ARSLAN “TAYYİP ERDOĞAN’IN HATIRINA VEKİL OLARAK GİTTİLER”

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Genel Seçimleri kapsamında seçim çalışmalarını sürdüren MHP İl Teşkilatı Yığılca’da teşkilat üyeleri ile iftar programında bir araya geldiler.

ARSLAN “TAYYİP ERDOĞAN’IN HATIRINA VEKİL OLARAK GİTTİLER”

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Genel Seçimleri kapsamında seçim çalışmalarını sürdüren MHP İl Teşkilatı Yığılca’da teşkilat üyeleri ile iftar programında bir araya geldiler.

13 Haziran 2018 Çarşamba 12:34
ARSLAN “TAYYİP ERDOĞAN’IN HATIRINA VEKİL OLARAK GİTTİLER”

MHP 2.Sıra Düzce Milletvekili Adayı Yusuf Arslan Yığılca teşkilat üyeleri ile İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen iftar programına katıldı.

İftar programına İl Başkanı İlhami Caboğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Yığılca ilçe Başkanı İlhan Yalçın Ve Yığılca ilçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı.

Oruçların açılmasının ardından Yığılca İlçe Başkanı İlhan Yalçın’ın davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek program başladı.

“Tayyip Erdoğan’ın hatırına vekil olarak gittiler”

İlçe Teşkilatının organize ettiği iftar programından dolayı konuşmasına teşekkür ederek başlayan Vekil Adayı Yusuf Arslan, “Öncelikle yanlış bir algı yaratılmak isteniyor. Cumhur ittifakı bir seçim ittifakı değildir. Kurduğumuz Cumhur İttifakı 2023 yılına kadar yeni oluşturulan Cumhurbaşkanlığı Sisteminin oturtulmasını amaçlamaktadır. Oluşturulan ittifak Millet Aklı ve Yerli, milli bir duruş olarak 15 Temmuz’da vücut bulmuştur. 24 Haziran’da bizlerin Cumhur Başkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Adayımıza seçimlerde desteğinizi bekliyoruz. Bizler Düzce’de ve Türkiye’de Erdoğan Beyin Yüzde 55’in üzerinde oy olacağını düşünüyoruz. MHP adına Milletvekilinde sizlerden destek bekliyoruz. 16 yıldır Milletvekilinde Recep Tayyip Erdoğan’ın altında meclise 3 vekil de gönderdiler. Bolu ve Sakarya gibi iki komşumuzun gerek yönetimsel gerekse yapılanma adına bizlerden daha ileride olduğunu fark edebiliyorsunuz. Oralarda milletvekilliği konusunda dengeli bir dağılım olduğunu görebilirsiniz. Bizler Recep Tayyip Erdoğan’ın hatırına meclise sürekli olarak Ak Parti’den adaylar gönderdik. Bizler 35 günden fazla bir süre sahalardayız, vatandaşlarla iç içeyiz. Halk tarafından bizlere ilgi ve alaka var ve halk MHP’yi kurtuluşun bir yolu olarak görüyorlar. Bize söylediklerinizi sandığa aktarma zamanı geldi” dedi.

“Cumhur ittifakına zarar verilmemelidir”

Arslan, “Sizlerin kafalarını 24 Haziran seçimlerinde karıştırmak isteyenler olabilir. Maalesef bu tür açıklamalar ittifakımız içinde olan kişiler tarafında da yapıldı. Milletvekili devam eden ve aynı zamanda Milletvekili Adayı ‘Cumhurbaşkanına oy verip milletvekillerine oy vermeyeceğiz diye konuşan Fetö’cü ağzı ile konuşur’ demesi yanlış bir söylemdi.  Bizler seçim döneminde olunmasından dolayı kendisini yanlış ifade ettiğini düşünürken 10 dakika geçmeden İl Başkanı da aynı tarz ifadeler kullanmaktan geri kaçınmadılar. Bizim ittifakımız 2023 yılına kadar devam edecektir ve bu ittifaka zarar vermek isteyenler vatan hainidir. Kesinlikle Cumhur İttifakına zarar verilmemelidir. Sizlerden seçimlerde vekillik konusunda da cumhurbaşkanlığı konusunda da destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

İftar programının sona ermesinin ardından heyet Yığılca’nın Kırık köyüne giderek vatandaşlarla bir araya geldiler. Samimi bir ortamda yapılan toplantılar Milletvekili Adayı Arslan ve köy halkı sohbet ettiler. Arslan; önce kendisini tanıttı, Cumhur ittifakını, neden MHP’ye oy verilmesini anlattı. Kendisinin de köyde büyüdüğüne vurgu yapan Arslan, “ Düzce’de ciddi anlamda fındık sorunu var. Bizler seçilmemiz halinde meclise fındık ile ilgili gündem oluşturacağımızın sözünü veriyorum” dedi.

Son Güncelleme: 13.06.2018 12:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84