YILMAZ: “ATATÜRK VÜCUT BULSA BUNLARI ASAR”

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Genel Seçimleri kapsamında çalışmalarına ağırlık veren MHP Vekil Adayları Karadere Hasanağa Köyü, Tokuşlar Mahallesi, Çiftlik Mahallesi ve Çakırlar Mahallesi Sakinleri ile bir araya geldiler.

YILMAZ: “ATATÜRK VÜCUT BULSA BUNLARI ASAR”

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Genel Seçimleri kapsamında çalışmalarına ağırlık veren MHP Vekil Adayları Karadere Hasanağa Köyü, Tokuşlar Mahallesi, Çiftlik Mahallesi ve Çakırlar Mahallesi Sakinleri ile bir araya geldiler.

18 Haziran 2018 Pazartesi 09:55
YILMAZ: “ATATÜRK VÜCUT BULSA BUNLARI ASAR”

Seçim çalışmaları kapsamında yapılan ziyaretlere MHP Düzce Milletvekili Adayları Ümit Yılmaz ve Yusuf Arslan, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Heyet ilk olarak MHP Delege Üyesi Şükrü İlhan’ın oğlunun sünnet törenine katıldı. Daha sonra Çilimli Hasanağa Köyünü ziyaret etti. Hasanağa köyü tarafından geleneksek olarak yapılan Yağlı Güreş etkinliğinde vatandaşlar ile bir araya gelindi. Cumhur İttifakı içinde yer alan MHP'nin diğer müttefikinin 3. Sıra vekil adayı Numan Çabuk da güreş alanını ziyaret etti. İttifak içerisinde yer alan vekil adayları burada birbirlerine başarılar dilediler, sohbet ettiler.

Geleneksel olarak yapılan Güreş etkinliğinin ardından MHP adayları Tokuşlar, Çakırlar ve Çiftlik Mahallelerini ziyaret ettiler.

YILMAZ: “ATATÜRK VÜCUT BULSA BUNLARI ASAR”

Buralarda yapılan konuşmalarda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendi menfaatinden ziyade ülke menfaatini önemsediğine vurgu yaparak konuşmasına başlayan MHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz, " Devlet Bahçeli ülkemiz için doğru yaptı. Türkiye Cumhuriyeti Atatürk’ün önderliğinde kuruldu ve CHP’yi de Atatürk kurdu. Ancak Atatürk' ün kurduğu CHP'nin içinde, Kürt kardeşlerimizi kullanmak isteyen HDP'li ile aynı masada oturabilen siyasiler var. Eğer Atatürk vücut bulsa Vatan hainleriyle hareket birlikte hareket edenleri asardı. Logosunda yer alan 6 oktan biri milliyetçilik olan bir parti nasıl vatan hainleriyle birlikte hareket edeler" dedi.

YILMAZ, “TERCİH YAPMA ŞANSINIZ VAR”

Yılmaz, “İttifak içinde MHP’ye verilen oyların CHP ye gidecek gibi söylemler var. Bunlar yanlış söylemeler. Bugüne kadar Recep Tayyip Erdoğan’ın hatırına seçtiğiniz vekiller Düzce için hiç bir şey yapmadılar. Çevremizde bulunan illerin bağlantı yolları yapılmışken Düzce’nin çevre bağlantı yolları tamamen bitirilemedi. İnsanlar 40 yıllık eski yollardan gitmek zorunda kalıyor. Bu yerel de seçtiğimiz siyasilerin başarısızlığıdır. Bu seçimlerde ittifak içerisinde 6 aday arasında seçim yapma şansınız var. Bir takım ittifaka zarar verecek ifadeler duyuyoruz. Bu tür açıklamalar ve ifadeler ittifaka zarar veriyor. İnsanlara MHP’ye verilen oylar CHP’ye gidiyor şeklinde açıklamalar yapılıyor. MHP’ye verilen ittifaklar AKP ile ittifak içinde aynı oranda destek verecek. Verdiğiniz oylar ittifakın oyu sayılacak ve vekil dağılımları ondan sonra yapılacak. Düzce’nin hastanelerinde 4 ana branş doktoru yok. Çevre illerde olan doktorlar neden Düzce’de yok. Eğitim alanında çevre illerdeki en başarısız il biziz. 24 Haziran’da Düzce’nin vekillerini MHP olarak görmek istiyorsanız bizleri desteklemenizi istiyoruz” dedi.

ARSLAN, “ÜLKEMİZ KURTULUŞ SAVAŞI VERİYOR”

Arslan, “ İttifaka vereceğiniz oylar sizlere yanlış aktarılıyor, yanlış anlaşılıyor. Yarı tercih sistemi gelecek sandıkta karşınıza. Sizlerden Cumhurbaşkanı Adayımız Erdoğan Bey için oy istiyoruz. Vekillik konusunda ise önünüzde seçme şansınız var. 6 aday arasından size hizmet edebilecek kişileri seçebilirsiniz. Burada da tercihinizin bizlerden yana olmasını istiyoruz. Çünkü bizler sizlerin içinden gelen insanlarız. MHP bu ülkenin çimentosudur. Sizlerden samimi destek bekliyoruz. Milletvekilliği Düzce de  MHP’nin hakkı. Ülkemiz Kurtuluş savası veriyor.  Bunu iç ve dış düşmanlarla yapıyoruz. Cumhur ittifakı içinde Düzce de 6 vekil seçme şansınız var. Şansınızı iyi değerlendirin ve sizlere hizmet edecek olan vekilleri seçin. 24 haziran Düzce'nin miladı olsun. Vekillik Düzce de MHP nin hakkıdır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84