ÇAKIR ANKARA DAN ADAY ADAYLIĞINA MÜRACAAT ETTİ.

24. Dönem Düzce Milletvekili Adayı olan Osman Çakır Bugün Düzce il Başkanlığında yapılacak olan aday tanıtım toplantısını beklemeden Ak Parti Genel merkezinden aday adaylığı başvurusunu yaptı.

ÇAKIR ANKARA DAN ADAY ADAYLIĞINA MÜRACAAT ETTİ.

24. Dönem Düzce Milletvekili Adayı olan Osman Çakır Bugün Düzce il Başkanlığında yapılacak olan aday tanıtım toplantısını beklemeden Ak Parti Genel merkezinden aday adaylığı başvurusunu yaptı.

29 Nisan 2018 Pazar 11:04
ÇAKIR ANKARA DAN ADAY ADAYLIĞINA MÜRACAAT ETTİ.

Osman Çakır Yaptığı açıklamada"Alemlerin rabbi Allah'a hamdolsun. Resulü Muhammed (s.a.v.)'e salat ve selam olsun.

22 yıllık eğitim, 3 yıla yakın Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevinde bulundum. 2011-2015, 24. dönem Ak Parti Düzce milletvekilliği görevimi tamamladım. 3 yıldır, günde mübalağasız ortalama 5-6 saat gibi okumalarla, hem Dünya Tarihi hem Siyaset Tarihi hem de Siyaset Bilimi alanında oldukça önemli bilgiler edindim. Ülkemi tanıyorum, dünyayı tanımaya çalışıyorum. Şehrimi, şehrimin insanlarını ve yapılanları çok iyi biliyorum ve çok iyi tanıyorum. 4 yıllık bir parlamenterlik tecrübemle yeniden faydalı olabileceğime inanıyorum. İçerideki ve dışarıdaki bütün şeytani düşmanların Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik girişmiş oldukları olumsuz saldırılar için, elbette ki onun yanında bulunmak ve durmak durumundayız. Bize düşen yola çıkmaktır, bize düşen hedeften vazgeçmemektir, bize düşen ölüme kadar üzerimize yüklenen vazifeyi ve misyonu aralıksız sürdürmektir. Milletvekilliği de bu hizmetlerden biridir. 
Değerli hemşerilerimin bana aralıklarla hala aktarmaya devam ettikleri şehrimin ve ülkemin pek çok sorununun yanında, eğitim gibi, sosyal hizmetler gibi, kültür gibi önemli konularda katkıda bulunacağıma inandığım için ve gönülden isteyerek 2018 27. Dönem seçimlerinde AK Parti Düzce milletvekili aday adayı olarak müracaatımı yapmış bulunmaktayım. Allah hepimiz için hayırlı olanı versin. Gönlümüz belki yanlışa kayabilir. Ama Allah ilmiyle ve kudretiyle neyi nasip etmişse, bizim için elbette o hayırlı olacaktır. Allah ülkemizi, milletimizi ve ümmeti korusun. 
Allah yar ve yardımcımız olsun." diyerek milletvekilliği aday adaylığına müracat etti.

Çakırın Aday Adaylığı için Meclis Başkanı İsmail Kahraman ve Metin Külünk imza atarak referans oldular.

Son Güncelleme: 29.04.2018 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İmza Görseli 2018-04-29 17:20:11

İmza görseli yanlış. Recep Tayyip Erdoğan'ın aday gösterilmesi için kullanılan dilekçedir. Yalnızca Milletvekilleri imza atar. Çakır ile bir alakası yok