FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ…

Düzce’de engebeli yolda devrilen traktörün altında kalan sürücü feci şekilde hayatını kaybetti.

FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ…

Düzce’de engebeli yolda devrilen traktörün altında kalan sürücü feci şekilde hayatını kaybetti.

25 Ekim 2021 Pazartesi 17:49
FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ…

Kaza bugün 15:00 sıralarında merkeze bağlı Yaylı Köyü’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, tarlasından dönen Erdal Poyraz (44) idaresindeki traktör, engebeli yolda sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucunda devrildi.

Feci kazada Erdal Poyraz traktörün altında kalırken, kazayı görenler Düzce 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda Jandarma ve Sağlık ekibi sevk edilirken, sağlık ekipleri başka bir traktörün kepçesi ile kaldırılan traktörün altından çıkartılan Erdal Poyraz’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Erdal Güngör’ün cenazesi Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Kurumu  morguna kaldırılırken, jandarma ekiplerinin kaza ile ilgili başlattıkları inceleme devam ediyor.

HABER. Savaş ARI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.