Yığılca İftarına Büyük Katılım

Düzce’nin Yığılca İlçesi Belediyesi tarafından ilçe merkezinde iftar programı düzenlendi.

Yığılca İftarına Büyük Katılım

Düzce’nin Yığılca İlçesi Belediyesi tarafından ilçe merkezinde iftar programı düzenlendi.

09 Haziran 2018 Cumartesi 14:35
Yığılca İftarına Büyük Katılım

Yığılca Belediyesi tarafından ilçe merkezinde düzenlenen iftar programına Düzce Milletvekili Fevai Arslan, İlçe Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek, İGM üyeleri, İlçe Başkanı Kerem Yalçıner, Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, işadamı Ahmet Mutlu, Orman Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Şahin, Bolu Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, İlçe Orman İşletme Müdürü Atilla Yılmaz ve vatandaşlar katıldı.

İftar yemeği öncesinde Düzce Milletvekili Fevai Arslan, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ve İlçe Başkanı Kerem Yalçıner ile birlikte masaları tek tek dolaşarak vatandaşların Ramazan ayını kutladı. İftar yemeğinin ardından Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Düzce Milletvekili Fevai Arslan’a, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin’e ve işadamı Fatih Mutlu’ya ilçeye yapılan çalışmalar ve hizmetlerde katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Yapılan konuşmalarından ardından sahne alan ilahi sanatçısı ile semazen gösterisi ile sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.