TUNCER: "TEDBİRLERİMİZ EN ÜST SEVİYEDE"

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Cengiz Tuncer, Dünya Sağlık Örgütü tarafından Pandemi kabul edilen Koronavirüs salgınına karşı, Düzce Belediyesinin tüm tedbirleri en üst seviye çıkarttıklarını söyleyerek, “7 / 24 görevimizin başındayız” dedi.

TUNCER: "TEDBİRLERİMİZ EN ÜST SEVİYEDE"

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Cengiz Tuncer, Dünya Sağlık Örgütü tarafından Pandemi kabul edilen Koronavirüs salgınına karşı, Düzce Belediyesinin tüm tedbirleri en üst seviye çıkarttıklarını söyleyerek, “7 / 24 görevimizin başındayız” dedi.

01 Nisan 2020 Çarşamba 18:49
TUNCER: "TEDBİRLERİMİZ EN ÜST SEVİYEDE"

Türkiye’de Koronavirüsünde toplam vaka sayısı 13 bin 531’e, hayatını kaybedenlerin sayısı ise 214’e yükseldi. Yayılmanın hızlı bir şekilde arttığı gözlemlenirken, Düzce’de salgınla mücadele konusunda Düzce Belediyesi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

“GECE GÜNDÜZ GÖREVİMİZİN BAŞINDAYIZ”

Yürütülen çalışmalar ile ilgili Öncü Muhabirinin sorularını yanıtlayan Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Cengiz Tuncer, “Salgınla mücadele çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Özellikle Düzce’nin ana hartelerinde de dezenfektasyon çalışmaları yürütüyoruz. Onun dışında, Toplu taşıma araçlarımız her akşam saatlerinde dezenfekte çalışması yürütüyoruz. Tüm resmi kurumlar, camiler, çocuk oyun parkaları, Bankalar, ATM’ler, cadde ve sokaklarda çalışma yapmıştık. Dün de Düzce’de ki resmi kurumlarda çalışma yaptık. Biz Düzce Belediyesi olarak her zaman 7 / 24 saat görevimizin başındayız. Halkımızın sağlığı için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR EDİYORUM…”

Salgınla mücadelede Sağlık çalışanlarının önemli bir rol oynadıklarını kaydeden, Tuncer, “Sağlık çalışanlarımız, halkın sağlığı için canlarını ortaya koyuyor. Geçtiğimiz günlerde dezenfekte çalışması yapmak için AFAD Binasına gittik. Orada ki sağlık çalışanlarının bir of dediğini duymadım. Bu nedenle bu salgınla mücadelede en etkin rol oynayan, Doktorundan hemşiresine, hasta bakıcısından temizlikçisine kadar, her sağlık çalışanına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“PERSONELİMİZ İÇİN GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALDIK…”

Salgınla ilgili Düzce Belediyesi Personeli içinde tedbirler aldıklarını söyleyen Tuncer, “Biliyorsunuz, Düzce Belediye personelimiz, sürekli saha da çalışıyor. Bu nedenle personelimize maske dağıtımı yaptık. Esnek çalışma modeli getirerek, bazı personelimizin evden çalışmalarını sağladık. Kronik rahatsızlığı olan personelimize, idari izin verdik” şeklinde konuştu.

“DÜZCELİLER LÜTFEN EVDEN ÇIKMASINLAR…”

Salgın’ın önüne geçmek için herkesin kendi Olağan Üstü Hali almasını isteyen Tuncer, “Biliyorsunuz Sağlık Bakanımız, salgının önüne geçmek için her kesin kendi olağan üstü halini almasını istemişti. Bizde Düzceli kardeşlerimizden evlerinden çıkmamalarını rica ediyoruz. Tüm uyarılara rağmen, görüyoruz ki vatandaşlarımız sokaklarda geziyor. Bankaların önünde uzun kuyruklar görüyoruz. Kimsenin oturmaması için bantla çevirdiğimiz bankların bantlarını sökmüşler, yine oturmaya devam ediyorlar. Salgının yayılmasını önlemek için Düzceli kardeşlerimizden evlerinden çıkmamalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 01.04.2020 19:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.