İŞTE OCAK AYNININ YÜKSELENİ DÜŞENLERİ.

Fevai Arslan Yükselirken ithal vekil Keşir Düşenlerde kadrolu oldu. Ali Dilber yükselirken Cahit Aydın da yükselenlerde yerini aldı.Yığılca Belediye başkanı düşerken Cihat Algünü de bırakmadı.

İŞTE OCAK AYNININ YÜKSELENİ DÜŞENLERİ.

Fevai Arslan Yükselirken ithal vekil Keşir Düşenlerde kadrolu oldu. Ali Dilber yükselirken Cahit Aydın da yükselenlerde yerini aldı.Yığılca Belediye başkanı düşerken Cihat Algünü de bırakmadı.

16 Şubat 2018 Cuma 12:56
İŞTE OCAK AYNININ YÜKSELENİ DÜŞENLERİ.

YILDIZLI YÜKSELENLER.

HİKMET KEKSİN

AK PARTİ İL BAŞKANI.

Yel kayadan ne alır alırsa tozunu alır.

Üç vekil ve parti teşkilatının tam desteğini alarak ikinci kez il başkanı olmayı başardı. Yel kayadan ne alır misali esen rüzgârlardan kopan fırtınalardan kayadan toz alır misali güçlenerek çıktı. Özellikle Belediye başkanı Dursun Ayın seçilmesinden gösterdiği iradeye kadar ilin patronu olduğunu teyit edercesine tabandan halktan gelen talepleri titizlikle takip etti. Partinin belediye ile biz olduğu algısını her haliyle Düzce kamuoyuna hissettirdi. İkinci döneminde halk günlerinde gerek halkı gerekse partilileri dinlemekle farklı bir uygulamaya imza attı. Seçilmiş vekiller ve bürokrasi ile öyle bir iletişim kurdu ki suya da sabuna da dokunup patronluğunu dolaylı direkt hissettirip siyaseti bildim diyenlere siyaseti yeniden öğretti. Keskin ikinci döneninde siyesi ikbalinin içtimai ikbalinin önündeki engelleri kaldırıp yerel ve genel siye siyaset bende varım dedi ve yıldızlı yükselenler birinci sırada yerini aldı. Tebrik ediyor hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

FEVAİ ARSLAN

DÜZCE MİLLETVEKİLİ

Düzce siyasetinin olmazsa olmazı.

Siyasetin Düzce deki abisi olduğunu birkez daha teyit etti. İl kongresinden aylar önce il Başkanı Hikmet Keskin ile ilgili devam duruşunu at yularından adam sözünden tutulur misali sözünün arkasında durup Keskine siyasetteki vefayı gösterdi. Kamuoyunda il yönetim kurulu listesinde raconu kesti söylemlerinin içinde de olmadı dışında da olmadı. Tabandan gelen tecrübesini partisine ve n davasına teslimiyeti ile tabanda da tavanda da kabul gördü. İl başkanlığından başlayan süreçte üç dönem milletvekili listesinde yer almayı başardı. Düzce’de en çok konuşlan hakkında farklı iddialar söylense de o it ürür kervan yürür misali inandığı değerlere sahip çıkarak kimin ne dediği değil partinin ne dediğine itibar etti. Gerek teşkilat seçimlerinde gerekse il yönetiminin oluşmasında kendine has üslubu ile ne istediğini ne istemediğini hal yol bilenlere bi kere daha hatırlattı. Siyasette istikrar ve sonuç odaklı stratejisinden dolayı kendisini yıldızlı yükselen ikinci sırada değerlendirdik.

ALİ DİLBER

KIZILAY DENETLEME KURULU ÜYESİ.

Cumhurbaşkanını huzuruna barolar birliği Başkanı Metin Feyzioğlu nun “ Sayın Cumhurbaşkanım hepimiz aynı değiliz. Size Hacı Baro Başkanı Ali Dilberi arz ediyorum” söylemiyle Cumhurbaşkanına öyle bir bakışla baktı ki bakışından reiste çevresindekilerde gülümsemeden kendilerini alıkoyamadılar. Demokrat kültürden gelip muhafazakar çizgide kendini Düzce Kamuoyuna kabul ettiren Dilber Mesele Düzce ise gerisi teferruat diyerek Düzce ile ilgili tüm konulara duyarlı oldu. Düzce siyasetinin dolaylı diretk gelişmelerinin içinde buluna Dilber Afrin harekâtı ve Düzcelileri Kan bağışına davet ederek Reisinin arkasında olduğunu kamuoyuna gösterdi. Geldiği meslek kariyeri ve siyasetteki ayak oyunlarına papuç bırakmayarak ak partili olmanın ak partiye hizmet etmenin şuuru ile kendine getirilen fitne kokan teklifleri elinin tersi ile iterek davasına sahip çıktı. Mesele Düzce gerisi teferruattır söylemini bir kez daha taçlandıran Dilberi yıldızlı Yükselenler üçüncü sırada değerlendirdik. Hayırlı olsun.

YÜKSELENLER

DURSUN AY DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI.

Düzce’yi Düzcelilerle yöneten başkan.

Düzce Milletvekili Fevai Arslan” Kurşun yer haram yemez” demişti Ay için. Göreve geldiğinden bugüne il teşkilatı ve parti tabanı ile aynı duyguyu paylaştı aynı dili konuştu. Tabandan gelen seslere kulak verip halka rağmen halkın dertliyle dertlenen bir idareci oldu. Taksicilerden esnafa kadar dilek temenni ve sorunlara duyarlı bir yaklaşımla cenazeden hasta ziyaretine mütevazi bir hali Düzcelilerle tanıştırdı. Korumasız şifreli kapısız audisiz iradeyi idarede icra etti. Önceki dönemden kalan ile faydalı projeleri hayata geçirirken israf ve şatafatlı projelere dur demesini bildi. Özellikle belediyedeki kadro ve tasarrufları tabandan gelen partiden gelen sese kulak vererek sevk idare etti. Mülki idareyle uyumlu personele karşı kadife eldivenli çelik bilek oldu. Düzce’yi Düzcelilerle yönetme söylemini eyleme çevirdi. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın nasihati ile dünün dezavantajlarını bgün avantaja çevirmek için mücadelesi yükselenler birinci sırada yer buldu. Hayırlı olsun.

ÖNDER TONYALI

İŞADAMI.

Çay ocağı garsonluğundan Düzce’de tesisat iştirakçiliğinden Düzce nin Türkiye’ye taşınan markası öncü tv yi bugünlere getiren Düzce’nin önder abisi o. Düzce nin medya sektöründe yılların emeğini verip basın camiasının duayen abisi olarak birçok meslektaşımızın mesleğe girişteki kapısı oldu. Etliye de karıştı sütlüye de. Suyada dokundu sabuna da dokundu. Düzce meselelerinde enlerde oldu ilk oldu ve dertlenen oldu. Dönemin Başbakanın şimdiki Reisi Cumhuru işletmesinde ağırlayan ilk kişi oldu. Öncü kolejlerinden Doğa kolejleri ile her yıl Düzce de beşyüz öğrenciyi hayata hazırlamanın haklı gururunu yaşadı. Son dönemde yaptığı atılım ve yatırımla Doğa Kolejinde sınıfından yemekhanesine kadar gerek donanım gerekse eğitim standardı ile açtığı anaokulu ile kendine ve Düzcenin evladına yakışanın en zirvesindeki değeri sundu.Kendisini tebrik ediyor Düzceye kazandırdığı hizmet ve kaliteden dolayı kendisini yükselen ikinci sırada değerlendiriyoruz. Hayırlı olsun.

CAHİT AYDIN

İL GENEL MECLİS ÜYESİ.

Allah Eyüp Peygamber sabrı versin.

Düzce’de aylarca konuşulan adam odu. Kırk yıllık kani oldu mu yani misali sahip olduğu meclis kararı olan park ile ilgili meclis kürsülerinde kendinden bahsettirdi. Aylardır Eyüp peygamber sabrı gibi sabır etti. İşletmesinin emsal işyerleri ile kira oranı uçuk oranları görünce kurulan tezgahı anlatmakta zorlandı. Hele belediyenin tüm taşınmazları kira için ihaleye çıkarken bir Amerikan firması olan belediye kiracısı işyerinin ihale kapsamının dışında tutulması bunun yanında İnönü parkı Düzce spora devredilsin gibi mesnetsiz söylemlere karşı tam bir sinir harbi yaşadı. Ama asla davasına ve partisine zarar verecek bir eylemde söylemde bulunmadı. Yıllardır fetöye karşı duruşunun akıbetlerini yaşarken son günlerdeki baskıları yaşadığı gibi değil inandığı gibi yaşayan hayat bakışı ile bertaraf etmesini bildi. Gerek tabanda gerekse partinin üst düzeyinde olan ilişkilerini istismar etmeden haddini aşmadan yürüttü. Rüzgar fırtına kasırga derken her türlü etkiye rağmen yıkılmadı ayakta kaldı. Ayakta kalmaya da kararlı. Kendisini yükselenler üçüncü sırada değerlendirdik. Hayırlı olsun.

DÜŞENLER

Muzaffer Yiğit.

Yığılca Belediye Başkanı

Seçimde iki daire satıp harcayan başkan.

Medyanın en çok haberini yaptığı küçük ilçe olmasına rağmen medyaya en çok haber servisi yapan Belediye başkanı. Yetiştirme yurdunda hayata başlayıp Ereğli Demir Çelik fabrikasında demiryolu formenliğinden Ak parti Yığılca ilçe başkanlığına gelip iki dairesini satarak harcayıp belediye başkanı olma hayaline kavuşan başkan. Makamında personelini parlayıp hırladıktan sonra işten atıp mahkemelik olup tazminatını bile ödemeyip sürüm sürüm süründürecek kadar kararlı bir idareci olduğu ilçede etkili bir yere getirdi Yiğit’i. Birinci derecede yakınlarının fetö kapsamında göz altına alınmasıyla sarsılmadı. İddiaya göre aralarında Akçakoca ve Cumayeri ile Yığılca nında olduğu belediyelerin 2019 yılında seçimi mevcut adaylarla kaybedeceği raporu ak partinin üst kademelerine ulaşması Yiğit başkanı düşündürmeye başladı. Özellikle muhalefetin sessiz kalması Yığılcada Ak partililerin birbiri ile kavga eder hale gelmesinin müsebbibi olduğu iddia edilen Yiğit’in bu icraatlarını görmezlikten duymazlıktan gelmeyip şimdilik düşenler birinci sırada değerlendirdik.

Cihat Algün

Düzce spor Başkanı;

Hızlı girdi heyecanlı başladı çıkmaz sokağın başına geldi.

Günde 17 kez telefon görüşmesi ile Mehmet Keleş referanslı Düzce spor başkanı oldu. Ağanın eli tutulmaz misali Düzcespor için ciddi bir harcama yaptı. Ne İsa’ya Ne Musa’ya Yaranamadı. Devlet ve siyasi irade sahipleri ile yıllardır özlem duyduğu iletişimi anılmayı bilinmeyi sağladı. Düzce spora sahip çıkın tek başıma getiremem dedikçe sesi karşılık buldu. Devletin Bakanı ve etkin isimleri bir araya getirse de Düzceli iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları haziruna davete icabet etmedi. Tabir yerinde ise temsil edilen gaye güzel ama bu adamla olmaz dedirtecek bir sonuçla karşılaştı. Toplantıda dağ fare doğurdu şaka gibi gelip geçti. İş Dünyasındaki vizyonunu Düzce sporda kabul ettiremedi. Körler sağırlar birbirini ağırlar misali Düzce sporu kendi şirketi gibi yönetme arzusu camianın tepkisine yolaçtı. Bakan Faruk Özlünün kurduğu komisyonda etkisiz yetkisiz hali ile içler acısı hala gelip her an istifa haberi beklenir oldu. Kendisini Düşenler ikinci sırada buldu.

AYŞE KEŞİR

İTHAL DÜZCE MİLLETVEKİLİ.

Ayşe Keşir nam-ı diyar İthal Vekil:

Düzce’ye seçildiği günden bu yana hiçbir katkısı olmadı. Başarının gösterildiği fotoğraflarda hep başrolü oynasa da Düzce’ye proje hazırlanması noktasında hep arka planda durdu. Bugüne kadar Düzce için ürettiği bir proje elle tutulu gözle görülü bir hizmeti yok. Akçakoca’da Ramazan ayında Bir gazetecinin” Beyören Köyü spor tesisinin ismi Recep Tayyip Erdoğan spor kompleksi olarak köy karar defterinde bulunmasına rağmen burası için sizin sözünüz var. Ama çözüm yok bunu haber yapılmasını mı istiyorsunuz” sözüne “büyük haksızlık olur” diyerek kazandırdığı tesi hariç .Çoğunlukla milletvekilliği koltuğunu garantilemek ve bakanlık hayallerine ulaşmak için AK Parti Genel Merkezi’nin emir ve talimatları doğrultusunda ilerledi. Düzce çok umurunda olmayan nam-ı diyar ithal vekilin bir sonra ki dönemde milletvekili seçilmesi zor görünüyor. Aday olması halinde seçilecek adayları da kaybettirecek kadar toplumda yeri olduğundan düşenlerin kadrolu müdavimi oldu.

Son Güncelleme: 16.02.2018 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.