CHP'DEN AK PARTİ'YE ZİYARET

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, CHP Düzce İl, Merkez ilçe ve birinci sıra adayı Zafer Teber’i makamında ağırladı.

CHP'DEN AK PARTİ'YE ZİYARET

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, CHP Düzce İl, Merkez ilçe ve birinci sıra adayı Zafer Teber’i makamında ağırladı.

30 Mayıs 2018 Çarşamba 10:04
CHP'DEN AK PARTİ'YE ZİYARET

CHP Düzce İl Başkanı İlhan Duru, Merkez İlçe Başkanı Alaaddin Duran, yönetim kurulu üyeleri ve birinci sıra milletvekili adayı Zafer Teber, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin’i ziyaret etti.

Yeni yönetim kurullarıyla birlikte seçim öncesinde AK Partiyi ziyaret etmek istediklerini kaydeden CHP Düzce İl Başkanı İlhan Duru, “24 Haziranda seçimlere gidiyoruz ve Düzce’mizde yeni bir oluşum gerçekleştirildi. Biz de bu kapsamda siyasi partilerimize ziyaretler gerçekleştiriyoruz” dedi.

CHP birinci sıra milletvekili adayı Zafer Teber Türkiye’nin çok önemli bir seçime gittiğini belirterek, “ Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bu seçimle birlikte yeni sistemle ülkemiz şekillenecek. Yerelde de birbirimize olan teması kaybetmemeliyiz. Eleştiri yapabiliriz ama hakarete karşıyız. Kim size hakaret ederse bilin ki biz bunu karşı çıkarız. 24 Haziranda kim kendini halka iyi anlatırsa o muvaffak olsun” ifadelerinde bulundu.

CHP yönetiminin ziyaretinden dolayı memnuniyetini belirten AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, “ Dağılmayı değil toparlamayı sağlamalıyız. Farklı görüşlerde olabiliriz. Zaten farklı görüşlerde olmazsanız yanlışlarınızı göremezsiniz. Dolayısıyla bu seçimde ne olursa olsun Düzce’miz, Türkiye’mi
kazanacak. Ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. SKM’miz yaptığı program ile önümüzdeki günlerde sizleri ziyaret edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

Son Güncelleme: 30.05.2018 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.