15 Temmuz darbe kakışması Nato ve Abd destekli Devlet kademelerine sızmış hainlerin sınırlarımızdada gizli servislerine kurdurulan hazır tutulan terör örgütlerinin top yekün ülkeyi işgal ve ele geçirme operasyonudur.

İstiklali ve hürriyeti için canını seve seve vermeye hazır ruku dışında hiç bir güce boyun bükmeyen İslamın sancaktarı yüce Türk milleti Çanakkalede,Kut-ül Amarede,Dumlupınarda olduğu gibi Türk Milletinin İstiklal ve Hürriyetine göz dikmiş Küresel kapitalist ve emperyalist güçlere onun avanelerine 15 Temmuz'da gerekli tokadı indirmiştir.

Lakin görülüyorki bir yıllık sürecte yedikleri tokadın sersemliğini üzerlerinden atmışlar tekrar toparlanma süreciyle davayı sulandırmaya çalışmaktalar güvendikleri terörist başı ve yurt dışındaki uzantılarıyla kulisler yapıp Türkiyeyi uluslar arası kuruluşlarda ve mahkemelerde baskı yapmaya köşeye sıkıştırmaya gayret etmektedirler.

Düşman top yekün birlik olup zayıf anımızı kollarken ülkeyi yönetenler gaflet ve dalalete düşmeden pozitif ayrımcılık yapmadan devlet içine sızmış hainlerin gözünün yaşına bakmadan temizlemeli 15 temmuz akşamı tankların önüne yatan darbeye göğüs geren milliyetçi,maneviyatcı,vatanperver liyakatlı evlatlarını hiç bir şekilde partizanlık yapmadan kadroya yerleştirmelidir.

Bu vesile ile 15 Temmuz'da Nato ve Abd destekli terörist başı Fetö'nün darbe girişiminde,güneydoğu ve ortadoğuda Daeş, Pkk,Pyd'nin terör saldırılarında Şehit düşmüş bütün Şehitlerimizi ve Gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum. Allah ülkemize karşı kötü emelleri olan düşmanlara karşı gevşemeden safları sık tutmayı uyanık olmayı nasip eylesin İNŞAALLAH

Suat ÇİLLİOĞLU

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84