AKÇAKOCA’DA MORAL BULDU

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Genel seçimlerinde MHP Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı olan Ümit Yılmaz, Akçakocalı hemşerileriyle bir araya gelerek vekil olması halinde yapmayı planladığı çalışmalar hakkında STK ve Akçakocalı muhtarlara bilgiler verdi.

AKÇAKOCA’DA MORAL BULDU

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Genel seçimlerinde MHP Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı olan Ümit Yılmaz, Akçakocalı hemşerileriyle bir araya gelerek vekil olması halinde yapmayı planladığı çalışmalar hakkında STK ve Akçakocalı muhtarlara bilgiler verdi.

30 Mayıs 2018 Çarşamba 12:48
AKÇAKOCA’DA MORAL BULDU

MHP Düzce 1.Sıra Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz seçim çalışmaları kapsamında Akçakoca’da Sivil Toplum Örgütleri üyeleri ve muhtarlarla bir araya geldi. 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde Partisi adına 1. Sıradan aday gsterilen Ümit Yılmaz Akçakocalı hemşerileri ile bir araya gelerek Akçakoca Lobisinin kurulması gerektiğine vurgu yaptı.

AKÇAKOCA LOBİSİ KURULMALI

Yılmaz, “Bugün burada toplanmamızın nedeni Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 27. Dönem Genel Seçimleridir. Sizlerle bu güzel toplantıyı organize edenlere sonsuz teşekkür ediyorum. İçinden geçtiğimiz sıkıntılı süreç gereği birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor. Ben Akçakocalıyım ve ben buranın çocuğuyum. Akçakoca Düzce’de en fazla nüfusa sahip olan ilçe konumunda. Akçakoca olarak Düzce’nin en büyük ilçesi olarak beklenen yatırımları alamadık. Önümüzdeki dönemde beklentileri yerine getirme adına bir fırsatımız var. Düzce’nin Karadeniz’e açılan tek kapısı olduğumuzu ve yapılmak istenen bütün yatırımları hak ettiğimizi düşünüyorum. Birlik içinde hareket ederek Akçakoca Lobisi oluşturulması gerekiyor. Bunu sadece Akçakoca’da değil çevre illerde de oluşturmamız gerekiyor. Eğer bu lobi oluşturulması halinde Akçakoca’yı hak ettiği yerlere birlikte oluşturabiliriz” dedi.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLE YARIŞMAK ZORUNDA KALMAYACAĞIZ

Yılmaz, “ Düzce’de merkez olarak kendi bölgesinde beklenen atılımları, yatırımları sağlayamadı. Düzce iki tane bakana sahip oldu ancak bu şansı değerlendiremedik, çok iyi kullanamadık. Bu kanıya da çevre illere bakarsanız çok net bir şekilde görebilirsiniz. Bizim geride kalmamız yerel yönetimin başarısızlığından kaynaklanıyor. Bizler bu dönemde yönetimi kazanabiliriz. Bizler bu zamana kadar milletvekillerimizi hep Recep Tayyip Erdoğan ile yarıştırdık. Bizden önceki arkadaşlarımız hep devletin en tepesindeki insanla yarışmak zorunda kaldı. Bu seçim sisteminde böyle bir durum yok. İttifakın içinde tercihini belirleyeceğiniz adayları seçeceksiniz. Ak Parti ile oluşturduğumuz ittifak sadece seçim ittifakı değildir. Bu ittifak 2023 yılına kadar sürecek yönetim ittifakı olduğunun bilinmesini istiyoruz” dedi.

BİZLER BOZUKAYIZ

Yılmaz, “İttifakın içinde yer alan iki vekil daha önce sizlerin tercih ettiğiniz ve Düzce’ye hizmet etmiş, ben ettiğini düşünmüyorum ama arkadaşlardır. Adayları üzerinden siyaset yapmak da istemiyorum. Eper diğer arkadaşlar 7.65 mermilerse bizler bazuka gibi oluruz. Devlet bahçeli bu ülkenin zor zamanlarından taşın altına gövdesini koymuş, ülkeyi uçurumun kenarından almış ve ülkenin hiçbir zaman kötü duruma gelebilecek kararların altına imza atmamıştır” şeklinde konuştu.

Son olarak seçimlerde oy kullanacaklar için hazırlanan pusula hakkında bilgiler veren Yılmaz, konuşmasına son verdi.

Son Güncelleme: 30.05.2018 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.