığını kazanmıştı.      

                   2017 referandum oylamasında Milliyetçi Hareket Partisinin sağladığı katkı sonucu oy oranı  % 60 artarak 8647 ye yükseldiği görülmektedir. Buna göre elde edilen başarıyı sadece kendine mal etmek isteyen Adalet ve Kalkınma partisine seslenmek istiyorum.    Öncelikle teşkilatımız kısa bir zaman diliminde 5000 hane ile birebir görüşerek vatandaşımızın yeni anayasa tercihini "evet " ten yana kullanmasına yönelik özverili çalışmalar yapmıştır.            

                 Bu kapsamda teşkilatımız referandum süreci boyunca gerekli olan bütünlüğü sağlayarak faaliyetlerini başarıyla tamamlamıştır.        Yeni anayasamızın  devletimize,milletimize güç ve  kudret vermesini yüce Allah tan niyaz ederim.Saygılarımla       Mustafa Özensel M.H.P.  ilçe başkanı" şeklinde ifadelere yer verdi.

Son Güncelleme: 18.04.2017 02:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adsız nefer 2017-04-18 00:47:38

MHP li kardeşlerimize teşekkür ederiz. Sayın Bahçeli'ye de çok teşekkür ederiz. Bu süreçde milletin yanında oldular her zaman ki gibi. Sayın Devlet Bahçeli Adı gibi devlet adamlığını gösterdi. Bu seçim sonuçları için hepimize hayırlı olsun. Evet Hayır bizim kardeşliğimizi bozmaz inşAllah. Biz bu memleketin renkleriyiz. Kırılmak darılmak bu sebepden kötü söz bile söylememek gerek. İnşAllah birbirimizin kararlarına saygı göstererek kaldığımız yerden yaşamımıza devam ederiz. Saygışarımla.