İGM BAŞKANLIĞI’NDA DÜĞÜM ÇÖZÜLDÜ

İl Genel Meclis Başkanlığı seçimleri sonucunda başkan değişmedi. AK Parti mevcut Başkan Çiğdem Günal ile yola devam etme kararı alırken, MHP grubu da Günal’ı destekledi.

İGM BAŞKANLIĞI’NDA DÜĞÜM ÇÖZÜLDÜ

İl Genel Meclis Başkanlığı seçimleri sonucunda başkan değişmedi. AK Parti mevcut Başkan Çiğdem Günal ile yola devam etme kararı alırken, MHP grubu da Günal’ı destekledi.

01 Nisan 2021 Perşembe 16:15
İGM BAŞKANLIĞI’NDA DÜĞÜM ÇÖZÜLDÜ

İl Genel Meclis Başkanlığı seçimleri öncesi çok tartışılan ’Yeni başkan kim olacak?’ düğümü seçim günü çözüldü. AK Parti Teşkilatları mevcut Başkan ve AK Parti Düzce Kadın Kolları eski Başkanı Çiğdem Günal ile devam etme kararı aldı.

İl Genel Meclisi Nisan Ayı Toplantıları ilk oturumu İl Genel Meclis Başkanlığı Seçimleri ile başladı. Toplantıda, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ile MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu da hazır bulundu.

AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır’ın Düzce Belediyesi eski Başkanı Dursun Ay’ı işaret etmesine rağmen İl Başkanı Mustafa Keskin, 2 yıl önceki seçimlerde olduğu gibi Günal’ın adaylığında ısrarcı oldu ve teşkilat, mevcut başkanı aday gösterdi.

Bu sırada en merak edilen MHP’nin tutumu oldu. Geçmişte katıldıkları bir törende kendisine protokol adabından uzak bir tutum sergileyen İGM Başkanı Çiğdem Günal yerine Dursun Ay’ın aday gösterilmesini umduklarını daha önce açıkça dillendiren MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu’nun AK Parti’nin ‘Adayımız Günal’ açıklamasından sonraki tavrı ittifak ortağının kararına saygı duymak oldu. seçimler için aday çıkartmayan MHP, AK Parti’nin adayı Günal’ı destekledi.

Yapılan oylama sonucunda Çiğdem Günal, AK Parti ve MHP’li üyelerin 21 oyuyla ikinci kez İGM Başkanlığı görevine seçildi. 

İGM 1. Başkan Vekilliği görevine ise AK Partili üye Fazlı Koç seçildi. MHP, 1. Başkan Vekilliği için de aday göstermeyerek Koç’u destekledi. 21 oy alan MHP’li İsmail Arsal 2. başkan vekilliği görevine getirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84