Türkiyedeki Suriyeli gerçeğini öğrenmek için 1915 de Osmanlıya o zamanki küresel güçlerin kötü emellerine alet ettikleri Ermenilerin ihaneti sonuçunda teçhir edilmelerine bakmak lazımdır.
1 283 000 ermeninin yaşadığı Osmanlıda sadık bir millet olarak kabul edilen bu sanaatkar ticaret ehli millet ne oldu da sürüldü dünyanın dört bir yanına 
Ruslar doğuda ermenistanı kurdurarak ortadoğu petrolleri üzerine hesap yaparken İngilizler bu planı bozar Fransızlarda hamiliğe soyunur barış içinde yaşadıkları Osmanlı topraklarında Osmanlının yedi düvelde savaştığı en zor anında silahlandırılır çeteler oluşturulur tıpkı şuan ki pkk pyd ypg asala gibi silahsız Türk ve Kürt köylerine saldırtılır katliam yaptırılır 3 000 000 Müslüman katlettirilir.
Osmanlıda uluslar arası antlaşma gereği savaş esnasında kendini arkadan vuran Ermenileri sürme hakkını kullanır 60 000 dolayındaki ermeni çeteciler öldürülür göç esnasında 38 000 ermeni yollarda telef olur 200 000 ermeni Rus ordusuna kayıt olur gerisi Halep Aynel Arap (Kobani) Ermenistan Avrupa ve Amerikaya göç eder Göç edemiyenlerde Türkiyede kimliklerini gizleyerek yaşamlarına devam eder.
Türkiyedeki Ermeniler Asalanın devamı PKK'yı kurarlar terör örgütü sayesinde uyuşturucudan kaçakcılıktan zengin olurlar Türkiyenin büyük şehirlerine % 4 ve 5 çıvarı yerleşip oraların ticaretini ele geçirmeye çalışmaktadır.
gelelim Suriye meselesine yaklaşık 2 yıldır Türkmendağı ile ilgileniyoruz Türkmenler ve Sünni Araplar asla topraklarını bırakmıyorlar ya Şehit oluyorlar yada en yakın sınır kamplarında Suriyedeki savaşın bitmesini beklemektedir.Varlıklı olanlar meslek sahibi olanlar çeşitli Avrupa ülkelerine yada zengin Arap ülkelerine göç etmişlerdir.
Batı illerine göç eden Suriye vatandaşlarının % 70 i teçhir zamanı sürdüğümüz Ermenilerin torunlarıdır tıpkı Anadoludaki ermeniler gibi ata toprakları saydıkları Anadoluya ve şehirlerimize bilinçli olarak serpiştirilmektedir.Bunlar şimdiden çeteleşmeye başlamış 5 yıldır 140'a yakın Türk vatandaşını katletmiştir.100 yıl önce dedelerini kullanan küresel güçler gezi olayları 15 temmuz darbesi gibi büyük bir kaos yaratıp Suriyeden bir plan dahilinde bize beslettiği bu Ermeni döllerine yağmalama görevi verilmiş dedelerinin intikam ateşiyle yanan bu hainleri Türkiye Cumhuriyeti kimliklerine kadar biliyor.
Müslüman olanlarını tespit edip muhacir olarak misafir edelim amma başları jöleli namusumuza canımıza vatanımıza kastedenleride derhal sınır dışı edelim yada kamplarda tutalım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84