Tüm insanlığın neredeyse hemen hepsinin unuttuğu bir durum bu. 
Canlı yayında izleniyoruz. Sesimiz duyuluyor ne yapıyorsak biliniyoruz içimizdeki duygular düşünceler hepsi kayıtaltında niyetlerimizin fikirlerimizin hepsinin zabtı yapılıyor.

Allahın görevlendirdiği yetkililer bunların şeceresini bir bir tutuyor. Peki o zaman nedendir bu hakaratler? nedendir bu çalıp çırpmalar? nedendir bu kirli kanlı siyasetler? nedendir bu bağrış çağrışlar? üç kuruş daha fazla kazanıcan diye yapmadığın hareket hakaret nefret yok. Gidiş ve gidişatımız nereye?

Yukarıda ne yazıldı herşeyimiz kayıt altında bu dünyada çıkmasa bile diğer tarafta direkt önünde. Din adamlarına yaptığınız pislikleri örtmek için saldırıyorsunuz. Devlet erkanı size göz açtırmıyor diye bu kez başka mazlum şahısların canına yapışmalar neden? Yok şöyle dedi. yok böyle konuştu.

Rasülün ne dedi; başınızdaki siyahi bir köle dahi olsa emirlerini yerine getiriniz. Sen bırak emri yerine getirmeyi küfürleri hakaratleri ardı ardına saydırıyorsun. Evet çünkü ne bela gelse bu devletin başındakiler getirdi o belaları.

Yahu kendini aydın entel sanan akıl fukarası şahsiyet! Bu başındaki senin devlet büyüğün seçilmiş yerleştirilmiş bir kişi.
Hiçkimse birini zorla sevecek diye bir kaide yok.

Biri bir kişiyi sevmeyebilir ama bu asla ve asla saygısızlık yapacak anlamına gelmez gelemez.

Çünkü senin ırkından, senin türünden birine nasıl olabilir saygı duymamak hürmet buyurmamak. Karşı ırklarımızdan bile kendi aralarında saygı duydukları şeyler var .

Eleştirirsin ama bunu kendi egolarını tatmin etmek için yapamazsın.

Eleştirirsin bu bizim en doğal hakkımız lakin eleştirmeninde bir adabı ve usulü var bilmiyorsan bu düsturları bırak bilenler uygun şekilde yapsın.

Hal eda hareketlerimiz tavırlarımız sözlerimiz fillerimiz daha sayamadığımız tüm davranışlarımız unutulmasın ki yargılayacak hakimin (cc) bizzat kendisi canlı yayınında kayıt etmektedir. ..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84