ANKARASPOR: 0 – DÜZCE CAM DÜZCESPOR 2

Müsabakaya hızlı başlayan kırmızı lacivertliler, rakip kaleyi baskı altına aldı ve üst üste gol pozisyonları yakaladı.

ANKARASPOR: 0 – DÜZCE CAM DÜZCESPOR 2

Müsabakaya hızlı başlayan kırmızı lacivertliler, rakip kaleyi baskı altına aldı ve üst üste gol pozisyonları yakaladı.

14 Ocak 2023 Cumartesi 16:50
ANKARASPOR: 0 – DÜZCE CAM DÜZCESPOR 2

Sol kanattan kullanılan frikik atışını kullanan Eren Karadağ sert ve düzgün bir vuruşla topu rakip ağlarla buluşturdu. 7.dakikada kazanılan golle 1-0 öne geçen temsilcimiz, baskısını sürdürdü ve 10.dakikada rakip ceza sahası üzerinde kaleyi cepheden gören pozisyonda topla buluşan Altarhan Hidayetoglu düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve durum 2-0 oldu

Bu dakikadan sonra Düzcespor kalesine baskı kurmasına rağmen, konuk takımın oyuncuları özelikle defansta yaptıkları savunmayla rakibi durdurmayı başardılar ve gol izni vermediler. ilk yarı Ankaraspor 0 - Düzcespor 2 olarak takımlar soyunma odasına gittiler.

Maçın 2. yarısına ev sahibi Ankaraspor beraberlik golü bulmak için hızlı başladı ancak konuk Düzcesporlu futbolcular 2-0 lık önde olmanın verdiği güvenle rakip takım ataklarını onlemeyi başardı ve kaleyi tutan şutlarda Kalci Ersin Aydın gole izin vermedi.

Karşılıklı ataklarla geçen 2. yarıda her iki takımda gol kaydına muvaffak olamadılar ve müsabaka ilk yarıda atılan gollerle 2-0 konuk Düzce Cam Düzcespor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Düzcespor önümüzdeki hafta kendi sahasında Tarsus İdmanyurdu takımıyla karşılaşacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.