SP ADAYLARI TANITTI

SP ADAYLARI TANITTI

28 Mayıs 2018 Pazartesi 16:00
SP ADAYLARI TANITTI

24 Haziran’da yapılacak olan 27. Dönem Milletvekilliği adaylarını tanıtan Saadet Partisi Düzce İl Başkanlığı, Düzcelileri Milli görüşe sahip çıkmaya davet etti.

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve Genel Seçimler öncesinde adaylarını açıklayan Saadet Partisi Düzce İl Başkanlığı, Milletvekili Adaylarının tanıtımını yaptı. Kamuoyuna tanıtım toplantısına Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol, Saadet Partisi Düzce 1.sıra milletvekili adayı Mustafa Zorlu, 2.sıra milletvekili adayı Ahmet Serdar Erdem ve 3.sıra milletvekili adayı Mehmet Fatih Güner katıldı.

ADAYLARIMIZ DÜZCE’Yİ TEMSİL EDECEK KAPASİTEDE

İl Başkanlığında yapılan tanıtım toplantısında ilk olarak değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol, “Düzce’yi en iyi şekilde temsil edecek 3 aday yapılan istişarelerle belirlendi. 24 Haziran baskın seçim için yaklaşık 1 aydır bir süreç işliyordu. Bu süreç içerisinde Saadet Partisi’ni, Düzce’yi en iyi şekilde temsil edecek 3 aday neticesinde başkanlık divanımızın oluruyla tespit ettik. Pazar günü de Ankara’da muhteşem bir şekilde Sayın Cumhurbaşkanı Adayımız ve Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun başkanlığında Türkiye’nin 81 ilinin aday tanıtımlarını yaptık.” Şeklinde konmuştu.

OYLARIMIZ GERİ DÖENCEKTİR

1.sıra Milletvekili Adayı Mustafa Zorlu, “Ben 4 yıldır Saadet Partisi Akçakoca İlçe Başkanlığını yürütüyorum. Partimizin çeşitli kademelerinde görevlerde bulundum. Bunun dışında 2005 seçimlerinde de görev aldım aday olarak.. Bu seçimler daha da önemli bizim için. Bu seçimlerde Düzce halkımızın bize destek vermesini özellikle istiyorum. Bizim oylarımızın geri döneceğine inanıyorum.” dedi.

GENÇLER ÖNEMLİ

2.sıra Milletvekili Adayı Ahmet Serdar Erdem, “  Teşkilatımızın kademesinde görev aldım. Bir dönem Saadet Partisi Düzce Gençlik Kolları İl Başkanlığı, Genel Merkez Kastamonu İl Sorumluluğu, ardından İl Başkan Yardımcılığı ve en son Anadolu Gençlik Derneği Düzce Şube Başkanı olarak görev yapmaktayken Saadet Partimizin Düzce’den milletvekili adayı olarak seçildim. Özellikle genç arkadaşlarımın sorunları ile daha çok ilgilenen bir milletvekili olacağımı taahhüt ediyorum.” dedi.

BÜTÜN ENERJİMLE

Saadet Partisi’nin Düzce 3.Sıra Milletvekili adayı Mehmet Fatih Güner, “30 yıldır bu teşkilatın içinde görev yapıyorum. Siz de bu emaneti bize verirseniz, elimizden gelen tüm enerjimiz ve çabamızla Düzce için hareket edeceğiz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 28.05.2018 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.