DÜZCELİLER RAFTİNG HEYECANINI YAŞASIN

Cumayeri’nin Dokuz Değirmen Köyünde bulunan rafting alanlarında heyecan ve adrenalin tutkunlarından ziyade aylarını haftalarını stresle geçirenlere ilaç gibi geliyor.

DÜZCELİLER RAFTİNG HEYECANINI YAŞASIN

Cumayeri’nin Dokuz Değirmen Köyünde bulunan rafting alanlarında heyecan ve adrenalin tutkunlarından ziyade aylarını haftalarını stresle geçirenlere ilaç gibi geliyor.

31 Mayıs 2017 Çarşamba 11:24
DÜZCELİLER RAFTİNG HEYECANINI YAŞASIN

Su Yeşil ve doğa. İşte İnsanlık yaşamının sırrı. Bu Sır ve heyecan Cumayeri’nin Dokuz değirmen köyünde Türkiye’nin EN UCRA Köşesinde bilinip Yaşanırken Düzceliler bu nimetten bihaber kaldılar.

Dokuz değirmen köyündeki rafting teksilerine Türkiye’nin her tarafından gelenler doğanın nimetini doya doya yaşıyorlar.

BU DOĞADA BU GÜNÜ BU FİYATA YAŞAMAK

Dokuz değirmen Köyünde Melen Macera Doğa Sporları Aktivite Merkezi işletmesinin yetkilisi Vahit Özyurt bu nimetin Düzce’de yeterince bilinmediğini ilgi görmediğini söyledi. Özyurt hem doğal hem ekonomik bir huzuru sunduklarını ifade ederek” Rezervasyon yaptıran misafirler güne açık büfe kahvaltı ile başlıyorlar. Kahvaltıdan sonra yapılan plan gereğince guruplar halinde rehberler eşliğinde Melen çayının o cazibesi içinde o muhteşem doğada rafting heyecanı başlıyor.

Açık Büfe kahvaltı Dahil 12o lira

12 km lik parkurdan sonra guruplar servislerle başladığı yere geliyor. Burada kıyafet değiştirip duş ve sosyal ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra önceden yanan mangalımız köfte tavuk ve sucuk tan oluşan ızgaramız içecek ve salatamız dahil ikramımız oluyor. Günde yüzlerce kişi Ankara İstanbul ve Türkiye’nin her köşesinden geliyor. Bu heyecanı bu Huzuru yaşıyor. Biz sabah kahvaltısı kıyafet ve sosyal ihtiyaçlar, ızgara ikramı içinde kişi başı 120 Lira gibi bir fiyatla bu hizmeti sunuyoruz” dedi.

Gencinden yaşlısına toplumda büyük ilgi gören aktivitenin Düzce de ilgi görmediğini ifade Eden Vahit Özyurt” Düzce bu hizmete bu spora yeterli ilgiyi göstermiyor. Özellikle insanlar saatlerce yol gelerek bu heyecanı burada yaşıyorlar. Gerek sosyal gerekse ekonomik olarak Düzce’nin bu yönde potansiyeli var. Üç Beş sene sonra bu alanlar baraj sahası içinde kalacak. Bu da demektir ki nimet gitmeden kıymetini bilmek gerek. Düzce insanının bu aktiviteyi yaşamasını tavsiye ediyorum “diyerek Düzcelilerin ilgisini beklediklerini söyledi.

İŞTE İŞLETMENİN SUNDUĞU AKTİVİTELER

Atv

Hem doğayla baş başa hem de heyecanlı bir etkinlik düşün.Hem spor yapıyorsun hem eğleniyorsun! Yorulup acıkıyor, mevsimine göre yağmura, güneşe doyuyor, doğayla baş başa şehrin kalabalığından uzakta sıra dışı bir gün geçiriyorsun.

Zipline

Son zamanlarda çok yaygınlaşan bu heyacanlı aktivitemize katılıp sizlerde bu macera dolu ortama bekliyoruz

Trekking

Trekking her mevsimde yapılabilir; ancak hava ve ortam şartlarına, uzunluğuna ve zorluk derecesine göre gerekli hazırlıklar yapılmalıdır. Trekking parkurları birkaç saat sürebileceği gibi birkaç hafta hatta ay da sürebilir.

Paintball

Paintball yada Boyatopu son 20 yıldır yaygın bir biçimde oynanan oyuncuların rakip takım oyuncularını içi boya ile doldurulmuş küçük jelatin veya plastikten toplardan oluşan mermiler kullanan silahlarla belli bir parkur içinde oynanan bir takım ve strateji sporudur.

İnsan Sapanı

İnsan Sapanı ile adrenalin tutkunları havaya saniyede 100 kilometreyi bulan bir hızla fırlatılıyor. Sistem güvenlikli iki direk arasındaki esnek halatla çalışıyor. Esnek halat kenarlarda bulunan motorların yardımı ile sistemi deneyecek kişilerin bulunduğu yüksekliğine kadar indiriliyor. Kişiler halata iyice sabitlendikten sonra kişilere bağlı olan bir ATV vasıtası ile hızla gerilerek biranda bırakılıyor.

Bisiklet kiralama

Bisikletlerimizi saatlik, yarım gün, tam gün, olarak kiralayabiliyorsunuz. Bisikletlerimiz 1.kalitedir. Kiralık bisikletlerimiz arasında Dağ Bisikleti, Yol Bisikleti, Tur Bisikleti, Bayan Bisikleti, Çocuk Bisikleti, modelleri mevcuttur.

Futbol Voleybol

Tesislermizde Futbol ve Voleybol alanlarımız bulunmakta olup gruplar arası turnuvalar yapılmaktadır

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.