GÜNDEN: “YENİ İTFAİYE BİNASI İLE İLGİLİ İHALE 13 EKİM’DE YAPILACAK”

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Düzce Belediyesi İtfaiye teşkilatını ziyaret etti. Düzce Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Hasan Günden, yeni İtfaiye Müdürlüğü binası ile ilgili ihalenin 13 Ekim’de yapılacağını söyledi.

GÜNDEN: “YENİ İTFAİYE BİNASI İLE İLGİLİ İHALE 13 EKİM’DE YAPILACAK”

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Düzce Belediyesi İtfaiye teşkilatını ziyaret etti. Düzce Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Hasan Günden, yeni İtfaiye Müdürlüğü binası ile ilgili ihalenin 13 Ekim’de yapılacağını söyledi.

02 Ekim 2020 Cuma 17:08
GÜNDEN: “YENİ İTFAİYE BİNASI İLE İLGİLİ İHALE 13 EKİM’DE YAPILACAK”

Düzce’de her yıl 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası etkinlikleri devam ediyor. AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin’de, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Düzce Belediye Meclisi AK Parti grubu ile birlikte, Azmimilli Mahallesinde bulunan Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette İtfaiye personeli ile sohbet eden Keskin, İtfaiye teşkilatının zor bir görev icra ettiklerini belirtti.  İtfaiye ekiplerinin çıkan her türlü yangına müdahale etmelerinin yanı sıra, büyük trafik kazalarında hayatta kurtardıklarını belirten Keskin, “70 personeliyle gece gündüz milletimizin yardımına koşan İtfaiye teşkilatımızı Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Hasan Günden ve Belediye Meclis Üyelerimizle beraber ziyaret ettik. Bizleri en güzel şekilde ağırladıkları için teşekkür eder, zorlu görevlerinde başarılar dilerim” diye konuştu.

Hasan Günden: “Yeni Binamızın ihalesi 13 Ekim’de yapılacak”

Düzce Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Hasan Günden ise, Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün en kısa zamanda Çoban mevkiindeki yeni binasına taşınacağı bilgisini verdi. Yeni binanın yapımı ile ilgili  13  Ekim’de ihale yapılacağını kaydeden Günden, “Yaklaşık 70 kişilik personeli ile gece gündüz demeden hem yangın hem her türlü doğal afetlere  gözlerini kırpmadan koşan, canları pahasına can kurtaran kıymetli Düzce Belediyesi İtfaiye personeline Ak Parti  meclis grubu olarak desteğimiz her zaman eksiksiz ve tamdır. Hem itfaiye hizmet alanının hem de İtfaiye ekip ve ekipmanının iyileştirilmesi ile alakalı Meclis’imize gelen tüm talepleri oy birliği ile kabul ettik. 2019 yılı Aralık ayında meclis olarak Burhaniye Mahallesi Çoban mevkiindeki eski otogar alanını itfaiye alanı olarak tahsis değişikliği yaptık. Bu yangına müdahale zamanı açısından çok önemli bir değişiklik. Düzce’ miz her geçen gün büyüyor. Mevcut itfaiye alanımız önceden lokasyon olarak idael bir yer iken günümüzde şehrinizin büyümesiyle eski hızlı müdahale özelliğini kaybetmiştir. Bu  Yeni alan itfaiyemize Düzcenin her noktasına en fazla 6-7 dakikada müdahale etme imkanı sunuyor. Buraya yapılacak yeni itfaiye binamızın da fiziki şartları eski binamıza göre çok çok daha iyi. Eski binamız yaklaşık 2200 m2 arazi üzerinde 500 m2 iken yeni binamız yaklaşıl 3800 m2 arazi üzerinde ve 1000 m2 oturumlu ve yaklaşık 2400 m2 toplam alanlı ve içerisinde derslikler, sosyal alanlar, yatakhaneler, bahçesinde eğitim alanı  bulunan modern bir bina olacak inşallah. Kısmet olursa Yeni binamızın bu ayın 13 ünde ihalesi olacak. Ayrıca bu yılın Ağustos ayı meclis oturumunda itfaiye araçlarımızın modernizasyonu için Belediye başkanlığımıza 6 milyon 500 bin tl lik bir kredi yetkisi verdik. Geçtiğimiz ay yani Eylül ayı meclis oturumunda da itfaiye müdürlüğümüzün talep ettiği 3 adet aracın ( bir adet endüstriyel yangınlara müdahale aracı, bir adet 32 metre merdivenli itfaiye aracı ve bir adet çift kabinli ilk müdahale aracı) alımı ihalesi için idaremize yetki verdik. Bunların ihalesi de kısmet olursa Kasım ayı içerisinde yapılacak. Belediye Meclisi Ak parti grubu olarak her zaman İtfaiye teşkilatımızın yanındayız. Allah (cc) her daim yardımcıları olsun, Sağ olsunlar, Varolsunlar” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.