Ümit Yılmaz Gölyaka Gişelerinde Çalışmaları İnceledi

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, son zamanlarda basında yer bulan haberler üzerine Gölyaka Gişelerinde yürütülen çalışmaları yerinde görmek üzere, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ile birlikte bir ziyaret düzenledi.

Ümit Yılmaz Gölyaka Gişelerinde Çalışmaları İnceledi

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, son zamanlarda basında yer bulan haberler üzerine Gölyaka Gişelerinde yürütülen çalışmaları yerinde görmek üzere, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ile birlikte bir ziyaret düzenledi.

28 Temmuz 2018 Cumartesi 15:57
Ümit Yılmaz Gölyaka Gişelerinde Çalışmaları İnceledi

Gölyaka Otoban Gişeleri mayıs ayında giriş ve çıkışa kapatıldı. Geçen sürede trafikte birçok sıkıntı yaşayan sürücüler mağdur olduklarını dile getirmişti. Akabinde gişelerde yürütülen çalışmalar için farklı söylentiler çıkmış çalışmalara gerekli hassasiyetin gösterilmediği iddia edilmişti. Basında yer bulan bazı haberler üzerine MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz ve MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu çalışmaları yerinde incelediler. Bir süre çalışmaları kontrol eden ve şantiye şefiyle görüşen Yılmaz ardından açıklamalarda bulundu.

Planlama Hatası Yapılmış

Yaptığı inceleme sonucunda şantiyenin iyi çalıştığına kanaat getiren Ümit Yılmaz: “Son zamanlarda kamuoyunu meşgul eden, Gölyaka Gişelerinin kapanması sonucu oluşan sıkıntılar basına ve bizlere aks etti. Şantiye çalışmıyor algısı üzerine geldik ve buradaki çalışmaları gördük. Şantiye Şefi Hakan Bey ile de görüştük. Gördüğümüz kadarıyla burada yoğun bir çalışma var” dedi. Sorunun yanlış planlama sonucu olduğunu belirten Yılmaz: “Yaşanan sıkıntıların sebebi planlama hatası. Eğer, Beyköy’de yürütülen otoban bağlantısı çalışmaları tamamlandıktan sonra burada ki çalışmalar başlasaydı insanlar bu sıkıntıyı yaşamayacak, trafik sorunları oluşmayacaktı. Ancak burada şantiye ile ilgili bir durum yok. Şantiye gayet fedakâr bir şekilde çalışıyor” ifadelerini kullandı.

 

Taahhüt Edilenden Önce Açılacaktır

Düzce’nin jeopolitik sıkıntısına değinen Yılmaz çalışmaların belirtilenden önce biteceğine inandığını dile getirdi. Ümit Yılmaz: “Düzce’de herkesçe bilinen bir zemin sıkıntısı var. Bu konuyla ilgili bir çalışma yürütülüyor. Tamamlanması için dokuzuncu ayın sonu taahhüt edilmiş. Fakat ben arkadaşların çalışma temposunu gördüm.  Kendileri de belirtilen zamandan daha önce burayı trafiğe açmak için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdiler. Ben 28 Eylül’den önce buranın trafiğe açılacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Düzce’nin Sorunları İçin Hangi Merciye Gidilmesi Gerekiyorsa Gideriz

Çalışmaların tamamlanacağı bu süre zarfında yaşanan sıkıntıyı gidermek için alternatifler aradıklarını belirten Ümit Yılmaz: “Buradan sonra Beyköy’de yapılan çalışmaları ziyaret edeceğiz. Oradaki çalışmaların kısa sürede bitirilip trafik akışı sağlanabilme ihtimali üzerinde duracağız” dedi. Milletvekili Ümit Yılmaz buraya geliş amacı üzerinde durdu. Çözüm arama amacında olduklarına vurgu yaptı. Yılmaz: “Beyköy’deki şirketi veya buradaki şirketi töhmet altında bırakmak istemiyoruz. Kimseyi afişe etmek için gelmedik. Soruna bir çözüm arıyoruz. Düzce’de yaşayan insanlar, Türkiye’de yaşayan insanlar, hatta gurbetten gelen insanlar rahat etsin diye uğraşıyoruz. Bir an önce bağlantı yollarını tamamlayıp Düzce’ye gelen araçların mağduriyeti kaldırılmalı” şeklinde konuştu. Sorunları çözmek için çalışacaklarını dile getiren MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz: “Düzce’nin sorunlarını her yerde görüşeceğiz. Hangi merciye gitmemiz gerekiyorsa o kapıyı çalacağımızdan emin olabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 28.07.2018 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.