MHP’DE ADAY ADAYLIĞI SÜRECİ BAŞLIYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İlhami Caboğlu, aday adaylığı başvurularının 14 Mart'ta başlayacağını duyurdu.

MHP’DE ADAY ADAYLIĞI SÜRECİ BAŞLIYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İlhami Caboğlu, aday adaylığı başvurularının 14 Mart'ta başlayacağını duyurdu.

12 Mart 2023 Pazar 17:18
MHP’DE ADAY ADAYLIĞI SÜRECİ BAŞLIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçilmelerinin 14 Mayıs Pazar Günü yapılacağının açıklamasının ardından, siyasi partilerde de seçim takvimi işlemeye başladı.

Düzce MHP İl Başkanı İl Başkanı İlhami Caboğlu, partisinin 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. dönem Milletvekili Genel Seçimi için yapılacak aday adaylığı başvurularına dair esasları içeren genelgenin Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız tarafından yayınlandığını bildirdi.

Caboğlu yaptığı yazılı açıklamada, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin olurları ile Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Feti Yıldız tarafından 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. dönem Milletvekili Genel Seçimi için yapılacak aday adaylığı başvurularına dair esasları içeren genelgemiz yayınlanmıştır. Cumhur İttifakının ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarısı ile sonuçlanacağına inandığımız seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni eder, demokrasimiz ve aziz milletimizin temsiliyeti adına partimizde görev almak isteyen vatandaşlarımıza çalışmalarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.