Düzce Milli İradeye Sahip Çıktı

Önder Gökçekaya Umre Ziyaretinde bulunduğu Kabeden Düzcedeki gelişmeleri gözlemledi.

Düzce Milli İradeye Sahip Çıktı

Önder Gökçekaya Umre Ziyaretinde bulunduğu Kabeden Düzcedeki gelişmeleri gözlemledi.

28 Haziran 2017 Çarşamba 11:37
Düzce Milli İradeye Sahip Çıktı

Gazetemiz yazarlarından Umre Ziyareti için kutsal topraklarda bulunan Önder Gökçekaya kabeden Düzceyi gözlemledi. Gözlemlerini Düzce Milli iradeye sahip çıktı başlığı altında değerlendiren Gökçekaya önemli tespitlerde bulunduğu işte o yazı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul hedefli yürüyüşü devam ediyor. Arkasında adaletin ne anlama geldiğini bilmeyen, bilinçli bir şekilde provokasyon arayan grupların yanısıra DHKP-C'li ve Halkevli gruplar bulunuyor. Güvenlik güçleri ise masumca bir yürüyüş algısı ile başlayan yürüyüşün arkasındaki sinsi planın bilincinde... O nedenle güvenlik üst düzeyde tutuluyor. Ülkenin herhangi bir toplumsal kaosa sürüklenmemesi için hassas, kapsamlı ve planlı bir güvenlik çalışması yürütülüyor. Geçilen yerleşim yeri dışında sohbet, muhabbet ve eğlence havasında süren yürüyüş, yerleşim yerlerine varıldığında tam aksine tahrik edici, milli iradeyi zedeleyici sloganlara dönüşüveriyor. Bunlarında yoğun destek verdiği Gezi olaylarının ülkeye verdiği zararın farkında olan halk, hiçbir şekilde kışkırtmalara gelmiyor. Yani CHP istediğinde ulaşması engelleniyor.  Eminim bunu kendi aralarında da konuşuyorlar. Toplumda milli iradeye karşı yaratılmak istenen eylemsellik dinamizminin tutmamasından yakınıyorlar. Ama kaçırdıkları bir nokta var o da halk Gezi parkı ile başlatılan süreçte ülkeye verilen zararın bilincinde. 

DÜZCE TEPKİYİ KOYDU
Kılıçdaroğlu'nun Düzce'ye girişi sırasında bir dinlenme tesisinde toplanan halk Rabia işareti yapıp Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın afişleriyle sözde adalet yürüyüşüne ve bunun mimarı Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. Araçlarla yoldan geçen Düzceliler ise gruba tepki gösterdi. Düzce, CHP'lilerin yerleşim yerlerinde Cumhurbaşkanını, halkın oylarıyla seçilmiş AK Parti iktidarını karalayan teröristleri öven tutumuna göz yummak yerine ahlak ve edep çerçevesinde tepki koydu. Bu sloganların Düzce'de tutmayacağını lisanı hal ile gruba söyledi. Bu tavrıyla Düzce, devletine, milletine helal getirmedi. Teşekkürler Düzce...

KABE GÜNLÜĞÜ
Bu arada tüm okurlarımın bayramını kutluyorum. Bu Bayramı Kabe'de geçirme fırsatı buldum. ABD güdümlü Suudi yönetimin tam aksine Suudi halkının Türkiye'ye olan sevgisi gurur verici. Dünya üzerinde İslamiyetin karalanmasına karşı dik duran ve Müslüman ülkelerin hamiliğini kahramanca yapan Türkiye'ye teşekkür ediyorlar. Kendi ülkelerinin ABD ile iş tutmalarından ise büyük rahatsızlık duyuyorlar. Tarihten ders alınıp müslümanların dayanışma içinde olması gerektiğini öyle daha güçlü olunacağı kanısını taşıyorlar. Ayrıca ilgini çeken bir diğer meselede şu oldu. Halk o bilinçli ki ABD'nin müslüman ülkelerin zenginliklerine gözü diktiği için bu kadar dostane göründüğünü söylüyor. Türkiye'ye çok dua ediyorlar. İnşallah bir an evvel müslüman ülkeler bir ve beraber olur da Allah'ın kendilerine verdiği bu zenginliği İslamiyetin dünyada şekbal açması ve inanan fakir ülkelere merhem olmasına kullanırlar. Yoksa demedi demeyin Allah bu zenginliği ellerimizden alıverir de haberimiz olmaz...

Son Güncelleme: 28.06.2017 11:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86

banner84