ZİRVE İDDİASINI DEVAM ETTİRDİ…

Düzce cam Düzcespor Somaspor ile deplasmanda oynadığı maçı 3-2 kazanarak, Manisa’dan galibiyetle döndü.

ZİRVE İDDİASINI DEVAM ETTİRDİ…

Düzce cam Düzcespor Somaspor ile deplasmanda oynadığı maçı 3-2 kazanarak, Manisa’dan galibiyetle döndü.

24 Ekim 2022 Pazartesi 18:16
ZİRVE İDDİASINI DEVAM ETTİRDİ…

Kupada süper lig takımı Atakaş Hataysporu üstün bir futbol ve 2 güzel golle kupada saf dışı bırakıp tüm futbolseverlerin takdirini kazanan temsilcimiz Düzce Cam Düzcespor bu kez deplasmanda puan mücadelesi verdi.

Somada oynanan maça, her iki takım futbolcuları ellerinde “Acınız acımızdır Bartın” yazan pankart ve başlarında madencilerin taktiği baretlerle çıktılar. Bilindiği gibi Bartın’da son maden kazasında 41 madenci vatandaşımız hayatını kaybetmişti. ,Birkaç yıl öncede Soma’da meydana gelen maden Ocağında 301 vatandaşımız can vermişti.

Maç Düzce Cam Düzcespor’un baskısıyla başladı ve 10. Dakikada Altarhan Hidayetoğlu takımımızı 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden sonra baskısını artıran temsilcimiz, 2. golü 17.dakikada Yasin Ozan’ın şık vuruşuyla kazandı.

2. golden sonra farkın artması beklenirken, ev sahibi Somaspor oyunda dengeyi kurdu ve kalemizde üst üste pozisyonlar üretmeye başladı. Dakikalar 26’yı gösterirken Yılmaz Ceylan topu ağlarla buluşturdu ve ilk yarının bu skorla bitmesi beklenirken, 45. dakikada ev sahibi ekip oyuncusu Yusuf Türk beraberlik golünü kaydetti.

ilk yarı 2-2 sona erdi

2. Yarıda her iki takımında galibiyet golü için mücadele etti. İki kalede üst üste yaşanan pozisyonlarda, Düzce Cam Düzcespor, son dakikalarda kazandığı penaltıyı Mehmet Özdiraz gole çevirdi ve bu golle maç Somaspor 2 Düzce cam Düzcespor 3 olarak sona erdi.

Temsilcimiz puanını 18 yaptı ve 6. Sıraya yükseldi

Somaspor ise 15 puanla 10. Sırada yer aldı. Guruba lider Esenler Erok ile 2. sıradaki Şanlıurfaspor 20 şer puana sahip.

Önümüzdeki hafta Düzce'de karşılaşacağımız Nazilli Belediyespor, bu haftanın sürprizini yaptı ve 24 Erzincansporu 4-1 yenerek 10 puana ulaştı. Nazilli Belediyespor 16. Sırada yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.