“HAYALLERİM SADECE DÜZCE VE TÜRKİYE İLE SINIRLI DEĞİL”

Gazeteci Tezcan Solmaz Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) aday adayı olduğunu açıkladı…

“HAYALLERİM SADECE DÜZCE VE TÜRKİYE İLE SINIRLI DEĞİL”

Gazeteci Tezcan Solmaz Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) aday adayı olduğunu açıkladı…

16 Mart 2023 Perşembe 16:29
“HAYALLERİM SADECE DÜZCE VE TÜRKİYE İLE SINIRLI DEĞİL”

Düzce’de uzun yıllar sokağın nabzını tutan gazeteci Tezcan Solmaz,  14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday adayı olacağını duyurdu.

Düzce’de uzun yıllar sokağın nabzını tutan gazeteci Tezcan Solmaz,  14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday adayı olacağını duyurdu. Cuma günü MHP genel merkezinde bizzat  başvurusunu gerçekleştirecek olan Solmaz yaptığı açıklamada “Öncelikle 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli depremden 11 ilde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Ülkemizin ve milletimizin başı sağ olsun, geçmiş olsun. Gönülden bağlı olduğum Milliyetçi Hareket Partisi’ne yıllardır uzaktan bakmanın burukluğunu yaşadım. Mesleğim gereği parti teşkilatlarında kendime yer aramadım. Ancak bu dönemde hem partimin hem Düzcemizin yanında olmak hemde ülkemiz için elimizi taşın altına koymanın zamanının geldiğini anladım. Bu aşamada MHP’den Düzce milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Çocukluğumdan bu yana içinde büyüdüğüm MHP ile ilgili hep hayallerim vardı. Hayalimin bir kısmını bu aşamada gerçekleştirmiş bulunuyorum. Allah nasip eder hayallerim bir adım ileriye giderse hem Düzcemiz hem ülkemiz için hayallerim ve isteklerim var. Hayallerim sadece Düzce ve Türkiye ile sınırlı değil. Zor şartlarda büyümüş birisi olarak hayallerim insanlarımız konusunda da var. Hepsini yerine getirmek, hayallerimin peşinden koşmak için ilk adımı attım. Benimle birlikte hayallerinin peşinden koşan tüm partilerin aday adaylarına başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcıları olsun. Bu aşamada bana aday adaylık konusunda destek olan başta eşime, gazeteci meslektaşlarıma, MHP teşkilatlarına ve tüm Düzcelilere teşekkür ederim. Özellikle henüz tam duyurmamış olmama rağmen sadece duyarak yada sosyal medyada görerek bana sonsuz destek veren arkadaşlarımı hatırlamadan geçemeyeceğim. Allah razı olsun. Allah ülkemizin, milletimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84