BENİMLE BİRLİKTE REKOR OY OLACAK

24 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimlerde Düzce adına ilk adaylığını açıklayan ve Düzce’ye hizmet etme aşkıyla yanıp tutuşan Ali Dilber ile seçimler ülkemize, milletimize ve Düzce’mize neler katacağı başta olmak üzere birçok konu hakkında enine boyuna konuştuk.

BENİMLE BİRLİKTE REKOR OY OLACAK

24 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimlerde Düzce adına ilk adaylığını açıklayan ve Düzce’ye hizmet etme aşkıyla yanıp tutuşan Ali Dilber ile seçimler ülkemize, milletimize ve Düzce’mize neler katacağı başta olmak üzere birçok konu hakkında enine boyuna konuştuk.

24 Nisan 2018 Salı 12:57
BENİMLE BİRLİKTE REKOR OY OLACAK

Malumat Haber olarak başlatmış olduğumuz röportaj serimizin bu haftaki konuğu Eski Baro Başkanı, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde Ak Parti Düzce Milletvekili aday adayı Ali Dilber oldu.  Dilber ile 24 Haziran seçimlerini, kendisinin adaylık sürecini, Düzce ile ilgili yapmak istediği projeler başta olmak üzere birçok konu üzerinde konuştuk.

Yaş itibariyle en verimli çağını yaşadığından dolayı adaylığını koyduğunu, birikimlerini Düzce adına değerlendirmek istediğini, Düzce’de AK Parti adına rekor oy olacağına inandığını ve kendisinin bu sürece katkı sağlamak istediğin söyleyerek, kendisinin millet verili adaylığına seçileceğine inancının tam olduğuna inandığını belirtti.

Ali Dilber Kimdir?

1965 yılında Nusrettin Mahallesi doğumlu bir vatandaştır. İlk Okulumu Çamköy İlköğretim Okulu, Orta ve Lise’yi Düzce Lisesinde Okudum 1982 Yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandım.1987 yılında mezun oldum. Avukatlık stajı yaptık sonra 1988 yılında avukat olarak görevime başladı.30 yıldır avukatlık yapmaktayım.

Siyasete Doğruyol Partisinde Başkan Yardımcısı olarak başladım. Siyasete ara verdim. 2004 yılında merkez ilçe başkanlığı yaptım. 2007 yılında Baro Başkanı seçildim. 2016 senesinde Kızılay Genel Merkezinde Kızılay Denetleme Kuruluna seçildim.  Düzce’de Birlik Vakfını kurduk. UDER’in Başkanlığını da sürdürmekteyim. Evli ve 4 çocuk babasıyım.

2010 senesinde Anayasa Değişikliğini savunan ve aktif olarak savunarak ve Ak Parti ile bağım o zamanda başladı. Metin Kaşıkoğlu’nun Milletvekili adaylığı döneminde il başkanlığı adaylığında bulundum.

Neden AK Partiyi seçtiniz?

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemiz adına faydalı işler yaptığına inanıyorum. Bende onunla birlikte ülkemize ve milletimize faydalı işlerin altına imza atmak istiyorum. Bu zamana kadar Ak Parti de aktif siyasette hiçbir makam için aday adaylığında bulunmadım. Tecrübem ve birikimimle Düzce’ye hizmet edebileceğime inandığımdan dolayı Ak Partiden aday adayı oluyorum. Özellikle Hukuk alanında Ali Dilber olarak tanınmanın değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum ve yaş olarak en verimli çağımda olduğumu düşündüğümden dolayı bu durumun değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Başkanlık sisteminde daha aktif olarak çalışabileceğimi düşündüğümden dolayı da aday olduğumu düşünüyorum.

Ak Parti teşkilatı sizin adaylığınızı neden onaylamalı sizce?

PARTİME OY GETİRECEĞİME İNANIYORUM

Ak Partinin Düzce’de başarısının devam etmesi adına ve tabanın tanıdığı, oy potansiyeli olan bir kişinin milletvekili adayı olması gerektiğini düşünüyorum. Millettin meclise gönderileceği kişilerin tanınması gerektiğini düşünüyorum. Avukatlığı dönemimde 30-40 bine yakın vekaleti almış, sosyal anlamda yapmış olduğum aktivitelerin sonucu olarak tanıdığım, şahsi olarak yapmış olduğum iyiliklerin bir sonucu olarak şahsim adına partime oy taşıyacağıma inanıyorum. Şahsi oylarımın Ak Partiye faydalı olacağına inanıyorum.

Ak Parti Genel Merkezinde adayların belirlenmesi noktasında yetkili kişilerle bir görüşmeniz oldu mu?

Adayların belirlenmesinde parti işi ve partili kişilerle anket yoklaması yapılıyor. Cumhurbaşkanımız bizi tanıyor, biliyor. Parti içerisinde şahsimi iyi tanıdıklarından dolayı görüşmelerimiz olacak ve bir kısmıyla da görüşmelerimiz oldu. Herkes yaş itibariyle aday olma zamanın geldiğini söyledi. Adaylık konusunda herkes destek oluyor.

Ali Dilber nasıl bir milletvekili olacak?

Çalışan ve birlikte hareket ettiğim arkadaşlarla bir işin peşine düştüğüm zaman tam anlamıyla çılgın gibi davranırım. Her işte başarılı olmaya çalışıyorum. Düzce’mize ve milletimize en iyi hizmet etme adına aday oluyorum. Siyaset arenasında tanınmış kişilerle aktif olarak çalıştığımdan dolayı milletvekilliği adına en üst hizmeti vereceğime inanıyorum.

Milletvekili olmanız durumunda yapacağını öncelikli işler nelerdir?

Öncelikle devam eden projelerin hayata geçirilmesi adına çalışacağım. Düzce’den hızlı trenin geçmesine inanıyorum. Bana göre bunun Düzce’ye kazandırılması adına var gücümle çalışırım. Bunların dışında Akçakoca Liman projesi Kardüz’ün turizme kazandırılması konusunda teşkilat olarak üzerine durduğu konular. Otoban bağlantısı son aşamaya gelindi. OSB’lerde Bakanımızla çok iyi neticeler aldık. Turizme hız verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Nasıl bir çalışma anlayışı benimseyeceksiniz?

Bizler Düzce, Ak Parti, Vatan Millet sevdalısı olan herkesle çalışırım. Benim kimseyle dargınlığım kırgınlığım yoktur. Bizimle çalışanlar haz olacaktır.

Tahammür yoklaması sizce gerekli mi?

DÜZCE’YE REKOR OY GETİRECEĞİM

Tahammür yoklamalar bir ölçüdür. Tek ölçü değildir tabi. Parti içerisine kişilerin parti içerisinde görüşlerini aktardığı bir sistemdir. Bana göre olması gereklidir. Tek başına bir ölçü değildir. Benim en büyük iddiam seçimlere girmem halinde rekor bir oy olacağımızı düşünüyorum. Oransal bazda oy yükselecektir.

Milletvekili olduğunuz zaman ulaşılabilirliğiniz nasıl olacak?

Mesleğimden dolayı bu zaman kadar telefonumu hiç kapatmadım. Toplantıdan dolayı açamazsam bile mutlaka sonradan dönüş yaparım. Bunu mesleki veya şahsi ilişkisi olan kişiler bilir. Biz neysek oyuz. Yaşam tarzımı milletvekili olduğum için değiştirecek bir kişi değilim.

Sizleri adaylık konusunda seçecek kişilere mesajınız var mı?

BEN SAVAŞA HAZIRIM

Siyasette bu zaman kadar hiçbir makama aday olmadım. Kendi şahsi gücümle partime, ülkeme ve milletime hizmet etmek istiyorum. Partimizin yetkili organları tarafında seçimde listeye konulacağıma inancım tamdır. Araştırsınlar baksınlar benim faydalı olacağıma inanırlarsa koysunlar yoksa koymasınlar. Seçim dönemi zor geçecek.  Ben savaşa hazırım.

EN SEVDİĞİNİZ KELİME NEDİR?

Ahlaki

NEFRET ETTİĞİNİZ KELİME NEDİR?

Gıybet

SİZİ NE HEYECANLANDIRIR?

Hizmet aşkı

HEYECANINIZI NE ÖLDÜRÜR?

Yalan

EN SEVDİĞİNİZ SES NEDİR?

Kuran-ı Kerim

EN NEFRET ETTİĞİNİZ SES NEDİR?

Siren Sesi

HANGİ MESLEĞİ YAPMAK İSTEMEZSİNİZ?

Meyhanecilik

HANGİ DOĞAL YETENEĞE SAHİP OLMAK İSTERDİNİZ?

Kötülükleri unutmak

KENDİNİZ OLMASAYDINIZ KİM OLURDUNUZ?

Kul olurdum

NEREDEYAŞAMAK İSTERDİNİZ?

Türkiye’de

EN ÖNEMLİ KUSURUNUZ NEDİR?

Çok yemek

SİZE EN FAZLA KEYİF VEREN KÖTÜ HUYUNUZ HANGİSİDİR?

Hızlı araba kullanmak

KAHRAMANIZ KİMDİR?

Hz. Muhammed

EN ÇOK KULLANDIĞINIZ KÜFÜR?

Allah Belanı Vermesin
 

ŞUANDAKİ RUH HALİNİZ NASIL?

Mutluyum

HAYAT FELSEFENİZİ HANGİ SLOGAN ÖZETLER

Hadi çalışalım

MUTLULUK RÜYANIZ NEDİR?

Cennete Gitmek

SİZCE MUTSUZLUĞUN TANIMI NEDİR?

Uyuyamamak

NASIL UYUMAK İSTERDİNİZ?

Kelime-i Şehadet getirerek

CENNETE GİDERSENİZ ALLAH’IN SİZE NE SÖYLEMESİNİ İSTERDİNİZ?

Alim hoş geldin.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.