CHP LİLERDEN EVET OYU İSTEDİ

Partisinin Akçakoca İlçe Başkanlığı'nca Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Özlü,

CHP LİLERDEN EVET OYU İSTEDİ

Partisinin Akçakoca İlçe Başkanlığı'nca Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Özlü,

04 Nisan 2017 Salı 14:28
CHP LİLERDEN EVET OYU İSTEDİ

Özlü Anayasa Değişikliği'ndeki 18 maddenin anayasada 'Hükümet Etme' değişikliği getirdiğini belirterek şöyle konuştu:

"Bundan sonraki dönemde hükümet etme sistemi farklı olacak. Biz AK Parti olarak hükümet daha hızlı çalışsın, bugüne kadar ne yaptıysak daha büyük, güzel işler yapalım. Türkiye'yi daha hızlı kalkındıralım, büyütelim istiyoruz. Bu devletin hantal yapısı, yavaş işleyen sistemini değiştirelim, daha büyük işler yapalım diye yetki istiyoruz. Aziz milletimize 'Biz daha hızlı çalışalım, daha büyük işler yapalım'  diyoruz. Bunun için yetki istiyoruz. İşin özü budur. Hızlı çalışmak ve daha büyük işler yapmak isteyen, daha fazla yol, köprü, liman, hava alanı yapmak isteyen bir kadro var. Bu işleri yapmak için yetki istiyoruz."dedi.

"Referandum Türkiye'yi büyütmek, kalkındırmak ve devletin daha hızlı çalışmasını sağlamak isteyenlerle 'Bu sistem çok iyi, her şey yolunda, aman sesinizi çıkartmayın, kenarda oturun diyenler arasında geçecek." diyen Özlü, "Türkiye daha da büyüsün, gelişsin istiyorsak 'evet oyu kullanacağız. 'Türkiye yerinde saysın Türkiye olduğu gibi kalsın 'hayır' oyu kullanacağız." dedi. 

'Yetkiyi verdik' diye bağıran vatandaşlara karşı, "Teşekkür ediyorum, sağolun, Allah razı olsun. Yetki milletin, patron millet" diye karşılık verdi.

Bakan Özlü Konuşmasına şöyle devam etti:

" AK Parti dışında diğer partilere gönül ve oy vermiş kardeşlerime seslenmek istiyorum. Daha önce CHP'ye oy veren kardeşlerimden, bu referandumda 'evet' oyu vermelerini istiyorum. bizim siyesi görüşlerimiz farklı olabilir. Farklı siyasi partilere mensup olabiliriz ama bu siyasi parti meselesi değil. Bu Türkiye'nin ve Türkiye'nin geleceğinin meselesidir. Ben, Türkiye'nin, Akçakoca'nın ve Düzce'nin iyiliği için daha önce CHP'ye oy vermiş kardeşlerimizden bu referandumda 'evet' kullanmalarını istiyorum."

16 Nisan'da vereceğim oylar bir kişi için değil. Bir insan için oy vermiyoruz. Bir sisteme, Türkiye'nin geleceğine oy veriyoruz. Dolayısıyla 2019'da veya başka bir seçimde kime oy verirsek verelim ama bu referandumda 'evet' oyu kullanalım. Bunu Akçakoca'da CHP'ye oy veren kardeşlerimden istiyorum, talep ediyorum. Düzce'yi Türkiye'nin gündemine taşımak başka türlü olmaz. Bizim amacımız Düzce'yi Türkiye'nin gündemine taşımaktır, Düzce'den kuvvetli bir 'evet' oyu çıkarmaktır. Düzce'yi Türkiye birincisi yapmak istiyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.