HEDEF YİNE YÜZDE 81

Ak Parti Düzce İl Teşkilatı basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya gelerek 24 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimler ile ilgili bilgilendirme yaptı.

HEDEF YİNE YÜZDE 81

Ak Parti Düzce İl Teşkilatı basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya gelerek 24 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimler ile ilgili bilgilendirme yaptı.

24 Nisan 2018 Salı 12:45
HEDEF YİNE YÜZDE 81

24 Haziran’da yapılacak olan seçimler ile ilgili siyasi partilerden açıklamalar gelmeye başladı. Ak Parti Düzce İl Teşkilatı kamuoyunu aydınlatmak adına basın mensuplarıyla bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Ak Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu, Ak Parti Düzce Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı ve parti teşkilat üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantı da Düzce için seçimlerde hedef yüzde 81’i yakalamak olarak belirtildi.

SEÇİMLERE HAZIRIZ

Ak Parti olarak seçimlere her zaman hazır olduklarının altını çizerek konuşmasına başlayan Keskin, memleket meselesinde şahıs olarak düşünmenin yanlış olduğunun altını çizdi.

Keskin, “Ak Parti Teşkilatı olarak Türkiye’de olduğu gibi Düzce’de de seçimlere her zaman hazır bir partiyiz. Düzce adına seçimleri en yüksek oy seviyesiyle bitireceğimize, Recep Tayyip Erdoğan’a yakışır bir oy olacağımıza inanıyorum. MHP ile birlikte Cumhur İttifakı oluşturduk. Vatanımızın milletimizin refah seviyelere ulaşması adına birlikte uyum için çalışacağız. Birlik olarak geleceğimizi şekillendirme adına gayret göstereceğiz. Diğer siyasi partilerin yakınlaşmalarını ve yaptıklarını yakından takip ederek çalışmalarımızı şekillendiriyoruz. CHP’den İyi Partiye 15 milletvekilin geçti. Bu tür hareketler milletimiz nazarında hoş görünen davranışlar değildir. Bizler için şahıslarda önce memleketimizin geleceği önemlidir. Bizler tarafımız en başından belli ederek yolumuza bu doğrultuda gidiyoruz. Siyaset memleketin geleceği için yapılır. Vatan millet meselesi hassastır” şeklinde konuştu.

DEDİKODULARIN ÖNÜNÜNE GEÇMEK İÇİN İHRAÇLARIMIZ OLDU

Düzce’nin nüfus yoğunun her geçen gün arttığını söyleyen ve nüfusun 377.600 olduğunu vurgulayan Keskin, “ Düzce’de 261756 seçmen var. Bunların 59 bini genç seçmendir. 132 bin kadın seçmen ile cinsiyet anlamında dağılım eşittir. Düzce’de Ak Parti teşkilatı olarak 49 bin 823 üyesi ile Türkiye’nin nüfus ortalamasında 10-15. Sırada yer almamız da çok önemlidir. Ak parti çok büyük bir ailedir. Zaman zaman parti içerisinde aykırı sesler çıkıyor. Bu kişileri ihraç ederek seçimlere daha dinamik girmeyi amaçlıyoruz. AK Partinin yönetmeliklerine uymayan her kim olursa bu çatı altında barınamaz. Bizde şahıs odaklı bir yönetim anlayışı değil dava anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İhraçları da oluşabilecek dedikoduların önüne geçmek için yaptık. Biz sıradan bir parti değiliz. Düzce’de son sayıya göre 855 sandık var. 1710 seçim müşahitti var. Ayrıca 1115 sandık yönetim kurulu ile hazırlığımız 7/24 mesai anlayışı ile yapıyoruz. Bizim her mahallemizde yönetim kurulumuz var. Onların hazırlığını çok zamana önce yaptık. Seçim döneminde her eve girebilecek potansiyelimiz var. 114 mahalle temsilcilerimizi de oluşturduk ve düzenlemesini yaptık. 279 köy temsilcimizi aktif hale getirdik. Bizler 8 bin çalışanı ile büyük bir aileyiz” şeklinde konuştuk.  

YÜZDE 81 YAPACAĞIZ

Düzce’de girdiği bütün seçimlerde birinci parti olarak AK Partinin çıktığına vurgu yapan ve Düzce’de seçimlerde amaçlarının yüzde 81 olduğunun altını çizerek konuşmasına devam eden Keskin, “ partiye teşkilatına, milletvekillerine, belediye başkanlarına ulaşımı kolaylaştırmak için ulaşılabilirlik sevimizi arttırdık. Sadece seçim dönemi seçmenin kapısını çalan bir anlayış yerine 7/24 bizlere ulaşılabilen bir sistem kurduk” dedi.

GÖREV İSTENMEZ ALINIR

Seçimlerde aday olacak mısınız? Sorusuna cevap veren Keskin, “ ben bundan önceki konuşmalarda da İl Başkanlığı görevimi istediğimi ve teşkilat olarak bana bu görevin laik görülmesinden dolayı memnuniyetlerimi ifade etmiştim. İl başkanları olarak aday olacağım diyerek ortaya çıkmayız. Teşkilat olarak aday olmamız istenirse görevden kaçmadan Düzce adına çalışmaya devam ederiz. Eğer genel merkezimiz aday olmamızı isterse aday oluruz. Seçimlerde herkesin aday olmasını istiyoruz. Bizde görev istenmez alınır. Ben köyden gelen biriyim ve köy çocuğum. Teşkilatımız beni bu seviyelere getir. Buna laik olmak için verilen bütün görevleri hakkı ile yapmaya çalışıyorum. Adaylık sürecinde her partinin belli kriterleri vardır. Bizimde partimizin kriterlerine göre aday belirleme işlemi yapılacak” dedi.

Son Güncelleme: 24.04.2018 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.