KASAPOĞLU OY ÇOKLUĞU İLE BAŞKAN OLDU

Düzce Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı 26.06.2019 Çarşamba günü saat 14’de Belediye Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşti. Toplantıda 4 ana gündem maddesi yer aldı.

KASAPOĞLU OY ÇOKLUĞU İLE BAŞKAN OLDU

Düzce Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı 26.06.2019 Çarşamba günü saat 14’de Belediye Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşti. Toplantıda 4 ana gündem maddesi yer aldı.

26 Haziran 2019 Çarşamba 17:21
KASAPOĞLU OY ÇOKLUĞU İLE BAŞKAN OLDU

Meclis Toplantı salonunda düzenlenen Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli’nin konuşmasıyla başladı. Toplantıya Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu da katıldı.

Toplantıya 3 kişilik miğfer kurulu seçimi ile başlandı. Kurul üyeleri tarafından önerilen Celal Kasapoğlu, Gönül Asuk ve Yusuf Ercan oy çokluğu ile belirlendi.

‘Başkan Celal Kasapoğlu oldu’

Toplantının ilk ana gündem maddesi olan ‘Kent Konseyi Başkanı Seçimi’ kurul üyeleri tarafından oylanarak oy çokluğu ile Celal Kasapoğlu seçildi.

‘Üyeler belli oldu’

Toplantının 2. Maddesi olan ‘Yürütme Kurulu Üye Seçimi (En az 5 üye 2 yıl süreli)’ üyeler tarafından ortak isimlerin belirlenmesinin ardından belirlendi. Oy çokluğuyla seçilen üyeler; Turan Gemicioğlu, İmran Aktepe, Ali Şengül, İsmail Haktanoğlu, Selma Demirel, Ulviye Dikmen, Sebahat Uçar, Necla Erdoğan, Pakize Sadık ve Yusuf Taşhan oldu.

‘Gençlik ve Kadın Meclisleri ayrı alanlardır’

Toplantının 3. Gündem maddesi olan  ‘Kadın ve Gençlik Meclislerinin Oluşturulması’ konusu kurul üyeleri tarafından tartışma konusu oldu. Maddeyle ilgili 3 farklı önerge sunuldu.

Avukat Hidayet Can ‘ Gençlik ve Kadın Meclisleri ayrı alanlardır. Aralarında ilk önce 1 temsilci belirlesinler. Seçim yapılacağı zaman adaylarında belirtilmesi lazım.’ dedi.

Hidayet Can’ın konuşmasının ardından sözü alan Düzce Belediye Başkan Yardımcı Celal Kasapoğlu ‘Gündeme bağlı kalarak devam edersek iyi olur’ diyerek Can’ın önerisini oylamaya sundu. Öneri oy çokluğu ile reddedildi.

‘Halkımıza duyurulması fayda sağlayacaktır’

Toplantının son maddesi olan ‘Diğer Meclis ve Çalışma Gruplarının Oluşturulması’   konusu da üyeler tarafından tartışıldı. Konuyla ilgili konuşma yapan Avukat Hidayet Can şunları söyledi:

“Meclis ve Çalışma Gruplarında Düzce’nin geleceğine fayda sağlayabilecek vatandaşların olmasını isteriz. Halkımıza duyurular yapılıp daha kapsamlı oluşturulmasını öneriyorum.”

Konuyla ilgili 3 önerge sunuldu. Oylamanın sonunda Hidayet Can’ın önerisi oy çokluğu ile kabul edildi.  

Son Güncelleme: 27.06.2019 10:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.