“DÜZCE’YE HİZMET EDEBİLECEĞİMİZE İNANCIM TAM”

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri Aday Adaylığı başvurusunu partisinin İl Başkanı Hasan Şengüloğlu’na yaptı. Keskin kendisinin AK Parti’deki 21 yıllık siyasi tecrübesine dikkat çekerek, “Düzce’nin 278 köyünü 150’ye yakın mahallesinde gidip, dolaştığımız, teşkilat çalışmaları yaptığımız bu yerlere hizmet edebileceğimize olan inancımız tamdır” dedi.

“DÜZCE’YE HİZMET EDEBİLECEĞİMİZE İNANCIM TAM”

AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri Aday Adaylığı başvurusunu partisinin İl Başkanı Hasan Şengüloğlu’na yaptı. Keskin kendisinin AK Parti’deki 21 yıllık siyasi tecrübesine dikkat çekerek, “Düzce’nin 278 köyünü 150’ye yakın mahallesinde gidip, dolaştığımız, teşkilat çalışmaları yaptığımız bu yerlere hizmet edebileceğimize olan inancımız tamdır” dedi.

15 Mart 2023 Çarşamba 17:56
“DÜZCE’YE HİZMET EDEBİLECEĞİMİZE İNANCIM TAM”

“Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerinin 14 Mayıs tarihinde yapılacağını açıklamasının ardından, siyasi partilerde aday adaylığı süreci resmen başladı.

AK Parti Düzce İl Teşkilatında Aday Adaylığı mesaisi yoğun şekilde devam ederken, partinin geçmiş dönem il başkanı Mustafa Keskin de bugün resmi müracaatını İl Başkanı Hasan Şengüloğlu’na yaptı. Keskin’i müracaatı sırasında, Düzce İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal ve eski Yönetim Kurulu Üyeleri yalnız bırakmadı.

Aday adaylığı başvuru evraklarını İl Başkanı Şengüloğlu’na teslim eden Mustafa Keskin, yaptığı açıklamada, “Seçim süreci Türkiye’de başladı. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah Düzce’miz için bu millete bu vatana hizmet edecek, en iyi arkadaşlarla AK Parti olarak yolumuza devam edeceğiz. Ben bütün teşkilat mensubu arkadaşlarımızın nezdinde, İl Başkanı’mıza teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlı olur. Tabii ki 6 Şubat’ta yaşanan büyük bir deprem var. İnsanlarımızın acısı var. Düzce’de de İnşallah Düzcelilerin takdiriyle Allah’ın nasibiyle şu anda yapacağımız insanların içine çıkıp, Düzcelilerin içine çıkıp oy isteyeceğimiz zaman da en önemli mesele ‘ben Mustafa Keskin olarak’ düşüncem Düzce de bir deprem bölgesi, daha güvenilebilir, daha yaşanılabilir çoluk çocuğumuzun daha güvenli evlerde yaşayabileceği alanlar oluşturmak. Çok şükür ki Düzce’nin %88’i yeni bina. Yılbaşından önceki depremde de bunu gördük, hiçbir can kaybımız olmadı. Bu çok önemli bir şey... Kentsel dönüşümlere dolayısıyla Ankara’da mecliste yapılacak çalışmaların ne kadar önemli olduğunu, belediyelerin çalışmalarının ne kadar önemli olduğunu, Düzce’de de İnşallah bu konuları işleyeceğiz, seçim sürecince. Ben tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Hayırlısı ne ise o olur. Takdir olursa da biz bu görevi layıkıyla yapacağımıza, 21 senelik AK Parti’de bu tecrübeyle Düzce’nin 278 köyünü 150’ye yakın mahallesinde gidip, dolaştığımız teşkilat çalışmaları yaptığımız bu yerlere hizmet edebileceğimize olan inancımız tamdır. Ben herkese başarılar diliyorum. İnşallah hayırlara vesile olur. Kazanan Düzce olur. Tüm partilere de başarılar dişliyorum. İnşallah güvenli ve huzurlu bir şekilde bir seçim atmosferi yaşarız. Sizlere de teşekkür ederim” diye konuştu.  

“Biz sahadayız, sahada olmaya devam edeceğiz”

AK Parti teşkilatları olarak her zaman sahada olduklarını, bu seçim döneminde de sahada olmaya devam edeceklerini kaydeden AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ise, “Mustafa Başkanım yaklaşık 4 yıldır İl Başkanlığı yapıyordu. Ben de Merkez İlçe Başkanı olarak beraber gayet uyumlu bir şekilde görev yaptık. Kendisinden bayrağı devraldık. Biz de Allah’ın izniyle ondan devraldığımız şekilde daha iyiye taşımak için uğraşıyoruz. Mücadele veriyoruz. Malumunuz 14 Mayıs olarak seçim tarihi belirlendi. Biz de bu doğrultuda Genel Merkezi’mizin talimatları doğrultusunda aday adaylık süreci de başlamış bulundu.  Yarın akşam saat 9.00’a kadar bu süreç devam edecek. Herhangi bir değişiklik olmazsa. Gayet yoğun bir teveccüh var. Tabii bundan sonrasında yaklaşık bir aylık bir süre zarfında üst komisyonlarca aday adaylıklarının değerlendirilmesi yapılıp adaylar belli olacak. Görev nasip olan arkadaşlarımızla aynı şekilde kaldığımız yerden devam ederek yoğun bir şekilde seçim çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah Rabbim utandırmaz. Biz elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Biz zaten sahadaydık sahada olmaya devam edeceğiz. Adaylar belirlenene kadar da biz zaten sahada olmaya devam edeceğiz. Adaylarımız belli olduktan sonra da sahada olmaya devam edeceğiz. Tabii malumunuz yaşanan asrın felaketi nedeniyle bu seçim süreci, seçim kampanyaları biraz daha sığ olacak. Müzik yayınları gibi halkın acısı olan vatandaşın gönlüne dokunacak işlerden uzak duracağız. Müzik eğlence anlamında… Bu tarz işlerden uzak bir seçim propagandası dönemi geçireceğiz. Elimizden geldiği kadar bu hassasiyetlere dikkat edeceğiz. İnşallah Hem AK Parti olarak, hem Cumhur İttifakı olarak aynı şekilde bu hassasiyetle seçim çalışma sürecimizi sürdüreceğiz. Rabbim aday adayı olan arkadaşlarımıza hayırlısı ne ise onu nasip etsin. İnşallah kavgasız gürültüsüz güzel bir seçim dönemi yaşarız. Rabbim herkesin yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.  

“Biz spor camiasının hassasiyetine yönelik bir harekette ulunduk”

Önümüzdeki seçimlerde Düzce İl Seçim Kurulu tarafından, spor müsabakalarının olmasına rağmen 18 Temmuz Kapalı Spor Salonun seçim koordinasyon merkezi yapılmak istenmesine de değinen Şengüloğlu,  “Bu konuda Seçim Kurulu’ndaki üyelerimizle İlhami Başkan’la beraber Cumhur İttifakı olarak istişare ettik. Aslında Seçim Kurulu’na tavsiye ettiğimiz, öneride bulunduğumuz salon Kalıcı Konutlar- Bahçeşehir- Bölgesi’ndeki Spor Lisesi’nin oradaki spor salonu. İkinci alternatif olarak da Beyköy Çalıcuma tarafındaki spor salonu. Biz Düzce’de iki tane akredite spor salonu var; biri Bahçeşehir Bölgesi’nde, diğeri de 18 Temmuz Kapalı Spor Salonu. İlk bu salon konuşulmaya başlandığında bize orada daha önceden planlanmış spor müsabakaları olduğu bilgisi geldi. Biz de arkadaşlarla istişare ederek burada olması hâlinde spor camiasının ciddi anlamda bir mağduriyet yaşayacağını istişare ettik aramızda ve Seçim Kurulu’na buranın olmaması gerektiğini ifade ettik. Pazartesi günü yapılan toplantıda yine o salon yönünde takdirde bulunmuşlar. Bizim oradaki temsilci arkadaşlarımız gerek MHP gerekse bizim temsilci arkadaşımızın bu konuda şerhi var, buranın olmaması gerektiğini söylediler, ama takdiri o taraftan yana kullandılar biz elimizden gelen gayreti gösterdik. Takdir Seçim Kurulu’nun takdiri. Biz spor camiasının hassasiyetine yönelik bir harekette bulunduk. Artık süreci izleyeceğiz. Hâlâ oranın orasının olmaması kanaatindeyim. Olmamasından kastımız oranın uygun bir lokasyon olup olmaması değil orada spor yapan ciddi bir kitle var bu arkadaşların da mağdur edilmemesi gerekiyor. Alternatif salonlarımız var bu alternatif salonların yeniden gözden geçirilmesi kanaatindeyim. Yine aynı noktadayım. İnşallah bu yanlıştan dönerler. Ben aynı görüşteyim. Sonuna kadar da aynı görüşte olacağım. Yeniden bir değerlendirirlerse bu mağduriyet ortadan kalkmış olacak. Spor camiası bu anlamda rahatlamış olacak. Aynı zamanda deprem bölgesinde olan bazı müsabakalar Düzce Bolu gibi birçok ile gönderildi. Bu sebeple normal işleyişin üzerinde bir spor müsabakası var böyle de bir ayrıntı var. Bu ayrıntıların hepsini konuştuk anlattık ama taktir o yönde oldu. Biz yine görüşümüzü ifade ettik, İnşallah yeniden değerlendirmelerini de bekliyoruz” açıklamalarında bulundu.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84