İşte Bu CHP’nin Ayak Sesleri

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Milletveki adayları Zafer Teber ve İlknur Başak Tütüncü, seçim çalışmaları kapsamında Kalıcı Konutlar Kazukoğlu mevkiinde bulunan Tepecik Mahallesinde seçmenlerle bir araya geldi.

İşte Bu CHP’nin Ayak Sesleri

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Milletveki adayları Zafer Teber ve İlknur Başak Tütüncü, seçim çalışmaları kapsamında Kalıcı Konutlar Kazukoğlu mevkiinde bulunan Tepecik Mahallesinde seçmenlerle bir araya geldi.

18 Haziran 2018 Pazartesi 11:03
İşte Bu CHP’nin Ayak Sesleri

Sünnet merasimine katılan vekil adayları burada büyük bir coşkuyla karşılandı.Ellerinde bayraklarla vekil adaylarını ağırlayan mahalle sakinleri, Cumhuriyet Halk Partisinin müzikleri eşliğinde vekil adaylarına desteklerini sergilediler. Burada ki her bir mahalleliyle tokalaşan vekil adayları, sünnet çocuğuna da hediye takdiminde bulundu. 
Adeta mini miting alanındaymış gibi karşılanan vekil adaylarından Cumhuriyet Halk Partisi 2. Sıra Mileltvekili Adayı İlknur Başak Tütüncü söze; “ Size Kurban Olurum” sözü ile başladı ve şöyle devam etti; “Kurban olurum hepinize. Nasıl gurur duyuyrum Cumhuriyet Halk Partiliyim diye. Nasıl gurur duyuyorum sizlerle. Ben sizlere baktığım zaman Cumhuriyet Halk Partisini görüyorum. Ben sizlere baktığım zaman Cumhuriyeti görüyorum. Ben sizlere baktığım zaman Mustafa Kemal Atatürk’ü görüyorum. Hep diyorsunuz ya bizi ağlattın diye. Bu seferde ben ağlayacağım galiba. Sizlerle o kadar kalabalık bir ailem varki sizlerle. Hiç yalnız bırakmadınız. Ne sevdamız bitti. Ne umudumuz bitti. Hiçbir şey eksilmeyecek Cumhuriyet Halk Partililiğimizden elbette ama bu sefer tamam galiba ya öyle görünüyor” dedi ve bu konuşmanın ardından mahalle sakinleri büyük bir coşku ile Tütüncü’ye alkışlarla karşılık verdi.
Babalar gününe kutlayan Tütüncü, konuşmasını tamamladı ve bu kezde konuşmak için mikrofonun başına Cumhuriyet Halk Partisi Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Zafer Teber geldi. Bu coşku karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Teber, “ Bu Ne Büyük Bir Coşku Aman Allahım” şeklinde diyerek karşılık verdi.


Cumhuriyet Halk Partisi Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Zafer Teber yapmış olduğu konuşmasında; “ Değerli dostlar, değerli canlar öncelikle bayramınızı kutluyorum, babalar gününüzü kutluyorum, sizleri kutluyorum. Bu ne güzel bir sahne. Ne büyük muhteşem bir görüntü.Çok teşekkür ediyoruz. 24 Haziran’da ülkemiz açısından çok önemli ve çok kritik bir seçime gidiyoruz. Bu seçimin özelliği ve kritikliği şuradan; ilk defa geçen yıl referandumda anayasamızı değiştirdik ve dünyanın hiçbir yerinde uygulanmayan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi diye bir sisteme geçtik. Padişahlık bile bundan daha demokratik arkadaşlar.Bizler 24 Haziran’da demokrasi tepesinde olacağız. Biz, kapı kapı dolaşıp meydan meydan dolaşıp sizlere, bütün halkımıza bu gidilen yolun yanlış olduğunu, demokrasiden uzaklaşıldığını, hukukun tepeleneceğini, demokrasinin katledileceğini, adaletin ortadan kaldırılacağını, kuvvetler ayrılığının olmadığı bir sistemde, bunların demokratik sistemde yaşatılamayacağını anlatmaya çalıştık. Anlatmaya da devam edeceğiz. Sizlerden de çok çok çalışmanızı istiyorum. Etrafımızda ki insanları ikna etmemiz gerekiyor. Gidilip konuşulduğu zaman insanlar ikna oluyorlar. İnsanlarımıza net anlatığınız zaman anlıyorlar. O nedenle tatlı dille ve kavga etmeden onları ikna etmemiz lazım. Gerçekleri anlatıp, ne yapmak istediğimizi söyleyip, onları ikna etmemiz gerekiyor. Ancak bu cumhuriyeti bu şekilde kurtarabiliriz” dedi.

Tepecik Mahallesi sakinleri ise yapılan konuşmaların ardından şarkılarla türkülerle ellerinde bayraklarla iki vekil adayını seçim çalışmalarını yapmaları için uğurlamış oldu

Son Güncelleme: 18.06.2018 11:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.