Yıldırım Düşen Eve Yardım Edilecek

Düzce'de yıldırım düşmesi sonucu evi yanan aileye Düzce Valiliği tarafından yardım yapılacağı bildirildi.

Yıldırım Düşen Eve Yardım Edilecek

Düzce'de yıldırım düşmesi sonucu evi yanan aileye Düzce Valiliği tarafından yardım yapılacağı bildirildi.

02 Ekim 2018 Salı 12:44
Yıldırım Düşen Eve Yardım Edilecek

Akşam saatlerinde etkili olan fırtına ve sağanak sırasında Ağa Mahallesi'nde yaşayan Hayri Asan'a ait iki katlı eve yıldırım düştü. 

Şiddetli gürültüyle dışarı çıkan ev sakinleri, çatının yandığını gördü. 

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, evin tamamını saran yangını kontrol altına almak için çalışma başlattı. 

Mahalle sakinlerinin de yardım ettiği yangın, yaklaşık 45 dakika süren müdahalenin ardından civardaki evlere sıçramadan kontrol altına alındı. 

Yıldırım düşen ev kullanılamaz hale geldi.  

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, akşam saatlerinde yaşanan sağanağın ardından Ağa Mahallesi'nde yaşayan Hayri Asan'a ait eve yıldırım düştüğü ve olay sonrasında evin yanarak tamamen kullanılamaz hale geldiği belirtildi. 

Aile ile görüşmelerin yapılıp ihtiyaçlar doğrultusunda yardım yapılacağı aktarılan açıklamada, "Yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangında evi yanan aileye Düzce Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerince inceleme yapılarak ihtiyaçları doğrultusunda yardımcı olunacaktır." ifadesi kullanıldı.

Son Güncelleme: 02.10.2018 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.