23 Haziran'ın provası yapıldı

İstanbul Avrupa Yakası Düzceliler Derneği tarafından düzenlenen iftar programı iki şehirdeki hemşehrileri İstanbul'da buluşturdu. İftarın Cumhur İttifakı'nı da bir araya getirmesi dikkat çekti.

23 Haziran'ın provası yapıldı

İstanbul Avrupa Yakası Düzceliler Derneği tarafından düzenlenen iftar programı iki şehirdeki hemşehrileri İstanbul'da buluşturdu. İftarın Cumhur İttifakı'nı da bir araya getirmesi dikkat çekti.

20 Mayıs 2019 Pazartesi 13:46
23 Haziran'ın provası yapıldı

2016 yılında kurulan İstanbul Avrupa Yakası Düzceliler Derneği'nin düzenlediği iftar programı İstanbul Florya'da bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Önemli isimleri buluşturan iftar...

İftara, Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır ile Ümit Yılmaz, Düzceli Vali Dursun Ali Şahin, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, Türkseven Şirketler Grubu Onursal Başkanı Ömer Faruk Türkseven, çok sayıda bürokrat, siyasetçi, iş insanı, sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve İstanbul'da yaşayan Düzceliler katıldı.

Dernek Başkanı Kaval konuklarıyla yakından ilgilendi

Cumhur İttifakı'nı ve Düzceliler'i İstanbul'da buluşturan iftarda hem hasret giderildi hem de bol bol sohbet edildi. İstanbul Avrupa Yakası Düzceliler Derneği Başkanı Abdülkerim Kaval, Düzce'den gelen konukları ile yakından ilgilenerek, katılımlarından dolayı teşekkür etti. İstanbul iftarında bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Düzceliler de dernek yönetimini başarılı çalışmaları dolayısıyla kutladı.

En aktif Düzceliler Derneği

Henüz yeni kurulan bir dernek olmasına karşılık İstanbul Düzceliler Derneği yaptıkları faaliyetlerle sık sık adından söz ettiriyor. Düzce'nin İstanbul'da daha yakından tanınması için etkinlikler düzenleyen, İstanbul'daki sanayici ve iş adamları ile sıkı diyalog kurarak Düzce'ye yatırımcı gelmesi için girişimlerde bulunan ve en önemlisi iki şehir arasında her alanda köprü vazifesi gören Abdülkerim Kaval başkanlığındaki dernek yönetimi, memleketlerinin daha iyi noktalara gelmesi adına durdurak bilmeden çalışmayı dün olduğu gibi bugün ve yarın da sürdüreceklerini her fırsatta vurguluyor.

"Hemşehrilerimizin her zaman hizmetindeyiz"

İftar programındaki konuşmasında, dernek olarak üyelerinin ve hemşehrilerinin her zaman hizmetinde olduklarını belirten Dernek Başkanı Kaval, bu tür programların İstanbul'daki ve Düzce'deki Düzceliler'i bir araya getirerek tanışıp, kaynaşmasına vesile olduğunun altını çizdi.

Ezanın okunması ile oruçlarını açan konuklar, sohbet eşliğinde yenilen yemeğin ardından seneye tekrar aynı organizasyonda buluşmak ümidiyle vedalaştı.

Son Güncelleme: 22.05.2019 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.