EN GENÇ ADAY ADAYI

Ak Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Güney Altay Malumat Haber’i ziyaret etti. Altay ile aday olma süreci başta olmak üzere birçok konuda samimi bir ortamda sohbet ettik. En Genç Milletvekili aday adayı olduğundan dolayı heyecanlı olduğunu vurgulayan Altay, önemli olanın Türkiye, Düzce olduğunu belirterek adayların kendini düşünen değil de halkı düşünen kişilerin olması gerektiğini söyledi. 

EN GENÇ ADAY ADAYI

Ak Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Güney Altay Malumat Haber’i ziyaret etti. Altay ile aday olma süreci başta olmak üzere birçok konuda samimi bir ortamda sohbet ettik. En Genç Milletvekili aday adayı olduğundan dolayı heyecanlı olduğunu vurgulayan Altay, önemli olanın Türkiye, Düzce olduğunu belirterek adayların kendini düşünen değil de halkı düşünen kişilerin olması gerektiğini söyledi. 

28 Nisan 2018 Cumartesi 11:20
EN GENÇ ADAY ADAYI

Ak Parti Düzce Milletvekili Aday Adayı Güney Altay Malumat Haber’e çok özel açıklamalarda bulundu. Malumat Haber’i ziyaret eden Altay ile seçim süreci hakkında konuştuk, adaylık sürecindeki etkileri konuştu.

Ak Parti’nin en genç aday adayı olan Güney ile samimi bir ortamda yapmış olduğumuz röportaj da kendisinin aday gösterilip gösterilmemesinin önemi olmadığını, Düzce’ye ve ülkeye hizmet edecek, kendinden ziyade halkı düşünen kişilerin aday olarak belirlenmesi gerektiğini söyledi.

Güney Altay Kimdir?

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde yaşıyorum. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Akçakoca’da işletmeciyim. Turizm işi ile ilgileniyorum.  Ak Parti’den 24 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimlerde Milletvekili aday adaylığına başvuru yaptım.

Milletvekili adayı olmaya nasıl karar verdiniz?

Arkadaşlarım, dostlarım ve beni tanıyan kişilerin aday olmam konusunda beni ikna ettiler. 2010 yılından beri Reis’in arkadaşında, davamızın peşinden gitmeye başladık. Resmi olarak ilk defa siyasete atılıyorum. Sokağın da destekleri ile siyaset arenasında milletvekili adaylığına başvuru yaptım.

Tabanın desteği ile aday olduğunuzu söylediniz. Milletvekili olmanız durumunda neler yapacaksınız?

Tabana doğruyu, haklıyı, kimsenin ekmeğine dokunmadan halkın yararına olacak projelerde aktif olarak çalışarak ülkemize, Düzce’mize hizmet edeceğim. Milletvekili olmam halinde sokakta olurum. Eski Güney Altay nasıl biriyse yine aynı olacağından kimsenin şüphesi olmasın. Kesinlikle sokakta olurum.

Ben sokaktayım, halkın isteklerini çok iyi biliyorum. Bu zamana kadar kimsenin hakkını yemedim, yedirmedik. Haklı olan insanların peşinden gitti.

Milletvekili olmanız durumunda neler yapacaksınız? Projeleriniz nelerdir?

HALKIN İSTEKLERİ NE OLURSA ONU YAPACAĞIM

Sokaktaki insanlar neler isterse onları yapma adına mücadele vereceğimden kimsenin şüphesi ve kuşkusu olmasın. Halkın günlük ve uzun soluklu refahını oluşturacak projeler hazırlayarak halka hizmet etmek istiyorum.

Turizm sektöründen geliyorsunuz, Akçakoca’da yaşıyorsunuz. Turizm anlamında Akçakoca’ya neler yapacaksınız?

DÜZCE’YİBİR BÜTÜN OLARAK TURİZM ALANINDA KALKINDIRACAĞIZ

Öncelikle Akçakoca’daki işletmelerin gelişmesi gerekiyor, yatak kapasitesinin artması gerekir, dalga kıranın bir an önce yapılması gerekir, otopark sorunun çözülmesi gerekir bunlar için elimden gelen çalışmaları yapacağım ve Akçakoca’nın turizm anlamında daha etkin bir yer olması adına çeşitli projeleri hayata geçireceğim.

Turizmin sadece Akçakoca ile değil Düzce’nin her köşesindeki değerlerle bir bütün olarak kalkınması ve değerlendirilme gerektiğini düşünüyorum. Turizm sektöründen gelen birisi olan bu alanda çeşitli ve etkin olacağını düşündüğüm projeleri hayata geçireceğim.

Nasıl bir proje üretme anlayışınız olacak?

HALK İLE DEVLET ARASINDA KÖPRÜ OLACAĞIM

Halktan gelen talepleri profesyonel olarak bu işi yapan işin ehli insanların fikirleri ile harmanlayarak Düzce’nin kalkınması adına projeleri hayata sokacağım. Bizler işi ehline vereceğiz. Bizler halktan gelen düşünce ve talepleri ile birleştirerek Düzce’nin ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda kalkınması adına projeleri üreterek, halkın tamamına hitap edecek şekilde yapacağız. Düzce adına söz söyleyen herkesin sesi, soluğu olacağız.

Vatandaş kapımızı çaldığında eski Güney Altay’ı bulacak. Onları dinleyen, yanında olan herkesin yanında olmaya devam edeceğiz. Haksız bir durum haricinde her konuda onlarla birlikte hareket edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Halk ile devlet arasında köprü olacağım.

Neden Ak Partiden aday oldunuz?

Şuanda Recep Tayyip Erdoğan Türkiye adına büyük bir mücadele veriyor. FETÖ’ya oldum olası karşı oldum. Kapıma geldiler onları kovdum diye beni tehdit de ettiler. Karınca misali Reis’in mücadelesine destek olmak için aday oldum.

Milletvekili konusunda şansınızı nasıl görüyorsunuz?

Eğer Akçakoca’dan milletvekili adayı çıkacaksa diğer adaylar kadar şansımı yüksek görüyorum. Artık Akçakoca’dan bir adayın çıkması gerekiyor. Düzce’nin en büyük ilçesi olduğu için aday çıkması gerekiyor.

En çok  aday adayı olunan parti Ak Parti Düzce’de. Bu yarışta adayların belirlenmesi noktasında hangi kriterlerin olması gerektiğini düşünüyorsunuz?

KENDİNİ DEĞİL HALKI DÜŞÜNEN İNSANLAR OLMALI

Akçakoca’da sevilen bir insan olduğumu düşünüyorum. Düzce ve diğer ilçelerinde belli bir çevremiz var. Aday belirlemede kendisini düşünen değil de halkın istek ve taleplerini yerine getirecek olan kişilerin aday olarak belirlenmesi gerektiğini düşünüyorum. İllaki benim de aday olmama gerek. Önemli olan Düzce önemli olan Türkiye’dir. Kendinden çok halkı düşünen kişiler olması gerekiyor.

EN SEVDİĞİNİZ KELİME NEDİR?

Selamü Aleyküm

NEFRET ETTİĞİNİZ KELİME NEDİR?

Dedikodu

SİZİ NE HEYECANLANDIRIR?

İnsanların güler yüzü

HEYECANINIZI NE ÖLDÜRÜR?

İkiyüzlülük

EN SEVDİĞİNİZ SES NEDİR?

Ezan sesi

EN NEFRET ETTİĞİNİZ SES NEDİR?

Siren sesi

HANGİ MESLEĞİ YAPMAK İSTEMEZSİNİZ?

Kul hakkı yenilen herhangi bir iş

HANGİ DOĞAL YETENEĞE SAHİP OLMAK İSTERDİNİZ?

İnsanları mutlu edebilmek

KENDİNİZ OLMASAYDINIZ KİM OLURDUNUZ?

Dedem

NEREDE YAŞAMAK İSTERDİNİZ?

Türkiye, Akçakoca

EN ÖNEMLİ KUSURUNUZ NEDİR?

Agresif ve sinirli olmak

SİZE EN FAZLA KEYİF VEREN KÖTÜ HUYUNUZ HANGİSİDİR?

Hızlı araba kullanmak

KAHRAMANIZ KİMDİR?

Fatih Sultan Mehmet

ŞUANDAKİ RUH HALİNİZ NASIL?

Çok mutluyum

HAYAT FELSEFENİZİ HANGİ SLOGAN ÖZETLER

güçlüyüm

MUTLULUK RÜYANIZ NEDİR?

Halkımızın mutlu olması

SİZCE MUTSUZLUĞUN TANIMI NEDİR?

Arkadan yapılan gıybet

NASIL UYUMAK İSTERDİNİZ?

Şehadet getirerek

CENNETE GİDERSENİZ ALLAH’IN SİZE NE SÖYLEMESİNİ İSTERDİNİZ?

Güney hoş geldin

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.