BELEDİYE YİNE MAAŞ ÖDEYEMEDİ

"Pazartesi günü ödeyeceğiz!" açıklaması fos çıktı! Bu ay personel maaşlarının ancak yarısını ödeyebilen Düzce Belediyesi, geri kalan miktarı hala yatıramadı.

BELEDİYE YİNE MAAŞ ÖDEYEMEDİ

"Pazartesi günü ödeyeceğiz!" açıklaması fos çıktı! Bu ay personel maaşlarının ancak yarısını ödeyebilen Düzce Belediyesi, geri kalan miktarı hala yatıramadı.

25 Aralık 2018 Salı 14:18
BELEDİYE YİNE MAAŞ ÖDEYEMEDİ

Düzce Belediyesi 'Kasada para yok!' gerekçesiyle 10 gündür personelinin maaşını tamamlayamıyor!  

Geçtiğimiz hafta 'gecikmeli' olarak çalışanlara yarı maaş yatıran belediye, geri kalan tutar için pazartesi gününe işaret etmişti. Ancak ne pazartesi günü ne de bugün hesaplara yarı maaş tutarındaki ödeme yatırılmadı.  

İller Bankası'ndan yeterli kaynak girişinin olmaması nedeniyle maaşlarda sıkıntı yaşandığı savunmasını yapan belediye yönetiminin daha kaç gün maaşları geciktireceği bilinmiyor.  

Belediyede memur olarak çalışanlar ayın 15'inde devletten maaşını tam olarak alırken, kadrolu ve sözleşmeli personel, günlerdir eksik kalan maaşlarına kavuşmayı bekliyor.  

Kış ayları ile birlikte doğalgaz ve elektrik faturalarında yaşanan kabarma ve diğer giderler düşünüldüğünde bir çok yere ödeme yapması gereken çalışanlar, kısa sürede eriyip giden yarı maaşın tamamlanması için sabırlı bekleyişini sürdürüyor.  

Öte yandan belediyenin mali krizinin önümüzdeki aylarda çalışanları yine vurup vurmayacağı ise merak konusu oldu. Adeta ekonomik buhran yaşanan belediyede memurlar gibi üst yönetimin de maaşlarını tam olarak aldığı konuşulurken, her ay evine ekmek götürmek için çalışıp didinen personelin bu şekilde mağdur edilmesi "Gelecek aylar da sancılı mı olacak?" endişesine yol açıyor.

HABER: S. ÜNSAL
 

Son Güncelleme: 25.12.2018 14:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.