Adaylarını açıkladılar        

Adaylarını açıkladılar        

19 Mayıs 2018 Cumartesi 14:51
Adaylarını açıkladılar        

Vatan Partisi Düzce İl Teşkilatı 24. Haziran’da yapılacak olan 27. Dönem Genel seçimlerinde Düzce’den milletvekili adaylarını açıkladı. Vatan Partisi Düzce Milletvekili adayları birinci sıra Hümeyra Yılmaz, ikinci sıra Serap Naz Başar ve üçüncü sıra Ruhsal Uysal olduğu açıklandı.

Düzce’de 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili seçimleri hazırlıkları devam ediyor. MHP Düzce Milletvekili Adaylarını açıklamıştı. Son olarak 24 Haziran’da Vatan Parti Milletvekili Adayları da basına tanıtıldı.

Vatan Partisi Düzce İl Başkanı Fethi Sönmez’in düzenlediği basın toplantısı ile tanıtılan Milletvekili adaylarının bayanlardan oluşması dikkatlerden kaçmadı.

Vatan Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez şu ifadelere yer verdi: “Üç kadın adayla yola çıkıyoruz” “Atatürk devrimci bir hükümet kurmak için Samsun’a çıktı. Bugün de Türkiye’nin kilit sorunu milli, devrimci bir hükümet kurmaktır” dedi.

Emekli yönetici Serap Naz Başar da yaptığı açıklamada; “Daha öncede seçimlere girdiğim için beni tanıyorsunuzdur. Emekli yöneticiyim ve bir çocuk annesiyim. Ülkenin gidişatının çok kötü olduğunu hissettiğim için buradayım. Kadınların temsil edilmesi için adayım çünkü anneler halkı çocuklarını kucakladıkları gibi kucaklayacaklardır. Güneş doğudan doğar ama bizim rüzgarımız hep batıdan esti. Bu yönü doğuya doğru çevirmeliyiz” dedi. “Ben yaptığım her işi yüreğimle yaparım” şeklinde konuştu.

Emekli bankacı Ruhsal Uysal ise neden Vatan Partisi’ni seçtiğini açıklayarak, “ Çalışkanlık, mücadele ve umut karakterim olduğu için Vatan Partisi’ndeyim. Ülkenin sorunlarını biliyorum, emekli olup hala çalışıyor olmam bunu zaten gösteriyor” dedi.

Eski basın mensubu Hümeyra Yılmaz, “ Anneyim, Düzceliyim, vatanseverim ve bunun için mücadele etmek istiyorum. Uyuyamıyoruz çünkü memleketin hali bizi seslerle uyandırdı. Memleketin hali düzelmeden benim de gözüme uyku giremez. Düşüşe engel olmak için Vatan Partisi’ndeyim” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 19.05.2018 16:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.