DAYIOĞLU ÇABUKUN KARŞISINDA

Düzce nin siyasette en etkin bölgesi olan Boğaziçi’nden Milletvekili adayı Numan Çabuk dayıoğlunun Şeker pınarda Düzenlediği iftarda Mhp teşkilatını ve milletvekili adaylarını karşılaması Numan Çabuk’a şok etkisi yaptı.

DAYIOĞLU ÇABUKUN KARŞISINDA

Düzce nin siyasette en etkin bölgesi olan Boğaziçi’nden Milletvekili adayı Numan Çabuk dayıoğlunun Şeker pınarda Düzenlediği iftarda Mhp teşkilatını ve milletvekili adaylarını karşılaması Numan Çabuk’a şok etkisi yaptı.

11 Haziran 2018 Pazartesi 19:36
DAYIOĞLU ÇABUKUN  KARŞISINDA

Mhp Düzce Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz ve İl Başkanı İlhami Caboğlu Boğaziçi Şeker pınar köyü derneğinin düzenlediği iftara katıldılar.

Ak Parti Milletvekili 3. Sıra adayı Dr Numan Çabuk un seçim bölgesi olan Boğaziçi’nden Çabuka kötü haber geldi.

Mhp Boğaziçi Belde Başkanı Hasan Soyer Çabuk’un dayısının oğlu olduğunu söyledi. Soyer” Biz Boğaziçi’nde yılladır MHP ye gönül vermiş kişilerle mücadele ediyoruz. Numan Bey benim dayımın oğlu. Bize gelip danışmadı destekte istemedi. Herkes kendi dünya görüşüne hizmet eder. Biz milletvekili adayımız Ümit Yılmazın yanındayız. Seçtirmek için çalışıyoruz ve inşallah seçilecek. Seçilemezse Numan Kazanır. Dolaysıyla biz boğaz içinde her hâlükârda kazanırız” şeklinde konuşarak hedeflerinin Yılmazı Kazandırmak olduğunun altını çizdi.

MHP Milletvekili adayı Ümit Yılmazda gördüğü ilgiden ve destekten memnun olduğunu ifade ederek” Ben Sayın Çabuktan daha çık Boğaziçi’ni bilirim. Ev ev tanırım. Yıllardır buralarda birlikte siyaset yaptık. Çabuk benim kadar Boğaziçi’ni bilmez beklide. Dava arkadaşlarımın samimiyetine inanıyorum. Düzce’nin her yerinde olduğu gibi Boğaziçi’nde de MHP bizim beklediğimiz ve diğer siyasi partilerin tahmin edemeyeceği oyu alarak meclise iki vekille birlikte gidecektir” dedi.

MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu partisini Boğaziçi’nde gördüğü ilgiden oldukça memnu odluklarını söyledi. Caboğlu Boğaziçi’nden olan Numan Çabukla ilgili yaptığı değerlendirmede”Numanda bizim kardeşimiz.  İttifaktaki adayımıza başarılar diliyoruz ancak 24 Haziranda Mhp Ankara’daki sandalyesi hazır bekliyor” dedi.

Şeker pınar Muhtarlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılım oldukça fazla olduğu görülürken İl başkanı Caboğlunun beldesi Boğaziçi’nde MHP li vekil adayına gösterilen yoğun ilgi geceye damgasını vurdu.

Son Güncelleme: 12.06.2018 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.