SEL RİSKİ TAŞIYOR…

SEL RİSKİ TAŞIYOR…

06 Eylül 2023 Çarşamba 13:58
SEL RİSKİ TAŞIYOR…

Dün akşam saatlerinden itibaren Trakya ve Marmara bölgelerinde etkili olan kuvvetli yağışlar, özellikle Kırklareli ve İstanbul’da can ve mal kaybına yol açmıştı. Kırklareli de sel sularına kapılan 4 kişinin cansız bedenine ulaşılırken, kaybolan 2 kişiyi ise arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Düzce UMKE de arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere, Kırıklareli’ye çok sayıda ekip ve araç gönderdi.

Meteoroloji Düzce için uyarı yaptı

Yaşanan tüm bu gelişmelerin ardından Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden bu kez Düzce ve çevresi için kritik uyarı geldi.

Meteoroloji’nin son tahminlerine göre Düzce ve çevresinde yarından itibaren yer yer kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. Cumartesi günü bölgeyi terk etmesi beklenen yağışların geniş bir alanda etkili olması tahmin ediliyor.

Meteoroloji tarafından yapılan uyarıda, Düzceli vatandaşların yağış anında sel, ani su taşkınları, yıldırım düşmesi, dolu yağışı ve trafikte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.