ÜNSAL’A YAPTIĞI HABERDEN DOLAYI SALDIRDILAR

Öncü Medya Genel Yayın Yönetmeni ve Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Sadullah Ünsal, Akçakoca Belediyesi’ne ait sosyal tesiste otururken üç kişi tarafından saldırıya uğradı.

ÜNSAL’A YAPTIĞI HABERDEN DOLAYI SALDIRDILAR

Öncü Medya Genel Yayın Yönetmeni ve Düzce Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Sadullah Ünsal, Akçakoca Belediyesi’ne ait sosyal tesiste otururken üç kişi tarafından saldırıya uğradı.

19 Mart 2023 Pazar 16:19
ÜNSAL’A YAPTIĞI HABERDEN DOLAYI SALDIRDILAR

Geçtiğimiz günlerde Akçakoca’da yaşanan intihar vakasının ardından Öncü Haber’de yer alan Belediye Başkanının şoförü Hasan Kotil’in silahı ile intihar ettiği yönündeki haberin üzerine, Öncü Medya Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’a Kotil’in akrabası Mustafa Kotil, Başkan Yanmazın yakını Barış Öztürk ve Belediyesi Sosyal Tesisi olan Akçakoca Kahvecisi Müdürü Doğukan Özer tesis içinde oturduğu sırada saldırdı.

Darp edilen Ünsal alınan rapordan sonra üç kişiden davacı ve şikâyetçi oldu.

Olay anına ilişkin güvenlik kamera kayıtlarında saldırganların aniden saldırdığı görünürken, Belediye Sosyal Tesis müdürü Doğukan Özer; “Ben size burada yapmayın, dışarda yapın dedim” derken Ünsal ve arkadaşlarına da “bir daha buraya gelmeyin “ şeklindeki ifadesiyle Ünsal’ı iteleyerek dışarı çekmesi akıllarda soru işareti bıraktı.

Ne olmuştu?

13 Mart günü akşam saatlerinde Akçakoca’da bir araç içerisinde başından vurulmuş halde bulunan Serdar Tutkun’un ölümüne ilişkin şok bir gelişme yaşandı. Edinilen bilgilere Tutkun’u vuran silah, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın makam şoförü Hasan Kotil’e ait çıktı. Kotil, tedbiren gözaltına alınırken, konuya ilişkin derinlemesine soruşturma başlatıldı.

Olay 13 Mart Pazartesi akşamı saat 18.00 sularında Cumhuriyet Mahallesi Devlet Hastanesi yakınlarında meydana geldi.

Bir araç içerisinde başından vurulmuş halde bir erkek cesedi gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Olay yerine sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, araç içerisinde başından vurulmuş halde bulunan cesedin Akçakoca Belediyesi personeli Serdar Tutkun’a ait olduğunu tespit etti.

Olay yerinde yapılan ilk incelemelere göre, başından tek kurşunla vurulan Tutkun’un olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

İNTİHAR MI CİNAYET Mİ?

Güvenlik güçlerinin olay yerinde yaptığı incelemelerde ilk olarak intihar şüphesi üzerinde duruluyordu.

Fakat Tutkun’u vuran silahın sahibinin bulunmasıyla birlikte soruşturmanın seyri değişti.

Edinilen bilgilere göre Tutkun’u vuran silah, Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz’ın makam şoförü Hasan Kotil’e ait olduğu öğrenildi.

Kotil konuya ilişkin gözaltına alınırken, güvenlik güçlerinin konuya ilişkin derinlemesine araştırması devam ediyor.

Saldırıyı nefretle kınıyoruz…

Öncü Medya ailesi olarak Genel Yayın Yönetmenimiz Sadullah Ünsal’a yönelik çirkin saldırıyı nefretle kınıyoruz.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.