“ÇAKIR, KESKİN’DEN İKİNCİ GOLÜ YEDİ”

Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal, ‘Yorumlu-yorum’ programında Çiğdem Günal’ın yeniden İl Genel Meclisi Başkanlığı’na seçilmesini masaya yatırdı. AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır’ın Düzce Belediyesi Eski Başkanı Dursun Ay’ı desteklemesine rağmen MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu’nun yaşanan protokol krizine rağmen ‘kızılcık şerbeti’ içercesine Günal’ı desteklemesinin bu sonuca neden olduğunu söyledi. Günal’a ‘imtihandasın’ hatırlatması yapan Ünsal, “en büyük imtihanda olan şu anda milleti kıran, döken İl Genel Meclisi Başkanı; senin rencide ettiğin İl Başkanı’nın talimatıyla veya duruşuyla İl Genel Meclisi olduğunu unutma. Ona göre görevini yapmanda fayda var” dedi.

“ÇAKIR, KESKİN’DEN İKİNCİ GOLÜ YEDİ”

Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal, ‘Yorumlu-yorum’ programında Çiğdem Günal’ın yeniden İl Genel Meclisi Başkanlığı’na seçilmesini masaya yatırdı. AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır’ın Düzce Belediyesi Eski Başkanı Dursun Ay’ı desteklemesine rağmen MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu’nun yaşanan protokol krizine rağmen ‘kızılcık şerbeti’ içercesine Günal’ı desteklemesinin bu sonuca neden olduğunu söyledi. Günal’a ‘imtihandasın’ hatırlatması yapan Ünsal, “en büyük imtihanda olan şu anda milleti kıran, döken İl Genel Meclisi Başkanı; senin rencide ettiğin İl Başkanı’nın talimatıyla veya duruşuyla İl Genel Meclisi olduğunu unutma. Ona göre görevini yapmanda fayda var” dedi.

04 Nisan 2021 Pazar 10:14
“ÇAKIR, KESKİN’DEN İKİNCİ GOLÜ YEDİ”

Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal pazartesi, çarşamba ve cumartesi günü Öncü TV ve Öncü Radyo canlı yayınında ‘Yorumlu-yorum’ programında çarpıcı tespit ve yorumlarıyla gündeme ışık tutmaya devam ediyor.

Ünsal, son güne kadar aday çözümü çözülmeyen İl Genel Meclis Başkanlığı’nda mevcut başkan Çiğdem Günal ile devam edilme kararı alınmasını ve MHP’nin de Günal’ı desteklemesini masaya yatırdı. 

“CABOĞLU BİR DAHA İGM BAŞKANI OLAMAZ DEMİŞTİ”

MHP İl başkanı İlhami Caboğlu’nun genel merkeze kadar taşınan Günal ile aralarında yaşanan protokol krizine rağmen destek kararını sorgulayan Ünsal, “Şimdi biz burada şunu anlayamadık, İlhami Caboğlu esti gürledi. Bir protokolde çekilen bir fotoğraftan sonra Çiğden Günal’a tavır aldı. ‘Bir daha bu İl Genel Meclisi Başkanı olamaz bu iş Genel Merkez’e kadar gitti’ dedi. Evet, son zamanlarda Mustafa Keskin’in de Çiğdem Günal’ı gözden çıkartmış gibi bir hali vardı” dedi.

“AYŞE KEŞİR’İN GENEL BAŞKAN OLMASI DENGELERİ DEĞİŞTİRDİ”

Ünsal, “Ancak Ayşe Keşir’in Kadın Kolları Genel Başkan’ı olmasından sonra Düzce’de dengeler değişti. Artık bilemiyoruz kim ne kadar destekledi ama burada düğüne gidecek damat gibi Dursun Ay iki seneden beri bekliyordu İl Genel Meclis Başkanlığı’nı.  Sayın Fahri Çakır buyurduğunuz gibi Dursun Ay’ın İl Genel Meclisi Başkanı olarak istiyorum, destekliyorum ve olacaktır dedi. Ama olmadı” ifadelerini kullandı.

“ÇAKIR, KESKİN’DEN İKİNCİ GOLÜ YEDİ”

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin’in bir kez daha AK Parti Milletvekili Fahri Çakır’ın aksine bir tutum içine girdiğini ifade eden Ünsal, “Tabiri caiz ise Sayın Çakır il başkanı atamasın da arkasında durduğu İl Başkanının devamın da yanında durduğu Mustafa Keskin’den ikinci golü yedi. Biz de bunu haber yaptık yani. Öğrendiğim kadarıyla Sayın Çakır buna çok üzülmüş, kırılmış yani. Tabii bizi sever, biz de onu severiz. Dostundan böyle bir şey duyunca tabii. Fahri Çakır siyasi ders aldı diye yazmıştık. Bir de başlık olarak da “Çiğdem’in fendi Fahri Çakır’ı yendi” dedik. Tabii bunlar böyle oldu” diye konuştu.

“DÜZCE’Yİ YÖNETEN İYİ BİR KADRO VAR”

Düzce’nin yönetici kadrosunu mercek altında alan Ünsal, “Bu gün Düzce’nin gönül adamı dert adamı gece gündüz mücadele veren yeni atandığı Düzce Valiliği’nde çözüm üretmek için gece gündüz çalışan güzel bir valisi var, eyvallah. Düzce Üniversitesi var.  Konusunda uzman bir Genel Sekreter var, o da üniversite mezunu. Efendim bakanlık yapmış bir Düzce Belediye Başkanı var.  Bize biraz, çok yağcılık yapıyorsunuz niye böyle yapıyorsunuz diyorlar da yani zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. Sayın Faruk Özlü ’nün konumu pozisyonu bakanlığı söylendiği zaman niye bunu söylüyorsunuz. Bunu söyleyenlere bakalım kim bunlar. Hangi makam, hangi mevkii devlet tecrübesi var. İşte hani oradan iyi anlamak lazım.  Akabinde devleti yöneten bir birikim var bir akıl var bir vizyon var bir tahsil var” dedi.

“LİSE MEZUNU GÜNAL BUDAMA İŞİNE MAHİR”

Düzce’nin yönetici takımının üst düzey bilgi ve donanıma sahip olmasına karşın İGM Başkanı seçilen Günal’ın lise mezunu olduğuna dikkat çeken Ünsal,  “Ama tabi partinin Kadın Kolları’ndan gelmiş, mücadele vermiş. Biraz da hırçın. Akçakoca’da Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclis Üyesi, öğretmenlik yapmış, eğitimci, kaymakam vekilliği yapmış ve yıllarca devlet terbiyesi almış Engin Özensel’e “ çocuk gibi ağlama” diyecek kadar budama işinde baya bir mahir” sözleriyle Günal’ı değerlendirdi.

“CABOĞLU ‘İTTİFAK YARA ALMASIN DİYE’ KIZILCIK ŞERBETİ İÇTİ”

Günal’ın tüm bu karnesine rağmen yeniden İGM Başkanı olmasındaki arkasındaki asıl ismin Keskin veya Çakır değil Caboğlu olduğu tespitinde bulunan Ünsal,  “Ben ne Mustafa Keskin’in ne de Fahri Çakır’ın veya bu işin arkasında olan kim var ise desteğinden ziyade burada İlhami Caboğlu’nun ‘kan kusup kızılcık şerbeti içtik’ yaklaşımının neticesi olarak görüyorum. Sayın Günal’ın protokolde “orada durma, senin yerin orası değil, şuradan bir çekil” dediği Sayın İlhami Caboğlu, İl Genel Meclisi Başkanı yapılmasında en büyük etkiyi gösterdi. O da niye bilemiyoruz. Yaptığı açıklamaya göre Cumhur İttifak’ının Düzce’de yara almaması” dedi.

“YAKINLAŞTIRAN UZAKLAŞTIRMAYAN, KOLAYLAŞTIRAN ZORLAŞTIRMAYAN BİR YAKLAŞIMDA OLMALI”

2023 seçimlerinin zor geçeceğini aktaran Ünsal, “Önemli olan bundan sonraki süreçte temsil makamı noktasında bir makamı olan bir yerde bulunan kişinin daha mütevazi,  daha uyumlu, yakınlaştıran uzaklaştırmayan, kolaylaştıran zorlaştırmayan bir yaklaşımda olmasında fayda var” diye konuştu.

“2023 YILINDAKİ SEÇİMLER HİÇ KOLAY OLMAYACAK”

“Memleketin idare ve irade sahipleri hakikaten memleket adına bir şeyler yapmaya çalışıyorlar”  diyen Ünsal, “Bütün iyi niyetiyle samimiyetiyle en güzel şekilde millete hizmet etmeye çalışıyorlar. Burada tahsilimiz olmaya bilir Çiğdem Hanım ama daha önceki günlerde milleti böyle elinde ki baltayla, nacakla ve sözle fiili veya söylemli ifadelerle daraltıp budamadan ve gönül kırmadan çünkü şöyle bir şey var. 2023 yılındaki seçimler hiç kolay olmayacak. Makam, mevkii ve yetki olarak ne kadar yükselirseniz o kadar mütevazı olmazsanız bu millet gereğini yapar” uyarısında bulundu.

Ünsal, “Bir de şuna dikkat etmek lazım. Diyorlar ki, biz millete gidiyoruz, esnafa gidiyoruz iyi tabi diyecek. Ne diyecek sana. Bu gün AK Parti’nin yetkilisi belediye başkanı, ilçe başkanı, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı veya bu Cumhur İttifakı, idare ve iradenin başında olan kenarında olan arkasında önünde olan veya bura ile bir ilişkisi olan insana vatandaş tan hissettiği duyguyu söylemiyor. Onların duymak istediğini söylüyor” ifadelerini kullandı.

“AKÇAKOCA YOLUNUN ESKİ HALİNİ GENÇLER BİLMİYORSA SUÇ İRADE SAHİPLERİNİN”

Programın devamında D-655 Batı Karadeniz Bağlantı yolunun Düzce-Akçakoca kısmında meydana gelen heyelan ile kullanılamaz hale gelmesini de değerlendiren Ünsal, “Düzce’de ve Türkiye’de çok ciddi bir anlaşılmazlık var. Bugün Düzce-Akçakoca karayolunun arasındaki kısımda çökme meydana geldi. Şu anda dedelerimizin 1940’lı yıllarda yaptığı Düzce Deredibi Köyü’nden gidiyoruz. Bu yolun biraz daha iyileştirilmiş hali vardı 20 yıl önce. Biraz daha iyiydi. Kabalak rampaları veya devamı. Ama 20 yaşında ki bir delikanlıya bu anlatılamıyorsa o yoldan şu anda kullanılan yoldan, Deredibi Köyü’nden çıkan yoldan biraz daha iyiydi o zamanlar çift şeritli yolumuz yoktu ifadesi anlatılamıyorsa efendim burada eksik gençlerde değil buradaki irade ve idarenin başındakilerdedir” dedi.

“GÜCÜ EGOLARINIZI TATMİN ETMEK İÇİN KULLANIRSANIZ, BİR GÜN ÇOK GEÇ OLDUĞUNU ANLARSANIZ”

Devamında bir hadise anlatan Ünsal, “Bir gün bir öğretmen öğrencisine karşı sözlü, fiili bir harekette bulunmuş. Biz de olaya haber konuyla ilgili bir taraftan girdik. Dönemin yetkili müdürüne ulaştım durumu anlatınca, adam öğrenciyi çağırdı öğretmeninin yanında. Suratını çevirdi olum bana aynı öğretmeninin vurduğu gibi vur dedi. Hocam olur mu falan denince hoca, “bu çocuk yedi yaşından 18 yaşına kadar biz de. Günde bir saat annesini görüyorsa sekiz saat bizi gördü. Biz buna 8 saatte 15-20 senede biz buna bu memlekette erdem mi anlatamadıysak bu tokadı benim yüzüme ver ya ben bunu hak ettim” dedi. Evet eğer bu memlekette makam, mevkii, idare ve irade sahipleri her kim olursa olsun devlet de dahil olmak üzere bu gücü maddi ve manevi hepsinden önemli egolarınızı tatmin etmek için kullanırsanız, bir gün çok geç olduğunu anlarsanız” ifadelerini kullandı.

“İMTİHANDASIN ÇİĞDEM GÜNAL”

Çiğdem Günal’a ‘imtihandasın’ hatırlatması yapan Ünsal, “İmtihan diyor dünya, imtihandasınız. Herkes imtihanda biz de imtihandayız. Ama en büyük imtihanda olan şu anda milleti kıran, döken İl Genel Meclisi Başkanı; senin rencide ettiğin İl Başkanı’nın talimatıyla veya duruşuyla İl Genel Meclisi olduğunu ve 21 tane oyun da sizin güzel hatırınıza değil bu memleketteki huzur, sükûn ve birliktelik adına yapıldığını da unutma. Ona göre görevini yapmanda fayda var” dedi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 04.04.2021 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84